Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφέροντα Blogs & Sites

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imrahil
    replied
    Δε θα διαφωνήσω, απλά σου(σας) εφιστώ την ποιοτική του, κατ'εμέ, διαφορά σε σύγκριση με γελωτοποιούς που τα κονομάνε έχοντας ξεπεράσει σε φαντασία Τόλκιν, Ρόουλινγκ και τον τύπο που σίγουρα κάτι κάπνιζε όταν έφτιαξε τις Βαβουροπατάτες και σε σχέση με μουσάτες σελέμπριτις τύπου Μουρ που κάνουν προσοδοφόρο ντοκιμαντέρ ό,τι αμφισβητούμενο κινείται.
    Η επιστημονική του αξία αφορά άλλο πεδίο και είναι συζητήσιμη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εμένα με έχασε εντελώς το Zeitgeist εκεί που έλεγε για Maglev train σε κενό μεταξύ Ουάσινγκτον και Πεκίνου (ή κάτι αντίστοιχο). Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τα χίλια με αυτό:
    Απλά, για εμένα, ένα τέτοιο κατασκεύασμα καταρρέει στην πρώτη κιόλας ανακρίβεια - ημιαλήθεια, ειδικά από τη στιγμή που, όπως ανέφερες κι ο ίδιος, έχει μια σαφή συλλογιστική πορεία και "χτίζει" κάθε σκέψη πάνω σε πράγματα που έχει ήδη αναφέρει.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Υπερβάλλεις λίγο δεκιερσντ, δεν είμαι φαν της ακατάσχετης συνομωσιολογίας
    Δεν είναι μόνο ζήτημα θεωριών συνωμοσίας. Είναι και ζήτημα (σκόπιμης, κατά τη γνώμη μου) διαστρέβλωσης ή παρερμηνείας πράγματι υπαρκτών καταστάσεων. Αυτό πάει, για παράδειγμα, στα όσα λέγονται στο πρώτο Zeitgeist για τις τράπεζες.

Τέλος πάντων, όπως είπα θα είναι αρκετά κουραστική κουβέντα, οπότε ας μη την ανοίξουμε αναλυτικά. Με ό,τι βολεύεται ο καθένας σαν πηγή ενημέρωσης, πληροφόρησης, αφύπνισης, όπως θέλετε πείτε το. Απλά, για εμένα, ένα τέτοιο κατασκεύασμα καταρρέει στην πρώτη κιόλας ανακρίβεια - ημιαλήθεια, ειδικά από τη στιγμή που, όπως ανέφερες κι ο ίδιος, έχει μια σαφή συλλογιστική πορεία και "χτίζει" κάθε σκέψη πάνω σε πράγματα που έχει ήδη αναφέρει.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Υπερβάλλεις λίγο δεκιερσντ, δεν είμαι φαν της ακατάσχετης συνομωσιολογίας, γιατί συνήθως οι υποστηρικτές τους απλά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και κάπως πρέπει να φορτώσουν στον κόσμο τις δικές του αποτυχίες, αλλά αν μη τι άλλο τα δύο zeit είναι πολύ χρήσιμα ως προς την ενημέρωση του κόσμου για τη λειτουργία κάποιων οικονομικών δομών για τις οποίες αλλιώς δε θα ήξεραν τίποτε. Τα σχετικά με τη θρησκεία στο πρώτο κατά βάση ήταν γνωστά, και παρά τους συμψηφισμούς του, καλά έκανε και τα ανέφερε για όσους δεν τα γνώριζαν. Σε ό,τι αφορά τη 9/11, στο πρώτο πάλι, κακώς μπήκε γιατί κατά βάση του στερούσε αξιοπιστία. Βέβαια ταίριαζε στη συλλογιστική του συνέχεια (Θρησκεία-Φόβος-Τρομοκρατία=Έλεγχος) και καταλαβαίνω γιατι συμπεριελήφθηκε, αλλά στην τελική μάλλον περισσότερο κακό του έκανε παρά καλό. Το δεύτερο μου άρεσε αρκετά, και παρά τις υπερβολές του, έκανε καλά που έδειχνε πως υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, ασχέτως πόσο ουτοπικοί. Το τρίτο δεν το είδα ακόμη. Γενικώς πάντως έχω θετική άποψη και η σύγκριση με Λιάκο αδικεί και τους δύο, ο Λιάκο βγάζει σίγουρα πιο πολύ γέλιο αν μη τι άλλο.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Εντάξει, η αλήθεια είναι πως στο πρώτο, τουλάχιστον, Zeitgeist, διαστρεβλώνονταν πολλές καταστάσεις και έπεφτε πολύ ψέμα, αλλά ΟΚ, όπως το δει κάνεις. Πραγματικά δε θα ήθελα να μπω σε αυτή την συζήτηση γιατί δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου. Απλώς, από την πλευρά μου, δεν τα προτείνω με τίποτα. Προσωπικά τα βλέπω σαν "Liakopoulos goes serious & international".

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Συμφωνώ με Rampo. Εκτός αν κάποιος είναι ποοοοοολυ ψαγμενος, πρέπει να δει τα Zeit!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε σε πιανω, το Addendum ηταν respect απλα. Για το νεο δεν εχω γνωμη ακομη.

wrong topic btw, στα ενδιαφεροντα βιντεο ηθελα να το βαλω...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Χωρίς πλάκα, τώρα, ακόμα με το Zeitgeist ασχολείστε;

Εσύ, ειδικά, Ramp, με απογοητεύεις, you can do better than that.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Επιτελους κυκλοφορησε το 3ο Zeitgeist, ZEITGEIST: MOVING FORWARD
    Εχει και υποτιτλους.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nα ένα video απο το χθεσινό...

End to end video platform for media & enterprises. Live streaming, video hosting, transcoding, monetization, distribution & delivery services for businesses.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    χαχα..μα οι hardcore Ninty fans παίζουν pc games. Οι άλλες κονσόλες απαγορεύονται!

πάντως...δεν το είπα τυχαία...νέρντις φαίνεται..

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δε νομίζω, το Starcraft 2 δεν είναι της Nintendo. Εμείς εδώ πάντως δεν είχαμε πάρει μυρωδιά.

Άκου εκεί "Καουμπόι τεράστιος"...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    είναι απτα φρούτα που σύχναζαν σε κάτι νιντεντο σαιτς?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Cowboy τεράστιος

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ σταθερά το πρώτο και μοναδικό ζωντανό Internet Show στον ελληνικό κυβερνοχώρο. Κάθε βράδυ, στις 10 ακριβώς ο Cowboy–όπως είναι το διαδικτυακό ψευδώνυμο του Ανδρέα Δερδεμέζη-παρουσιάζει σε ζωντανή μετάδοση μια ωριαία εκπομπή, αφιερωμένη στα βιντεοπαιχνίδια, με έμφαση στο ιδιαίτερα δημοφιλές παγκοσμίως την τελευταία περίοδο Starcraft 2.

Και κάθε μέρα, περίπου 100 άτομα παρακολουθούν φανατικά και σχολιάζουν τα όσα βλέπουν μέσω chat. Αν μάλιστα «χάσουν» κάποιο επεισόδιο, μπορούν να το δουν όποτε θέλουν στο ψηφιακό «κανάλι» του Cowboy, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ustream.tv/channel/cowboytv .

Σίγουρα, το αντικείμενο της εκπομπής είναι εξειδικευμένο, δεν αφορά τη μεγάλη μάζα των χρηστών του Internet και μπορεί να ξενίσει πολλούς, ειδικά αν δεν είναι μυημένοι στην κουλτούρα των βιντεοπαιχνιδιών. Ήδη πάντως έχει θεατές και μη γνώστες του αντικειμένου, που απλώς απολαμβάνουν να βλέπουν τον παρουσιαστή να επαναλαμβάνει η φράση «Cowboy τεράστιος»,κάθε φορά που «παίζει» με τα παράθυρα στον υπολογιστή του.
    Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.Ειδήσεις και νέα με άποψη από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ένα εύστοχο κείμενο (κι ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον σχόλιο από κάτω) για τις συνέπειες της μη πληρωμής διοδίων στις εθνικές οδούς. Στις οποίες, λόγω κόστους, θα συμφέρει μόνο το ποδήλατο σε λίγο...

Leave a comment:

Working...
X