Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυμναστική

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μεταβολισμός είναι. Είμαι 1,85 και μέχρι την ηλικία σου +2,3 χρονάκια ήμουν 68 κιλά τρώγοντας σαν ζώο. Με τα χρόνια και συνεχίζοντας να τρώω σαν ζώο, έχω φτάσει 75-76, όχι για κανά άλλον λόγο, αλλά επειδή επιβραδύνθηκε ο μεταβολισμός μου λόγω ηλικίας. Στα 22-23 θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά και να βάζεις κιλά πιο εύκολα(δε θα καις ό,τι τρως σαν κλίβανος όπως τώρα)
    Λογικά και ο πατέρας ή η μητέρα σου ή και οι δύο είναι σχετικά αδύνατοι.

Comment

Βασικά είσαι ψηλός οποτέ δικαιολογείται κατά ένα τρόπο το βάρος σου. Τώρα για το βάρος των κοκάλων το έχω ακούσει και γω, δεν γνωρίζω για το θέμα.
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Ξεθάψιμο λοιπόν. Τι λέει? Γυμνάζεται το forum?

Comment

Εγώ όχι.Μόνο αερόβια.Κάθε μέρα κολύμβηση γύρω στο μισάωρο και μια ώρα περπάτημα.Έχω αρχίσει και αδυνατίζω επικίνδυνα.Θυμάμαι όταν πρωτοήρθα πριν 1μιση μήνα και κάτι που τυλιγόμουν με την πετσέτα του μπάνιου και έκλεινε με το ζόρι,και πλέον έχει και μεγάλο περιθώριο.
          Carpe diem

Comment

E γιατί επικίνδυνα ρε εσύ? Ok αν χάσεις απότομα βάρος δεν είναι καλο, όμως η γυμναστική και ειδικά το κολύμπι είναι υγεία.

Comment

Originally posted by Aion View Post
              E γιατί επικίνδυνα ρε εσύ? Ok αν χασίς απότομα βάρος δεν είναι καλο, όμως η γυμναστική και ειδικά το κολύμπι είναι υγεία.
              Βλέπω να εμφανίζεται και ο ταννο από τόπικ σύντομα

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                Βλέπω να εμφανίζεται και ο ταννο από τόπικ σύντομα
                Δεν καταλαβαίνω για πιο πράμα μιλάς.:troll:

Χαχαχαχαχα αυτό το translator με έφαγε!

Comment

ChrisTop τι γίνετε? Έβαλες τον όγκο που ήθελες?

Comment

Άμα σου πω οτι αρρώστησα τον προηγούμενο Αύγουστο έχασα 10 κιλά σε 2 βδομάδες και έχω φτάσει 77 κιλά τώρα και δεν μπορώ να παχύνω; Τελικά δεν ξανάρχισα και το γυμναστήριο. Κυρίως βαριόμουνα αλλά δεν προλάβαινα κιόλας φέτος.

Μέχρι τον Μάιο με 2 ώρες μπάλα την βδομάδα την έβγαζα συν αρκετό περπάτημα τώρα έχουν σταματήσει και αυτά. Έχω πάρει μονόζυγο στο σπίτι και κάθομαι και κάνω όποτε μου ρθει απλά.

Με λίγα λόγια είμαι αρκετά χειρότερα γαμώ τις καλοκαιρινές σκατοαρρώστιες γαμώ.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
                      Άμα σου πω οτι αρρώστησα τον προηγούμενο Αύγουστο έχασα 10 κιλά σε 2 βδομάδες και έχω φτάσει 77 κιλά τώρα και δεν μπορώ να παχύνω; Τελικά δεν ξανάρχισα και το γυμναστήριο. Κυρίως βαριόμουνα αλλά δεν προλάβαινα κιόλας φέτος.

Μέχρι τον Μάιο με 2 ώρες μπάλα την βδομάδα την έβγαζα συν αρκετό περπάτημα τώρα έχουν σταματήσει και αυτά. Έχω πάρει μονόζυγο στο σπίτι και κάθομαι και κάνω όποτε μου ρθει απλά.

Με λίγα λόγια είμαι αρκετά χειρότερα γαμώ τις καλοκαιρινές σκατοαρρώστιες γαμώ.
                      Καλά ρε, τι αρρώστια πέρασες? Κύριε ελέησον.

Φιλε απότι διάβασα κιόλας στο άλλο σου post, από μικρός αθλείσαι γενικά, που σημαίνει ο μεταβολισμός σου θα κάνει party. Από την άλλη είναι και τα γονίδια, τα οποια παίζουν και ρολο στους bodybuilders. Τα γονίδια σου απότι κατάλαβα έχουν τάση στο να είσαι λεπτός, δεν είσαι ογκώδες, ούτε φαίνεσαι χοντροκόκαλος.

Ο συνδυασμός του υψηλού μεταβολισμού με τέτοια γονίδια ξέρεις τι είναι? Θάνατος για αυτούς που θέλουν να βάλουν όγκο.

Έχω ένα φίλο που ασχολείται πλέον πολύ με διατροφές και γυμναστική, και όταν λέω πολύ εννοώ ΠΟΛΥ. Αυτός είναι σαν εσένα, ίσος και περισσότερο. Πολύ ποδόσφαιρο, συνεχεια ποδόσφαιρο. Λεπτός πολύ, δεν έχει τάση το σώμα του καθόλου προς όγκο. Το σώμα του τείνει προς σώμα ποδοσφαιριστή. Ειδικά το upper body. Σαν ενός γρήγορου και ευκίνητου ποδοσφαιριστή.

Για το gym όμως και για να κάνει το σώμα που θέλει, θυσίασε τα πάντα. Ακόμα και το ποδόσφαιρο που αγαπούσε και ήθελε να γίνει και ποδοσφαιριστής. Ακόμα και την υγεία του, καθώς σε κάποια φάση από το πολύ φαΐ κόντεψε να πάθει ιμιαπόφραξη εντέρου και θα ήθελε άμεσος εγχείριση. Ευτυχώς έπαθε μερική απόφραξη. Επειδή δεν είναι απλά φαΐ, είναι και στεγνό κυρίως.

Γιατί στα λέω όλα αυτά? Πολύ απλά για να σου πω ότι αν είσαι έτσι τότε δεν πρόκειται να βάλεις όγκο εκτος και αν θυσιάσεις πολλά και δουλέψεις σκληρά. Φαΐ? Σαν αρκούδα πρέπει να τρως. Ποιοτικά και σαν ΑΡΚΟΥΔΑ! Και protein gainer μπορείς να δοκιμάσεις, κάνει δουλειά. Αλλα είπαμε, ΦΑΙ! Γυμναστική, φαΐ, και κομμένη η μπάλα εννοείτε. Λίγο αεροβική να κανεις που και που.

Στην θέση σου δεν θα το έκανα. Από την μια σκέφτομαι πως μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι, και θα έτρωγα ΟΤΙ γουστάρω και απλά θα είχα ένα σχηματισμένο σώμα (είμαι σχετικά ογκώδης, έχω τάση προς τα εκεί, και βάζω και εύκολα λίπος), αλλα από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα έκανα πιθανόν ποτε τον όγκο που θέλω. Φάε ΟΤΙ γουστάρεις (με κάποιο μέτρο όμως επειδή δεν είναι μονο το σώμα, είναι και θέμα υγείας γενικά), και γυμναστική. Μπορεί να μην βάλεις τον όγκο που θέλεις, αλλα τουλάχιστον θα απολαμβάνεις το φαΐ και θα έχεις και ένα σχετικά ok σώμα.

Comment

Ναι μωρέ δεν έχω θέμα να γίνω σωματαράς απλά ήμουνα σε ένα σημείο που όγκος θα φαινόταν ωραία απ'την μέση και πάνω. Και ναι όντως καλά με περιέγραψες σώμα ποδοσφαιριστή έχω. Πολύ χοντρό τετρακέφαλο και γάμπα και απο την μέση και πάνω πολύ λεπτός.

Πάντως δεν έχω διάθεση να κάνω θυσίες και μαλακίες απλά θα πάρω 6-7 κιλά γιατί έχω μείνει μισός.

Comment

Αυτό είναι. Παίζεις και μπάλα που σαρέσει, τρως και σχετικά ότι θέλεις, και είσαι fix!

Comment

Μιλώντας για σχόλιο μου, θα πω ένα... Πίνω μπάφο και αδυνατίζω.

Πέρα από την πλάκα. Λίγες φορές έχω αρρωστήσει με αποτέλεσμα να μην τρώω πολύ και ν' αδυνατίζω κάπου 5-6 κιλά μέσα σε μια βδομάδα.

Τώρα έτσι όπως μ' έκανε ο γέρος μου, πάχυνα λίγο. Μήπως να πάω για λίγο εγχείρηση για να φύγει το λίπος από πάνω μου;
                            sigpic

Comment

Να σας πω με τα χαράτσια, με τους νέους φόρους στα ακίνητα, με την συνεχόμενη αύξηση των αγαθών πρώτης ανάγκης και με τα καύσιμα που πάνε στο Θεό μόνο καφέ θα πίνουμε κι αυτό σκέτο οπότε θα αδυνατήσουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Η κυβέρνηση και το ΔΝΤ σκέφτονται για την υγεία των πολιτών πριν από μας για μας.

Comment

γυμναστήριο βαρεμάρα ειδικά οταν δεν ξέρεις και κανέναν εκει

την γυμναστική προσωπικά δεν την αγαπώ ιδιαίτερα, με την εννοια του να σηκώνω βάρος και γω δε ξέρω τι άλλο για να γίνω σφίχτης, προτιμω το ποδήλατο, το κολύμβι, το τρέξιμο ή να παιξω κάτι.

Μεγαλύτερη σημασία για καλο σωμα έχει η διατροφή, μα πολύ μεγαλύτερη.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X