Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Πολύ ενδιαφέρον ματς το Ισπανία - Παραγουάη και πολύ κρίμα για την Παραγουάη. Η φάση με τα πέναλτι κούφανε όλο τον κόσμο - και σημειώστε και σωστή επανάληψη!

Οι αναμεταδόσεις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άθλιες. Μου είναι όλο και πιο δύσκολο να πιστέψω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, όχι επειδή πετάνε κανένα κουφό που και που αλλά επειδή δεν καταλαβαίνουν τι περιγράφουν. Δε γίνεται ρε φίλε στο Αργεντινή - Γερμανία να γίνεται κόντρα και να λες "λάθος πάσα". Δε γίνεται να μη λες τα μισά ονόματα από αυτά που ακουμπάνε τη μπάλα. Δε γίνεται να μπερδεύεις συνέχεια παίχτες. Δε γίνεται να περιγράφεις, να λες "φάουλ/ κάρτα/ οτιδήποτε" και η εικόνα να σε βγάζει ΚΑΘΕ φορά ψεύτη. Δε γίνεται να έχω δει στην κανονική ροή του Βραζιλία - Ολλανδία ότι τη σέντρα του Σνάιντερ την αλλοίωσε το κεφάλι του αμυντικού και δεν πήγε απευθείας στον Κόυτ για να βάλει γκολ (που δεν πήγε) και ο άλλος να περιγράφει "σέντρα η μπάλα στον επιθετικό και γκολ". Δε γίνεται να μη σχολιάζεις εσωτερικές αλλαγές. Αν δεν έβλεπα το παιχνίδι ή που δε θα καταλάβαινα τι γινόταν ή που θα σχημάτιζα εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Καλά, ο Πουρουπουπού είναι γνωστό νούμερο και ο Θεοφιλόπουλος έχει εξελιχθεί σε κάτι μεταξύ Παλαδίνου Υπερασπιστή της Ποδοσφαιρικής Τιμής και Δικαιοσύνης και βαρύμαγκα παλαίμαχου του Εθνικού. Ο καραγκιόζης ο Τσάρτας έπρεπε να μας σπάσει τα νεύρα σήμερα με τις ηλιθιότητές του? Με ανάγκασε να κλείσω τον ήχο! Άρχισε την κριτική στο Μαραντόνα από το 30', έλεγε τα εντελώς αυτονόητα, υπερασπίστηκε το Τζόρβα (???!!!) - να θυίσω ότι το πρόβλημα του Τζόρβα στο γκολ με τη Νιγηρία δεν ήταν η καλή τοποθέτηση του επιθετικού αλλά το ότι βούτηξε ΜΑΚΡΙΑ από τη μπάλα - και ένα σωρό άλλες γελοιότητες που δεν τις περιμένεις όχι απλά από επαγγελματία παίχτη, αλλά από άνθρωπο που ξέρει στοιχειώδη μπάλα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΛΕΟΣ! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Χίλιες φορές κλειστός ήχος και αναμετάδοση από ραδιόφωνο. Και σημειωτέον τους κράζει όλος ο κόσμος αλλά στα τέτοια τους, δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ε, μα τι ρωτάω κι εγώ. Εϊναι ο μόνος απ'τα αλάνια που μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Στο ίντερνετ γίνεται χαμός για πάρτι του.

Παραθέτω μία ιστορική του στιγμή :

κλάψε μάνα τα παιδιά σου, γελάει και ο ίδιος με τη μαλακία του.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νομιζω ναι, ο Θεοφιλοπουλος δε περιεγραφε και σημερα; Στο παιχνιδι της Ισπανιας επεσε η ατακα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ο ίδιος?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    πχ χθες σε κάποια φάση του Ουραγουάη-Γκάνα, ο μλκας ο Θεοφιλόπουλος που πραγματικά βρίσκεται σε άλλη διοργάνωση, πέταξε το εξής "είναι πολύ δυνατή μπαλιά αυτή...ε... δεν έχει ποδήλατο για να τη φτάσει" και άλλα πολλά
    Καλα ριξαμε τρελο γελιο με αυτη την ατακα αλλα το πιο γαματο ξερεις ποιο ειναι; Σημερα σε αντιστοιχη φαση ειπε "δε τη φτανει ουτε με μηχανακι".
    Κι ομως...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Πάλι τα καλύτερα έχασα. Paraguay 4 ever Λόγω Chilavert.

Περι Mundial sport-casting, h αθλιότητα στο μεγαλείο της

πχ χθες σε κάποια φάση του Ουραγουάη-Γκάνα, ο μλκας ο Θεοφιλόπουλος που πραγματικά βρίσκεται σε άλλη διοργάνωση, πέταξε το εξής "είναι πολύ δυνατή μπαλιά αυτή...ε... δεν έχει ποδήλατο για να τη φτάσει" και άλλα πολλά

Θέε μου, αυτά τους μλκες πληρωνει αναγκαστικά ο ¨Ελληνας?

Btw, το διάβασα σήμερα και εξοργίστηκα :
    14.000 ευρώ μόνο σε υπερωρίες; "Με αφορμή το νέο σκάνδαλο με τις υπερωρίες, υπερεργασίες κλπ που προέκυψε εσχάτως και επειδή διάβασα και την...

μη μας φαίνεται λοιπόν περίεργο το χάλι εκεί στην ΕΡΤ που λειτουργούν πελατειακά

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    λολ η φάση με τα πέναλτυ.

Άξιζε την νίκη η Ισπανία για μένα...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ρε παιδιά εγώ για το γκολ που θα έπρεπε να μετρήσει δεν συμφωνω. Ο άλλος παίκτης που ήταν κοντά ήταν καθαρά offside και συμμετείχε στη φάση, άσχετα αν δεν πηγε σε αυτόν η μπάλα.

Κατά τα άλλα, όντως τέτοιο ματς δε γίνεται ουτε στις ταινίες!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αν και φαν της Ισπανιας πρεπει να πω οτι ο αποκλεισμος της Παραγουαης ειναι η πιο πικρη στιγμη για μενα στο Μουντιαλ μεχρι τωρα, δεν εχω κατι αλλο να πω...

Leave a comment:

• kfh667
    replied
    Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι Α Υ Τ Α

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Κανονικό το γκολ της θεας Παραγουάης.
    Τα έχει σκατώσει η διαιτησία.

Εντω μεταξύ ο sportcaster τα έχει πιει. Μικρή ομάδα η Παραγουάη λέει.
    Από πότε έγινε μικρή ομάδα; Το ότι δεν έχει πάρει μουντιάλ δεν την κάνει μικρή. Πάντα ήταν υπολογίσιμη αντίπαλος και είχε παικταράδες.
    Παραγουάη μία ζωή!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εγώ, επειδή δεν έβαλαν 10 γκολ στην Αργεντινή και 15 στην Αγγλία δεν τους παραδέχομαι

Leave a comment:

• kfh667
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Κια τώρΑ που τα λέμε τι έκανε η Γερμανία;
    Νίκησε με τεσσάρα την Αγγλία; Δύσκολο.
    Ή την Αργεντινή με την άμυνα τσίρκο;
    τι άλλο να έκαναν δηλαδή, να έβαζαν γκολ-αετός α λα Benjamin; εγώ που υποστηρίζω τρελά την Ολλανδία πάντως, φοβάμαι τον τελικό Ολλανδία-Γερμανία. κι εγώ δεν τους χωνεύω, αλλά είναι η μοναδική ΟΜΑΔΑ μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

το "οι παίκτες δεν είναι Γερμανοί" ας μην το σχολιάσουμε, λολ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Εγω την Γερμανια την βλεπω ως την πιο πληρης ομαδα του μουντιαλ και απο πλευρας θεαματος δεν νομιζω να υστερει. Αν το παρει πιστευω οτι το αξιζει 100%
    Αμα σου πω οτι σημερα με "τρομαξε" η αποδοση της Γερμανιας, δεν εχω προσεξει αλλη ομαδα στο Μουντιαλ να παιζει τοσο οργανωμενα και με τοσο ψυχραιμες επιθεσεις. Καμια σχεση με τη παλια Γερμανια που σιχαινομουν να βλεπω, τη Γερμανια που παλευε με τον Μπαλακ να βαλει κανα γκολ και απλα κραταγε το 0 στην αμυνα. 4 γκολ στην Αγγλια και αλλα 4 στην Αργεντινη; respect απλα, τετοια αποτελεσματα δεν ερχονται τυχαια.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Πάτε καλά ρε;
    Τι σημασία έχει αν η Γερμανία παίζει την καλύτερη μπάλα; Για την Γερμανία μιλάμε. Ήμαρτον Θεέ μου. Άσε που οι καλύτεροι παίχτες της Γερμανίας δεν είναι Γερμανοί. :xp:
    Να πάνε στο διάολο!!!

Κια τώρΑ που τα λέμε τι έκανε η Γερμανία;
    Νίκησε με τεσσάρα την Αγγλία; Δύσκολο.
    Ή την Αργεντινή με την άμυνα τσίρκο;
    Ας την δούμε με καμιά Ολλανδία να γελάσουμε λίγο καριόλη Μπεκενπαουερ!

Leave a comment:

Working...
X