Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυμναστική

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

δυστυχώς αυτό είναι η γράμμωση. Διώχνεις όσο περισσότερο το λίπος και τονίζεις τους μύεις. Εξού και οι διατροφές με πολύ πράσινο, βραστά κτλ

το χειρότερο είναι πως σε κάποια σημεία του σώματος πχ κοιλιά, καίγεται πιο δύσκολα
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

τι υψος εχεις?
      Καταρχας εαν κανεις 1800 κοιλιακους την εβδομαδα να προσεχεις γιατι μπορει να τους καψεις.
      Καταδευτερον εχει κοιλιακους αλλα για να φανουν πρεπει να πας 11% λιπος . Δεν εχει σημασια ποσα κιλα εισαι αλλα ποσο λιπος εχεις. Κανε μια λιπομετρηση αιματος και θα σου πουν ποσα καιει ο οργανισμος σου καθε μερα, ποσο λιπος εχεις, τι αναγκες σε νερο εχεις κτλ. Κοντα στα 50 ευρω μου στοιχισε στα γυμναστηρια της πετρουλακη ειχα κανει.

Μπορεις να παρεις καποιο θερμοδιεγερτικο , οπως το απολυτως φυσικο thermo dynamx. Εχει κυριως πιπερι , τσαι και καφεινη. Θα προτεινα απο σεπτεμβρη ομως γιατι ιδρωνεις πολυ και καλυτερα να αποφευγεις εξτρα εφυδρωση το καλοκαιρι εδω με τετοιες ζεστες.

Εννοειται αποφευγεις αλκοολ και χρησιμοποιεις οσο το λιγοτερο αλατι και ψωμι γινεται.

Comment

Το ωραίο σώμα με ενδιαφέρει μόνο αν είναι γυναικείο και με απασχολεί πολύ περισσότερο το να έχω αντοχή σε φυσικές δραστηριότητες και να μην τα φτύνω μετά από σωματική εργασία. Τη γράμμωση την αφήνω σε άλλους.
        You... you.... you're good...
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

25 έλξεις είναι waaay too much αλλά νομίζω ότι ο φίλος narcissus το λέει ειρωνικά.
          Όχι δεν ήταν ειρωνικό.

Καταρχήν, ήμουν παχουλός, 108 κιλά. Η εφηβεία δεν είναι όμορφη όταν είσαι έτσι. Τώρα είμαι 75.
          Όντως δεν αναφέρεις κάτι βασικό. Το ύψος σου. Έχεις πάντως ντεσαβαντάζ. Αν ο οργανισμός έχει δημιουργήσει λιπαποθήκες πάντα θα υπάρχει η τάση να ξαναπάρεις κιλά.

To Joe Weider στην Κλαυθμώνος εννοείς? Εκεί παω εγώ, είναι πολύ low γενικά
          Όχι, το Χολμς στο Άττικα. :Ρ

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
            " μην μετρας τις θερμιδες το fitness ειναι τροπος ζωης οχι μαθηματικα "
            Τεραστια αληθεια, αν πεις "ξεκιναω διαιτα και γυμναστικη για να χασω 4 κιλα σε ενα μηνα" το εχεις χασει το παιχνιδι αμεσως. Το καλυτερο ειναι να βρεις ενα τροπο ζωης που σου ταιριαζει και παραλληλα βοηθαει στο να χασεις εστω και με πολυ αργο ρυθμο κιλα. Δε κανω ουτε ψυχαναγκαστικη διαιτα ουτε πιεστικη γυμναστικη και παρ ολα αυτα ειμαι σε πολυ καλο δρομο γιατι απλα δε βιαζομαι να τελειωσω. Δε σκεφτομαι "αντε αλλος ενας μηνας και τερμα". Εχω αλλαξει τελειως νοοτροπια, δε γουσταρω να σαβουριαζω, μ 'αρεσει να κινουμαι και περναω καλα.
            Do a barrel roll!

Comment

κανω 5-6 μικρα γευματα την ημερα και αυτη την περιοδο τρωω οσο πιο αυστηρα γινεται, κρεατα οσο το δυνατον πιο κοντα στο απαχο + καρυδια σε μετρημενες ποσοτητες, ψαρια κοτοπουλα πατατες ψητες/βραστες quaker λαχανικα και ΤΠΤ αλλο,
              Καλά λαχανικά και φρούτα δεν τρως καθόλου; Θα στουμπώσεις.
              Προσωπικά απεχθάνομαι τα γυμναστήρια και γενικότερα τη σωματική άσκηση (σιχαίνομαι να ιδρώνω) εκτός από το κολύμπι οπότε έχω και το ανάλογο σώμα.
              Θα συμφωνήσω με την άποψη του Titus. Πέρα από το γεγονός ότι ο μέσος άνθρωπος δε μπορεί να διαθέσει 3 ώρες κάθε μέρα για γυμναστήριο (ειδικά αν δεν του αρέσει), όταν βλέπεις κάθε μέρα σαν ειδική προσπάθεια θα έχεις πρόβλημα να διατηρηθείς. Σας πάω στοίχημα πως σε 15-20 χρόνια από τώρα ο Titus θα έχει καλύτερο σώμα από τους περισσότερους από εσάς που ανταλλάσσετε ιδέες για ασκήσεις, συμπληρώματα διατροφής κλπ.
              Το καλύτερο σώμα που έχω δει είναι ενός 60χρονου αγρότη (κανονικού αγρότη, όχι εισοδηματία με BMW) στο χωριό μου. Φυσικά όχι με πολύ όγκο αλλά ΠΟΛΥ καλή φυσική κατάσταση και γράμμωση. Αν μπορεί κάποιος σε τέτοια ηλικία να έχει τέτοιο σώμα του βγάζω το καπέλο.

ΥΓ. Ο στρατός έχει καταστρέψει πολύ κόσμο. Πολλά άτομα που ξέρω γυρίζουν με παραπάνω κιλά ή αρχίζουν να παχαίνουν μετά το στρατό...
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ο Titus έχει καλό σώμα επειδή είναι στο μεταβολισμό του και πιθανόν να έχει το ίδιο και σε 15-20 χρόνια. (Μην παίρνεις θάρρος, work out!! )

Η ζωή το ξέρουμε είναι άδικη. Κάποιος λιώνει στη γυμναστική και δεν καταφέρνει πολλά, ενώ κάποιος άλλος δεν κάνει τίποτα και έχει πολύ καλό σώμα και υγεία (κωλόφαρδος αλλά και πιο σπάνιο).

Το θέμα είναι ότι όποιος κάνει γυμναστική αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να έχει καλή φυσική κατάσταση και σώμα και να είναι πιο υγιής. Όπως είχα διαβάσει και σε ένα άλλο post εδώ, ένας πιτσιρικάς gamer που δεν έκανε τίποτα άλλο, είχε σώμα αδύνατο αλλά οι πνεύμονές του ήταν στην ίδια κατάσταση με ενός 60 χρονου.

Με τη γυμναστική μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Μιλάμε για τις στανταρ περιπτώσεις, όχι για ένα άτομο πχ που έχει κάποιο πρόβλημα και του απαγορευει ο γιατρός τη γυμναστική για τον Α ή Β λόγο.
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

true, true (Ryugr)

κι επίσης, το καλό σώμα είναι υποκειμενικό. Δε μπορούμε να το ορίσουμε. Άλλοι θεωρούν ωραίο το ογκώδες, άλλοι το απόλυτα fitness κοκ
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Το πιο ωραίο είναι το δικό μου.Με την μπάκα να φτάνει μέχρι απέναντι.
                    Carpe diem

Comment

Ο Titus έχει καλό σώμα επειδή είναι στο μεταβολισμό του και πιθανόν να έχει το ίδιο και σε 15-20 χρόνια. (Μην παίρνεις θάρρος, work out!! )

Η ζωή το ξέρουμε είναι άδικη. Κάποιος λιώνει στη γυμναστική και δεν καταφέρνει πολλά, ενώ κάποιος άλλος δεν κάνει τίποτα και έχει πολύ καλό σώμα και υγεία (κωλόφαρδος αλλά και πιο σπάνιο).

Το θέμα είναι ότι όποιος κάνει γυμναστική αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να έχει καλή φυσική κατάσταση και σώμα και να είναι πιο υγιής. Όπως είχα διαβάσει και σε ένα άλλο post εδώ, ένας πιτσιρικάς gamer που δεν έκανε τίποτα άλλο, είχε σώμα αδύνατο αλλά οι πνεύμονές του ήταν στην ίδια κατάσταση με ενός 60 χρονου.

Με τη γυμναστική μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Μιλάμε για τις στανταρ περιπτώσεις, όχι για ένα άτομο πχ που έχει κάποιο πρόβλημα και του απαγορευει ο γιατρός τη γυμναστική για τον Α ή Β λόγο.
                      Δε διαφωνώ πως το να κάνεις γυμναστική είναι κάτι πολύ θετικό (ακόμα και αν το σταματήσεις μετά). Διαφωνώ πως ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορείς να το διατηρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα (εκτός και αν είσαι επαγγελματίας φυσικά) ειδικά αν δεν το ευχαριστιέσαι ιδιαίτερα. Το βλέπεις σαν μια "ειδική" κατάσταση, σαν το Α που θα σου δώσει το Β. Κάποια στιγμή θα αμφισβητήσεις τις θυσίες που κάνεις για το αποτέλεσμα που παίρνεις (όπως ήδη κάνει ο Aion) ή θα σιχαθείς να μετράς κάθε φορά ότι βάζεις στο στόμα σου (pun NOT intended!) και θα αρχίσεις να σαβουριάζεις ό,τι βρεις ενώ θα κόψεις μαχαίρι το γυμναστήριο. Αν δε δεις τη σωστή διατροφή και την άσκηση σαν κάτι το φυσικό, κάτι που το κάνεις αυτόματα, είναι υπερβολικά πιθανό να αποτύχεις να κρατήσεις ένα καλό σώμα σε βάθος χρόνου. Δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ κάποιον 40 χρονών, παντρεμένο με 2 παιδιά να πηγαίνει κάθε μέρα 3 ώρες γυμναστήριο και να τρώει protein bars. Αντίθετα, μου είναι πολύ πιο εύκολο να φανταστώ το ίδιο άτομο να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο εκδρομές-πεζοπορίες και να τρώει ισορροπημένα γεύματα χωρίς υπερβολές (με ενίοτε κάποιες ατασθαλίες σε γιορτές και πανηγύρια).

Απο συμπληρωματα παιρνω καθαρη πρωτεινη μαλτοδεξτρινη και δεξτροζη
                      Ποιος ο λόγος να παίρνεις σάκχαρα σε τέτοια μορφή και να μη φας ένα μήλο πχ;
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                        Δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ κάποιον 40 χρονών, παντρεμένο με 2 παιδιά να πηγαίνει κάθε μέρα 3 ώρες γυμναστήριο και να τρώει protein bars. Αντίθετα, μου είναι πολύ πιο εύκολο να φανταστώ το ίδιο άτομο να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο εκδρομές-πεζοπορίες και να τρώει ισορροπημένα γεύματα χωρίς υπερβολές (με ενίοτε κάποιες ατασθαλίες σε γιορτές και πανηγύρια).
                        This.
                        Και 1,5km κολύμπι μέρα παρά μέρα ή έστω 1-2 φορές τη βδομάδα αν είναι πολυάσχολη περίοδος.

Comment

these walls built to stand come-what-may
                          lie shattered in the ashes

Comment

Δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ κάποιον 40 χρονών, παντρεμένο με 2 παιδιά

Θεέ μου...Αυτό είναι χειρότερος εφιάλτης και από το να μην έχεις ωραίο σώμα. :Ρ

Comment

Lol.Εγώ το χειμώνα κάνω kick boxing 3 φορές τη βδομάδα και το καλοκαίρι κάνω όργανα σε ένα δημοτικό γυμναστήριο στην Ασπροβάλτα.Προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους κοιλιακούς(σετ των 100 συνήθως 800 στο σύνολο) και πολύ στήθος σε ένα μηχάνημα(10 σετ των 30-40) καθώς εκεί έχω σημαντικό πρόβλημα σωματικά.Το kickboxing πάντως δεν το σταματάω με την καμμία.Είναι τρόπος ζωής για μένα πλέον.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή ψύχωση με το σώμα μου. Απο μικρός είχα τάση να αθλούμαι και να περπατάω πολύ και λόγω καλής διατροφής στο σπίτι πάντα είχα μια χαρά σώμα. Στην 2α Λυκείου έκοψα Ποδόσφαιρο και το πολύ τρέξιμο και η μόνο άθληση που έκανα μέχρι και να αρχίσω (φέτος) το Πανεπιστήμιο ήταν κανα 2ωρο ποδοσφαίρου την βδομάδα. Φέτος άρχισα και γυμναστήριο στο οποίο και πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Παράλληλα, έπαιζα και 3 ώρες μπαλίτσα την βδομάδα αφού είμαι και σε 2 τουρνουά ποδοσφαίρου. Απο τον Ιούνιο μέχρι τώρα έχω πατήσει μια φορά γυμναστήριο και αυτό επειδή βαριόμουνα ένα μεσημεράκι και δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω. Μπάνια, Ρακέτες προς το παρών.

Στο γυμναστήριο έκανα Στήθος/Τρικέφαλους- Πλάτη/Δικέφαλους - Πόδια/Ώμους @ Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή αντίστοιχα. Μαζί με τα παραπάνω έκανα και πακέτο ~150 κοιλιακούς την μέρα και καμια 100αριά ραχιαίους. Πρωτεΐνες κτλ. δεν έχω πάρει ποτέ αλλά το σκέφτομαι να αρχίσω τον Σεπτέμβριο οπότε θα αρχίσω και ξανά το γυμναστήριο.

Τρελό σώμα δεν έχω, Above Average θα το χαρακτήριζα. Είμαι πολύ λεπτός όμως κάτι που μου φαίνεται περίεργο καθώς αν και 1,90 στο ύψος είμαι 82 κιλά. Κύριος στόχος είναι να αποκτήσω όγκο και να αυξήσω κατα πολύ την αντοχή για να πατάω κάτι άμπαλα ζώα στο 8χ8 που τρέχουν πάνω κάτω αλλά απο μπάλα δεν ξέρουν Χριστό.

Επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα μια ερώτηση. Μου λένε οτι ο λόγος που φαίνομαι λεπτός είναι οτι είμαι βαρυκόκκαλος. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας;

Comment

Working...
                                X