ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥΑΡ
http://www.submarinechannel.com/cont...ler/index.html
Είναι μια ιντερνετική interactive προσαρμογή ενός εξαιρετικού γαλλικού κόμικ, του "The Killer". Ξεχάστε ότι ξέρατε για τους hitmen, καθώς και τα διάφορα αστεία jpg. Είναι πραγματικά καταπληκτική δουλειά (φανταστείτε ότι παρήγγειλα τεύχη από Αμερική), και προσωπικά μου έχει φύγει ο πάτος για να βρω το πρώτο τεύχος στο rapidshare. Από αυτά που γνωρίζω, η αγγλική μετάφραση θα ολοκληρωθεί στο 10ο τέυχος τον Οκτώβρη, και μέχρι τώρα υπάρχουν 6. Εδώ στο λινκ είναι το πρώτο και το δεύτερο τεύχος (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα), και έχω λινκς για τα 5 - 6.
Πιστέψτε με, αξίζει!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφέροντα Blogs & Sites
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
<div class='quotetop'>(Shadow @ Mar 27 2008, 08:55 PM) [snapback]16070[/snapback]</div>Ναι όντως λαθακιδε θα το ονομαζα λεξικο, περισσοτερο μεταφραστης ειναι... ;)
τεσπα για μεταφορα απο greeklish σε greek παρτε αυτο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp !
[/b]
Leave a comment:
-
:blink: :blink: :blink: :blink:
Μόλις έβαλα ένα τελείως ανορθόγραφο greeklish κείμενο και το έβγαλε τέλεια!!! :blink: :blink:
Leave a comment:
-
δε θα το ονομαζα λεξικο, περισσοτερο μεταφραστης ειναι... ;)
τεσπα για μεταφορα απο greeklish σε greek παρτε αυτο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp !
Leave a comment:
-
-
Η απαντηση μου ειναι επισης πολυ απλη. Οχι. Δεν ειναι δικο μου. Ουτε γνωριζω προσωπικα / μεσω internet, ποιος το εχει.
Αν ηταν δικο μου, θα ειχα 8 φορες περισοτερα πραγματα
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'>(Getta Robo @ Mar 21 2008, 09:07 PM) [snapback]15379[/snapback]</div>Ναι, οφειλω να ομολογησω πως ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικο, καθως το περιεχομενο του εχει ενοχλησει παρα πολλους διαπλεκομενους και μη του χωρου. Αυτο φαινεται και απο τα κοριτσιστικα μηνυματα που του εχουν αφησει διαφοροι στα σχολια.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου οτι αυτα που λεει περι του lamepro ειναι υπερβολικα. Υπερβολικοτατα θα ελεγα, μιας και εχει αφησει εκτος πολλεεεες πληροφοριες με το αγνο εργο που υποτιθεται πως προσφεραν στον ενημερωμενο αναγνωστη.
Το τελευταιο και το μεθεπομενο μυνημα, ειναι δικα μου. Μετα χαρας να γινω ποιο αναλυτικος αν δεν καταλαβες κατι.
[/b]
H ερωτηση μου ειναι πολυ απλη: το blog ειναι δικο σου;
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ναι, οφειλω να ομολογησω πως ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικο, καθως το περιεχομενο του εχει ενοχλησει παρα πολλους διαπλεκομενους και μη του χωρου. Αυτο φαινεται και απο τα κοριτσιστικα μηνυματα που του εχουν αφησει διαφοροι στα σχολια.
Συμφωνο απολυτα μαζι σου οτι αυτα που λεει περι του lamepro ειναι υπερβολικα. Υπερβολικοτατα θα ελεγα, μιας και εχει αφησει εκτος πολλεεεες πληροφοριες με το αγνο εργο που υποτιθεται πως προσφεραν στον ενημερωμενο αναγνωστη.
Το τελευταιο και το μεθεπομενο μυνημα, ειναι δικα μου. Μετα χαρας να γινω ποιο αναλυτικος αν δεν καταλαβες κατι.
Leave a comment:
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ BLOG!!!! Αληθεια, οποιος μου σφυριξει ποιος το γραφει κερναω σουβλακια επ'απειρον!!!!
Μπραβο στον Βατραχο, αυτοματα μπαινει στα thumbnails και μαλιστα στην κορυφη του φακελου blogs (κατω απο το δικο μου φυσικα, το οποιο και θα ανανεωσω σε λιγο καιρο)!!!!!
EDIT: Ειδα και το post για το κλεισιμο του GamePro. ΟΚ, καυστικος αλλα βλεπω οτι αρκετα απο αυτα που λεει ειναι και αρκετα υπερβολικα.... Αλλα καποια αλλα ειναι απολυτως κορυφαια, ειδικα αυτα για τον κ.Κατρινακη εχουν τεραστιο γελιο.
EDIT #2: Αποσυρω την προηγουμενη μου δηλωσει περι τεραστιου, και λεω οτι εχει τεραστιο γελιο. Το αν λεει αληθεια ή οχι ειναι μαλλον φανερο απο τον τροπο που μιλαει το παλικαρι. Πλακα εχει μπολικη, τα λεει και οπως θελει, οποτε οποιος θελει τον πιστευει...χεχε...
EDIT#3: σχολιο καποιοι αναγνωστη:
Τι υπεροχο blog. Βλεπω εναν ανθρωπο που γνωριζει τοσο καλα το χωρο, να μοιραζει χωλη και γενετικο υλικο σε ολους τους διαπλεκομενους και μη φιλτατους "δημιοσιογραφους" (ΛΟΛ) και βλεπω οτι τελικα υπαρχουν τελικα και αλλοι λογικοι ανθρωποι που δεν μασανε κουτοχορτο.
Γκεττα Ρομποτ - Δημοσιογραφος βιντεοπαιχνιδιων με μαστερ και διδακτορικο στην διαπλοκη και στις εταιρικες αποδοχες με στοχο την εξυψωση βαθμολογιων.
Συνεχισε βατραχε.. Εισαι ωραιος.
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????
Leave a comment:

Leave a comment: