Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφέροντα Blogs & Sites
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Βεβαια δεν ηταν τοσο "αρθρο" οσο μια πιο προσωπικη ματια στο θεμα, ετσι για αλλαγη. Κοιταξα πιο πολυ τα sim racers γιατι οπως και να το κανεις, τα καθαρα arcade racers μπορει να κανουν οτιδηποτε για να εχουν καλο gameplay (γκαζια, power ups, οπλα, you get the picture...), ενω τα sims ειναι καθαρα racing games τα οποια στηριζονται στην πραγματικοτητα.
-
Ωραίο άρθρο αν και είμαι στην πλευρά των arcade racers μιας και τα απολαμβάνω περισσότερο.Ένα παράπονο μόνο:γιατί δεν ανέφερες το OutRun 2 ή έστω το Coast to Coast,τα οποία πραγματικά είναι από τα καλύτερα arcade racers εκεί έξω.
Όσο για την αίσθηση της οδήγησης δεν είμαι και ο πλέον σχετικός με το άθλημα αλλά imo,μόνο με καλή τιμονιέρα και ένα σύστημα με racing wheel,seat και οθόνη μπορείς να απολαύσεις ένα racing game πολλώ δε μάλλον sim στο έπακρο-έχω δοκιμάσει και έχω φάει τα μούτρα μου αλλά το απόλαυσα.
Όπως και να έχει πολύ καλή δουλειά.
Leave a comment:
-
Συνήθως το promotion το κάνει ο ίδιος ο Imrahil, αλλά περιέργως καθυστέρησε και επειδή δεν πρέπει να το χάσατε, θεωρώ χρέος μου το να δώσω στην (ευρύτερη) διασημότητα αυτό το άθρο-κλειδί στην υπόθεση Σεργιανόπουλου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Keep up the good work Imra.
Leave a comment:
-
Κάντε λίγο κράτει...γεμίσαμε τεστοστερόνη...
(όσοι παίζετε D&D αντί για μπουνιές, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το site)
Leave a comment:
-
Πες μου οδο κι αριθμο, εχω GPS.Mένω Ωραιόκαστρο, λίγο πριν τον Ο.Α.Ε.Δ., όποιος γουστάρει ζοριλίκια, ας πει μέρα και ώρα, ΔΕΝ θα έρθω μόνος μου.
Y.Γ. Επειδή διαπλατύνουν το τελευταίο κομμάτι του δρόμου πριν τη Γαλήνη, όποιος έρθει να ξέρει πως υπάρχει παράκαμψη, σχετικά μεγάλη, κατά βάση είναι τυφλοσούρτης γιατί έχει πινακίδες, αλλά προσοχή, όταν βγείτε στη μεγάλη ευθεία από Αμφιθέας, θα φτάσετε σε μια μεγάλη διασταύρωση, μη συνεχίσετε ευθεία γιατί θα βγείτε κέντρο Ωραιοκάστρου που δε βολεύει καθόλου, να στρίψετε ΔΕΞΙΑ για να βγείτε κατ'ευθείαν σπίτι μου και να αρχίσουμε τα μπουνίδια.
Y.Γ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
?men
[/b]
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'>(Imrahil @ May 26 2008, 04:39 AM) [snapback]24836[/snapback]</div>Mένω Ωραιόκαστρο, λίγο πριν τον Ο.Α.Ε.Δ., όποιος γουστάρει ζοριλίκια, ας πει μέρα και ώρα, ΔΕΝ θα έρθω μόνος μου.
Y.Γ. Επειδή διαπλατύνουν το τελευταίο κομμάτι του δρόμου πριν τη Γαλήνη, όποιος έρθει να ξέρει πως υπάρχει παράκαμψη, σχετικά μεγάλη, κατά βάση είναι τυφλοσούρτης γιατί έχει πινακίδες, αλλά προσοχή, όταν βγείτε στη μεγάλη ευθεία από Αμφιθέας, θα φτάσετε σε μια μεγάλη διασταύρωση, μη συνεχίσετε ευθεία γιατί θα βγείτε κέντρο Ωραιοκάστρου που δε βολεύει καθόλου, να στρίψετε ΔΕΞΙΑ για να βγείτε κατ'ευθείαν σπίτι μου και να αρχίσουμε τα μπουνίδια.
Y.Γ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
?men
[/b]
πόσο μπροστά είσαι ρε Ιμρα
Leave a comment:
-
Mένω Ωραιόκαστρο, λίγο πριν τον Ο.Α.Ε.Δ., όποιος γουστάρει ζοριλίκια, ας πει μέρα και ώρα, ΔΕΝ θα έρθω μόνος μου.
Y.Γ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
?men
Leave a comment:
-
Tην επόμενη φορά που θα θελήσετε να βρεθείτε για μπουνίδια να το κανονίσετε μέσω πμ...
Leave a comment:
-
γαμω, καντε το κυριακη θα ρθω και γω, αλλα ως δεξιος ειρηνηστης θα εξηγησω με ομορφα λογια το γιατι για να υπαρξει ισοτητα θα πρεπει να καταλαβουν μερικοι πως δεν ειναι ισοι με τους ανωτερους τους!
Leave a comment:

Leave a comment: