Μία καταχώρηση που χρωστάω στην κυβέρνηση.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφέροντα Blogs & Sites
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ευχαριστώ μωρή Δεντροκορφή αρρώστεια!! Ετοιμάζω κάτι καλό που θέλει δουλεία και θα το δημοσιεύσω σύντομα..!
Comment
-
KAI NAI EINAI ETOIMO:
Ακατάλληλο Σκοινί (Part III)
Comment
-
Ένα πολύ πλούσιο blog για όσους αγαπούν το post rock, το ambient, την electronica, και γενικά το σύγχρονο μινιμαλιστικό ήχο. Επειδή δεν είναι όλα Sigur Ros, Mogwai, God is an Astronaut και Godspeed Yoy! Black Emperor.
Περιττό να πω ότι το post φωνάζει το Xenovagrant και το FerrymanΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Έχω δημοσιεύσει εδώ και λίγο καιρό 3 μικρά Google Chronicles (vol. 8, 9, 10).
Comment
-
Σας έφτιαξα μετα-εκλογικό entry, παιδιά!!! Καλό και εκτενές! Επίσης, Google Chronicles vol. 12!!
Παλιότερα entries που δεν έχω αναφέρει: Google Chronicles vol. 11, και So much for being honest... Είναι οράτα στη mainpage.
Enjoy!
Comment
-
Thanks ρε Dj θα το τσεκάρω
Comment
-
Φοβερο blog, ηξερα οτι υπαρχει καθηγητης στο ιονιο πανεπιστημιο που διδασκει μαθημα για video games αλλα δεν ηξερα αυτο το blog.
Ο Κώστας Αναγνώστου (thinkinggamer) έχει διδακτορικό στα Γραφικά με Υπολογιστή και έχει εργαστεί για χρόνια στην Microsoft Game Studios, στην Αγγλία, αναπτύσσοντας παιχνίδια για το Xbox και Xbox360. Έχει λάβει μέρος στην ανάπτυξη των παιχνιδιών Conker: Live and Reloaded για το Xbox και Kameo: Elements of Power, Perfect Dark Zero και Forza 2 για το Xbox360.
Comment
-
-
ανακαλυψα αυτο :
και μα τον θεο συγκινηθηκα. Ασχολειται (κατα κυριο λογο) με παικτες που περασαν απτο Ελληνικο πρωταθλημα και μετα χαθηκαν. Απιστευτο μπλογκ, τιμηστε το" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment