Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφέροντα Blogs & Sites

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Αυτο που ειναι πανω πανω ειναι πολυ μαχιμο (εγω εγκρινω full, η υπολοιπη επιτροπη ειναι πιο διστακτικη), αλλα ναι δυστυχως ο βασιλιας πεθανε και νεος βασιλιας δεν υπαρχει.
    Τα αλλα 2 ειναι trash του κερατα, ενα αλλο κι αυτο κοντα ειναι (Αργυρουπολη), οποτε ισως να εξεταστει κι αυτο προσεχως.. Παντως κι εσυ εχεις επιλογες, δε μπορεις να πεις (το 2ο, το 3ο, το τελευταιο και το Bluefield) και ολα αυτα εγω δεν τα χω δοκιμασει καν να σκεφτεις .

Υ.Γ. Fail παντως που αφηνουν απ' εξω αρκετες κλασικες επιλογες για να μας πλασαρουν trash-ιλες για ξενυχτηδες.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ήμουν σίγουρος ότι θα ήσου ο πρώτος που θα απαντούσε. 3/10 Γλυφάδα πάντως, που να μην είχε κλείσει και το daily

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Βαλε και τιτλο να το δουν οι ενδιαφερομενοι (Ramp, sain't) - εγω παλι δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω που ειχα δει τη λιστα πριν το ποστ σου .
    Με 2-3 διαφωνω, καποια αλλα κατι λενε, αλλα νομιζω πως στην πλειοψηφια δεν εχω παει καν. Ετσι οπως τα βλεπω δε μου πολυγεμιζουν το ματι τα περισσοτερα παντως, α ρε Αθηνα που καταντησες..

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    "Τα 10 καλύτερα burger της πόλης"

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Ε-Lawer:

ένα νομικό ιστολόγιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ψηφιακή εποχή

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του blog:
    "Ένα νομικό ιστολόγιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ψηφιακή εποχή"

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Since 2009, coders have created thousands of amazing experiments using Chrome, Android, AI, WebVR, AR and more. We're showcasing projects here, along with helpful tools and resources, to inspire others to create new experiments.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    6 'New' Gaming Innovations That Are Way Older Than You Think

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Beautiful animated photos by New York photographer Jamie Beck. Don't miss these photos. They are amazing. - Take a look at: Amazing Animated Photography by Jamie Beck - 12thBLOG

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση

Είμαι αισχρός.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Ποιοι επιστήμονες το λένε αυτό και πόσο έγκυρο θεωρείται; Επίσης αν σημασία έχει να πιστεύουμε σε κάτι για να μας παρηγορεί και να μας δίνει δύναμη, τότε γιατί όχι σε οποιαδήποτε θρησκεία; Ή γιατί όχι σε κάτι μη παραφυσικό; Εγώ πχ. πιστεύω στον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου (γνωρίζοντας τους περιορισμούς μου) και αυτό μου αρκεί.

straier η αθεϊα δεν εμπεριέχει κάποιο σύστημα κανόνων ηθικής οπότε η υπόθεση μιας τέτοιας κοινωνίας δεν έχει νόημα. Και δεν εννοώ ότι όποιος δεν ανήκει σε θρησκεία είναι ανήθικος. Καλύτερα ίσως να στραφούμε στον ανθρωπισμό εάν μας ενδιαφέρει ένα σύστημα.

Όσο για το zeitgeist μιας και συζητιέται, να πω πως όταν είδα την πρώτη ταινία εντυπωσιάστηκα. Από τότε βέβαια έχω αλλάξει... Αλλά εάν είναι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των δημιουργών, ας ξεκινήσουμε από το να αμφισβητούμε την ταινία. Νιώθω πως οι δημιουργοί προκειμένου να φτάσουν εκεί που ήθελαν, πολλές φορές "έφτιαξαν" στοιχεία και βασίστηκαν σε υποθέσεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πιστεύω στην κβαντική εμπλοκή...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    ομως η θρησκεια το μονο που κανει ειναι να κρατα τον ανθρωπο πισω και να τον χειραγωγει μεσα απο το φοβο.
    Aκόμη και επιστήμονες ψυχολόγοι κτλ λένε πως η θρησκεία (η μάλλον η πίστη) κάνει καλό, σου δίνει παρηγοριά και δύναμη, να πιστεύει δηλαδή κάποιος πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο αυτό που βλεπουμε (η αθλιότητα και αδικία) αλλά κάτι πάνω απ'ολα αυτό που ονομάζουμε Θεός. Όπως και να έχει η πίστη ειναι προσωπική υπόθεση και ας πούμε ο Χριστός δεν ήρθε για να ιδρύσει καμιά θρησκεία, εμείς οι άνθρωποι επινοούμε τις θρησκείες και τα μίση.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ειπε κανεις να ειμαστε αθεοι, πιστευω στο Θεο και σε πολλα αλλα πραγματα που μπορει καποιοι να κοροιδευουν ομως η θρησκεια το μονο που κανει ειναι να κρατα τον ανθρωπο πισω και να τον χειραγωγει μεσα απο το φοβο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    με γελωτοποιούς που τα κονομάνε έχοντας ξεπεράσει σε φαντασία Τόλκιν, Ρόουλινγκ
    Πιο συγκεκριμένα;

Δεν έχει να κάνει μόνο με την επιστημονική του αξία. Ομολογώ πως τα σημεία για οικονομικό σύστημα είχαν κάποιο ενδιαφέρον (και δεν τα ήξερα) αλλά έχω τις αμφιβολίες μου σε ποιο βαθμό είναι αληθή. Επίσης η εμμονή του με τη θρησκεία καταντάει βαρετή. Αν νομίζει κάποιος πως αν ήταν όλος ο κόσμος άθεος θα άλλαζε κάτι ουσιαστικό στον κόσμο (προς το καλύτερο) πιστεύω πως είναι απλά αφελής.

Leave a comment:

Working...
X