Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dreams - Nightmares

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Bartman View Post
    Εγώ δει 3 φορές να κάνω sex (απωθημένα παιδικής ηλικίας) .
    Ίσως το πιο common ονειρο.

Comment

Αυτό το συζητούσα και με άλλα παιδιά πριν λίγο καιρό, παίζει να είμαι ο μόνος που δεν το έχω δει ποτέ ?

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Πρέπει να βλέπεις τσόντα μέχρι 6 ώρα το πρωι και μετα κοιμήσου.
        Τώρα το αν προσθέσεις μπόνους κατα τη διαρκεια που βλέπεις με κάποιες συγκεκριμενες μεθόδους, είναι καλό αλλά αν δεν θες απλως δες, και σκεψου τι θελεις, ακομη κι αν δεν το θελεις.

Λολ το πιο ανωμαλο comment μου.

Comment

Originally posted by Bartman View Post
          Έχω δει ότι είμαι ο superman .

Αυτά
          Kαι εγώ,αλλά με κυνηγούσαν οι νόμοι της φυσικής ακόμη και εκεί...να φανταστείς για να "προχωρήσω πετώντας" έπρεπε να βρίσκω κάποιον τοίχο να σπρώχνω...και μετά ξανά κλπ...
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

ειδα την ρουλα κ. παρουσιαστρια του greek reziliou να καθομαστε να μιλαμε τωρα προσφατα και μου κλαιγωτανε για τις τηλεοπτικες επιθεσεις που της κανανε XD

Comment

Originally posted by Somari View Post
              Kαι εγώ,αλλά με κυνηγούσαν οι νόμοι της φυσικής ακόμη και εκεί...να φανταστείς για να "προχωρήσω πετώντας" έπρεπε να βρίσκω κάποιον τοίχο να σπρώχνω...και μετά ξανά κλπ...
              Εμείς τελικά ταιριάζουμε! Τι κάνεις μετά;;;

Ακριβώς το ίδιο. Σαν να ήμουν σε χώρο με μικρή βαρύτητα. Συγκεντρωνόμουν να μην πέφτω αλλά δεν!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

το κακο με τα ονειρα ειναι οτι αν πχ πετας και καταλαβεις οτι μπορεις οντως να το κανεις προσπαθεις να συγκεντρωθεις και πευτεις... ενω αν δεν δοσεις σημασια συνεχιζεις ακαθεκτος...

Comment

Αυτο ακριβως.Ολα πανε καλα μεχρι που θα σκεφτω μην γινει κατι κακο.Εστω οτι βλεπω καποιον να ερχεται κατα πανω μου.Αν σκεφτω "Μακαρι να μην εχει οπλο!",θα βγαλει οπλο!

Comment

Εγώ έχω δει συνέχεια όνειρα της αγαπημένης μου ταινίας το Halloween με τον Michael Myers να με κυνηγάει.
                    Μια μέρα σκότωσε κάποιον και τον αποκεφάλισα. Αηδία.

Comment

Originally posted by Linkmastersword
                      [...]το Halloween[...]σκότωσε κάποιον και τον αποκεφάλισα[...]
                      Ρε λες τελικά να μην είναι τυχαίο το όνομα ?

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

τι ενοεις;

Comment

Molis ksipnisa, dystyxws me pire o ypnos ston kanape gia kana 8wro

Kai looool eida ston ypno mou ton BigBOSS

Eixe parei 360 kai mia led tv kai eixe poulisei/danisei to ps3. To 360 tou vgaze kati artifacts kai overheat kai spammare sto forum meta elege sta agglika ''i want my playstation 3 back"

eleos
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Απλά έλεος ρε ! ahahahahha
                            sigpic

Comment

Working...
                            X