Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Ιιιιιιχ σιχάθηκα!

Τι έγινε ρε σεις, δεν είδε κανείς μπάλα χτες?

Leave a comment:

• kfh667
    replied

γουάτ. δε. φακ.

Leave a comment:

• Bartman
    replied

:O Κοιτάξτε πως υποδέχονται οι Αμερικάνοι της Εθνική ομάδα τους Ποδοσφαίρου...!!
    Μου φαίνεται πως έχουν καλομάθει σε διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα και τους χαλάει που στο ποδόσφαιρο έμειναν χαμηλά αν και έδειξαν πολύ καλά δείγματα...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Αργεντινάρα και δεν είμαι καλά . Έχω στοιχηματίσει 50 ότι θα το πάρουν

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ρε τον πουστη το Ρομπεν αυτή την κίνηση που συγκλίνει προς το κεντρο και το καρφώνει την εχει βούτυρο στο ψωμί να πούμε. Οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια απο δω και πέρα παρακαλώ να την αναφέρεται σαν "κινηση Ρομπεν" για να καταλαβαίνουμε και τη λέμε. Μεγάλη παιχτουρα ο Ρομπεν αλλά δυστυχώς είναι σάπιος και τραυματίζετε ευκολα ρε γμτ!

Χτες χάρηκα την νίκη της Γερμανιας απέναντι στους εμετικούς Αγγλους και ξενέρωσα με την ηττά του Μεξικού απέναντι στου αχώνευτους (λόγω Μαραντόνα) Αργεντίνους.
    Σκατυ δεν είχαν παίξει οντως ιδιαίτερα καλά με την Σερβία οι Γερμανοί αλλά μη ξεχνάμε οτι απο το 15 παίζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κλοζε.
    Γερμανία vs Aργεντινη το κόβω άσσο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ισπανια - Πορτογαλια αυριο 9.30 το βραδυ. Το αλλο ειναι για τη φαση των 8, δε ξερω αν θα υπαρξει καποιο διαλειμμα πριν τα προημιτελικα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γερμανία-Αργεντινή,Ισπανία-Πορτογαλία πότε παίζουνε;Είναι 2 ματσάκια που ψήνομαι να δω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οπως και να το κανουμε τρελλενεσαι οταν στα καλα καθουμενα τη τρως στο κεφαλι σου...
    Αξεχαστο σκηνικο:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ε μα πήγε κι ο άλλος με την κάμερα ακριβώς πάνω τους, τα ήθελε και ο ποπός του καμεραμάν.

Σκάτμαν δεκτά όλα, αν και πιστεύω πως η Γερμανία έχει καλύτερη άμυνα κυρίως λόγω αμυντικών χαφ. Μιλάμε όμως και για μία Εθνική εντελώς άμπαλη που πήγε τελικό το 2002 με μόνους σοβαρούς παίχτες τον Καν και τον Κλόζε. Μόνο και μόνο από θέμα νοοτροπίας δεν τους υποτιμάς. Επίσης, ανεξάρτητα από το τι κάνανε στους ομίλους, η Αγγλία απέναντι στη Γερμανία δεν κατέβηκε χώμα αλλά έπαιξε καλά.

Εγώ με την Αργεντινή είμαι στο ματς, αλλά λίγο ανήσυχος. Πάντως λογικά θα κερδίσει όποιος βάλει τα περισσότερα, και επαναλαμβάνω: 4 - 3 μέχρι στιγμής αν πάει με μέγιστα σκορ.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Όταν λέμε είναι κωλόπαιδα κάτι ξέρουμε, μαλάκες λατίνοι

Leave a comment:

• hideo
    replied
    :xp:

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    τόσο πολύ πιστεύετε την Γερμανία? Πεθαμένους κέρδισε όχι καμιά ισχυρή ομάδα.

1 τεχνική ομάδα αντιμετώπισε κι έχασε (Σερβία), πόσο μάλλον με μία ακόμα πιο τεχνική.

Το κοινό της Αργεντινής με την Γερμανία είναι η χάλια άμυνα. Τι Ντεμιχέλις τι Φριντριχ ή ακόμη χειρότερα Μερτεσάχερ (απ'το όνομα και μόνο φαίνεται σαπάκι). Όχι πως ο Μπουρντίσο είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Το θέμα είναι πως η Αργεντινή έχει καλύτερη επίθεση απ'την Γερμανία και δε ξέρω κατά πόσο μπορούν τα βαριά κορμιά που έχουν εκεί πίσω οι Γερμαναράδες να ανταπεξέλθουν στις κάθετες μπαλιές τις οποίες σερβίρουν συνεχόμενα οι Λατίνοι.

Εύκολα ή δύσκολα, Argentina

ΠΑΝΑΓΙΑ μου όχι τελικό με Ισπανία - Βραζιλία γιατί 90% θα είναι φόλα. Φαντάσου επιφυλακτικό παιχνίδι, συνεχόμενες πάσες και λίγες ευκαιρίες...ωχ...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πω ρε πούστη μου τι μπαλάρουμε βλέπουμε στα τελευταία ματς! Α ρε Ελλαδίτσα, που θα πηγαίναμε οι καραμήτροι!

Ακόμα και οι Η.Π.Α. έπαιξαν μπαλάρα!
    Ελπίζω να βελτιωθούμε και μεις στο μέλλον!

Βάλε ρε Torres γκολ να γουστάρουμεεε!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Μέχρι στιγμής έχουμε τρία εντελώς φόλα γκολ στο Μουντιάλ. Το χάντμπολ του Φαμπιάνο, τη γκαβομάρα του επόπτη στο γκολ του Λάμπαρντ και την έτερη γκαβομάρα στο γκολ του Τέβες. Τρίτωσε το κακό και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μπάχαλο.
    Πέρα από αυτά υπάρχουν και αλλα, όπως: το πεντακάθαρο τρίτο γκολ των Αμερικάνων με την Σλοβενία όπου ο διαιτητής σφύριξε ανύπαρκτο off side. Εν τω μεταξύ στην ίδια φάση οι Σλοβένοι έκαναν δύο πέναλντυ. ΚΑΙ το πρώτο γκολ της Αργεντινής κατά της Ελλάδας, όπου ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής πριν πιάσει την κεφαλιά και μετα το σουτ-γκολ ρίχνει πεντακάθαρα κάτω τον Αβραάμ Παπαδόπουλο κάνοντας φάουλ.

Μαλακιστήρια Αργεντίνοι θα φάτε καλά απο τους Γερμανούς, για να προσγειωθεί λίγο και ο Μαραντόνα. Χθες πέτυχαν ένα ανύπαρκτο γκολ και ένα γκολ ΔΩΡΟ κυριολεκτικά. Πέρα από το γκολ (και αυτό ξαφνικό) του Τέβες δεν έδειξαν τίποτε άλλο.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Να νικήσει η Βραζιλία να δούμε μπαλάρα στον τελικό!

(επιμένω σε Βραζιλία-Ισπανία τελικό)

Η Αργεντινή νικάει λόγω κάποιων παιχτών της που ξέρουν να μιλάνε στην μπάλα γιατί σαν ομάδα ΔΕΝ. Θα χάσει 2-1 απο την Γερμανία πιστεύω.

Leave a comment:

Working...
X