Και μία διαφορετική καταχώρηση... Ευτυχώς, κατέληξε πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσε, και αποφεύγω τον αφορισμό προσωρινά...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφέροντα Blogs & Sites
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ένα teaser trailer για κάτι που θέλω να κάνω εδώ και ένα χρόνο και περισσότερο... Ξέρετε που θα το βρείτε.
EDIT: Βρε λιωμένοι, τα blogs δεν κάνουν διακοπές! Μόνο εγώ συνεχίζω να γράφω τακτικά; Αν και λογικά, και στο δικό μου θα πέσει ξεραΐλα τον Αύγουστο. Πάντως, πάλι έγραψα κάτι... Φανταστείτε, νιώθω ένοχος να κάνω τόσα συνεχόμενα posts!
Comment
-
My blog:Doppel's Den
Comment
-
My blog:Doppel's Den
Comment
-
Doppel, φιλοδοξώ να τα διαβάσω όλα σήμερα
Ρίξτε μία ματιά σε εμένα και πείτε μου τη γνώμη σας.
Comment
-
Δε θυμάμαι αν το είχα βάλει παλιότερα, αλλά αξίζει τον κόπο.
Όταν κόπηκε το "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" από την κρατική τηλεόραση, ο Στέλιος Κούλογλου ξεκίνησε το παραπάνω ειδησειογραφικό site. Όπως θα δείτε κι εσείς, αξίζει πραγματικά τον κόπο και θυμίζει το τι θα πει ενημέρωση ουσίας.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Νέο entry: «Το πολύ Internet βαράει στο κεφάλι - Reloaded and HD» και ΝΑΙ... είναι αυτό που ακούγεται.
Comment
-
Φεύγω μέχρι αρχές Αυγούστου, παιδιά, και σας άφησα ένα... μικρό σημείωμα! Εις το επανιδείν...
Comment
-
ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΑΤΩΔΕΣ ΑΠΟΨΕ! :xp::xp::xp:
Καλες διακοπες κι αν βρεις καμια ταμπελα χωριου με χαζη μεταφραση στα αγγλικα...
κερατωδες:xp::xp:My blog:Doppel's Den
Comment
-
ΚΕΡΑΤΩΔΕΣ is back!!!!!!
Ρε Αντώνη, τί λες, το είχα προσθέσει πριν το αναφέρω στο blog.
Όλα για το hype!!
Comment
-
Λοιπόν, επειδή δεν έκανα τίποτα για ένα διάστημα, και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, σας έγραψα κάτι, έτσι, για να έχετε.
Comment
-
Λοιπόν, μιας και σου άρεσε τόσο, Doppelganger, οφείλεις να μπεις τώρα. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι άλλη μια μικρή και θαυματουργή καταχώρηση. Για σας την έγραψα, το λέει άλλωστε!!
:cheers:
Comment
-
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
Η στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια έφτασε. Και την κατέγραψα σε HD. Μπείτε να θαυμάσετε... Πώς να κάνετε port forwarding σε BaudTec Routers!
EDIT: Προστέθηκαν τα bloopers.
Comment
Comment