Originally posted by Evans
View Post
Με zombies έχω δει πολλούς εφιάλτες. Συνήθως το όνειρο ξεκινάει από το ίδιο μου το σπίτι, νύχτα αφού έχω ξαπλώσει για να κοιμηθώ, όπου έχουν γίνει zombies οι γονείς μου και προσπαθούν να μπουν στο δωμάτιο μου για να με φάνε. Στη συνέχεια βρίσκω καταφύγειο σε ενός φίλου το σπίτι (που πλέον έχει φύγει για εξωτερικό) όπου εκεί δεν έχουν γίνει ακόμη zombie. Άλλη μια πιθανή συνέχεια είναι να έχει γεμίσει και η υπόλοιπη γειτονιά από zombies αλλά η κατάληξη είναι η ίδια.
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω δει εφιάλτες ότι με κυνηγούν, ένα τέρας ή κάποιος/οι από τους οποίους δεν μπορώ να ξεφύγω γιατί με εντοπίζουν με κάποιου είδους radar. Τα settings είναι ποικίλλα, από τους δρόμους στο χωριό μου στη σκόπελο ή στην Αθήνα μέχρι και σε πυραμίδες της Αιγύπτου γεμάτες παγίδες και cultists με ρόμπες κλπ. Στα περισσότερα τέτοια όνειρα ξέφευγα στο τέλος είτε βρίσκοντας το δρόμο για το σπίτι ή με κάποιο τέχνασμα τύπου disguise όπου χανόμουν μέσα στο πλήθος.
Στο τελευταίο τέτοιο όνειρο που είδα ο κυνηγός έτυχε να είναι ένας μικρότερος ξάδερφος μου. Έτσι όπως έτρεχα λοιπόν στα σοκάκια της Σκοπέλου ξαφνικά σκέφτομαι "Μα γιατί τρέχω να ξεφύγω? Είναι ο ξάδερφος μου που με κυνηγάει... Μπορώ άνετα να τον σαπίσω στο ξύλο..!". Και με την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τον αντιμετωπίσω, τον περίμενα και τον άρχισα στα μπουκέτα. Δεν ξαναείδα παρόμοιο εφιάλτη από τότε.
. Για playmobile δε θυμάμαι, λες ρε azrael;
Leave a comment: