Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυμναστική

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 丹野 View Post
    Τώρα έτσι όπως μ' έκανε ο γέρος μου, πάχυνα λίγο. Μήπως να πάω για λίγο εγχείρηση για να φύγει το λίπος από πάνω μου;
    Άλλο έβαλες λίγα κιλά και άλλο να είσαι σχεδόν 200. Έχει διαφορα. Τι εγχειρήσεις μας λες?
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
    Να σας πω με τα χαράτσια, με τους νέους φόρους στα ακίνητα, με την συνεχόμενη αύξηση των αγαθών πρώτης ανάγκης και με τα καύσιμα που πάνε στο Θεό μόνο καφέ θα πίνουμε κι αυτό σκέτο οπότε θα αδυνατήσουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Η κυβέρνηση και το ΔΝΤ σκέφτονται για την υγεία των πολιτών πριν από μας για μας.

Originally posted by BigBOSS View Post
    γυμναστήριο βαρεμάρα ειδικά οταν δεν ξέρεις και κανέναν εκει

την γυμναστική προσωπικά δεν την αγαπώ ιδιαίτερα, με την εννοια του να σηκώνω βάρος και γω δε ξέρω τι άλλο για να γίνω σφίχτης, προτιμω το ποδήλατο, το κολύμβι, το τρέξιμο ή να παιξω κάτι.

Μεγαλύτερη σημασία για καλο σωμα έχει η διατροφή, μα πολύ μεγαλύτερη.
    E βασικά το ότι βαριέσαι καλύπτει και το ποσο λάθος είναι αυτό που λες ότι είναι βαρεμάρα αν δεν ξέρεις κανέναν. Ξέρεις ότι έχει ανθρώπους (including me) που έχουν αλλάξει γυμναστήριο ή το σκέφτονται για τον λόγο του ότι ξέρουν αρκετά άτομα σε αυτό που πάνε?

Έμπαινα μέσα και αρχίζαμε "Καλημέρα. Τι γίνετε? Καλημέρα. Καλά? Άργησες σήμερα. Γρήγορα ήρθες σήμερα. Τι νέα? Στο σπίτι? Καλημέρα". Πολύ σπαστικό. Από ευγενία απαντάς. Δεν είναι ότι όλοι είναι κακή παρέα, αντίθετος, με κάποιους ξέφευγα και κάναμε ολάκερες συζητήσεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ΔΕΝ γυμνάζεσαι. Γυμναστήριο είναι να πηγαίνεις και (εκτος από το ζέσταμα και την αεροβική στο τέλος) να φεύγεις εντός 45 λεπτών MAXIMUM 1 ώρα. Να είσαι focus σε αυτό που κανεις, και τίποτα περισσότερο.

Αν αθλείσαι γενικά από μικρός τότε ίσος το γυμναστήριο να είναι περιττό ναι. Και ναι η διατροφή είναι το πιο σημαντικό από όλα, όμως και η γυμναστική παίζει τον ρολο τις ανάλογα με το τι θέλεις και τι σαρέσει. Για κάποιους όμως (βλέπε ChrisTop) η διατροφή δεν τους χαλάει και τόσο (εμφανισιακά τουλάχιστον) το σώμα.

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
      Μεγαλύτερη σημασία για καλο σωμα έχει η διατροφή, μα πολύ μεγαλύτερη.
      Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις σήμερα το απόγευμα υποστήριξα με πάθος το αντίθετο.

Την υγεία που μπορεί να σου προσφέρει η άθληση δε μπορεί η διατροφή. Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και η διαφορά είναι σαφής.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by TheCursed
        Κοίτα να δεις σύμπτωση, μόλις σήμερα το απόγευμα υποστήριξα με πάθος το αντίθετο.

Την υγεία που μπορεί να σου προσφέρει η άθληση δε μπορεί η διατροφή. Τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και η διαφορά είναι σαφής.
        Μιλάει για καλό σώμα και εσύ του απαντάς για υγεία;
        Που έτσι κι αλλιώς είναι αυτονόητο ότι χωρίς άθληση η όποια κουβέντα μπορεί να γίνεται περιορίζεται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Η ιστορία ξεκινάει από την στιγμή που περνάς την πόρτα του γυμναστηρίου, γηπέδου whatevah. Αφού είσαι μέσα λοιπόν συνήθως αναζητώντας καλύτερο αποτέλεσμα αναλώνεσαι συνήθως στο αν θα πηγαίνεις 3-4 ή 5 φορές την εβδομάδα, αν θα κάνεις 4 ή 5 σετ, αν πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου με κιλά κτλ κτλ. Όλα αυτά δεν πρόκειται να κάνουν βέβαια καμία ουσιαστική διαφορά όταν μετά την προπόνηση αντί για κανένα μπιφτέκι ή κοτόπουλο ξέρω γω, πας και χτυπας γεύμα πίτσα με κοακολα. Δεν θα χτίσεις μύες με λιπαρά όσα βάρη και να σηκώσεις ούτε και θα χάσεις βάρος αν τρως για βραδινό μία πιατέλα μακαρόνια.
        Ειδικά σε αρχικά στάδια που το σώμα έχει περιθώρια να βελτιωθεί πολύ, αν του δώσεις ερεθίσματα που απλά δεν είναι στην τελείως λάθος κατεύθυνση, την μεγάλη διαφορά θα την κάνει η διατροφή και όχι οι λεπτομέρειες της προπόνησης.

Comment

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
            Μιλάει για καλό σώμα και εσύ του απαντάς για υγεία;
            Που έτσι κι αλλιώς είναι αυτονόητο ότι χωρίς άθληση η όποια κουβέντα μπορεί να γίνεται περιορίζεται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Η ιστορία ξεκινάει από την στιγμή που περνάς την πόρτα του γυμναστηρίου, γηπέδου whatevah. Αφού είσαι μέσα λοιπόν συνήθως αναζητώντας καλύτερο αποτέλεσμα αναλώνεσαι συνήθως στο αν θα πηγαίνεις 3-4 ή 5 φορές την εβδομάδα, αν θα κάνεις 4 ή 5 σετ, αν πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου με κιλά κτλ κτλ. Όλα αυτά δεν πρόκειται να κάνουν βέβαια καμία ουσιαστική διαφορά όταν μετά την προπόνηση αντί για κανένα μπιφτέκι ή κοτόπουλο ξέρω γω, πας και χτυπας γεύμα πίτσα με κοακολα. Δεν θα χτίσεις μύες με λιπαρά όσα βάρη και να σηκώσεις ούτε και θα χάσεις βάρος αν τρως για βραδινό μία πιατέλα μακαρόνια.
            Ειδικά σε αρχικά στάδια που το σώμα έχει περιθώρια να βελτιωθεί πολύ, αν του δώσεις ερεθίσματα που απλά δεν είναι στην τελείως λάθος κατεύθυνση, την μεγάλη διαφορά θα την κάνει η διατροφή και όχι οι λεπτομέρειες της προπόνησης.
            Όντως, κάπως έτσι είναι. Πολλοί όμως πάνε gym, κάνουν ότι κάνουν, τρώνε ότι θέλουν, και το αποτέλεσμα είναι ένα ογκώδες πράμα με σκεμπέ και πολύ λίπος, που όμως σηκώνει αρκετά κιλά, χωρίς σχηματισμό ή κάτι. Σαν παλαιστής.
            Originally posted by crpl_shepherd View Post
            Αυτά είναι για πολύ βαρύ workout.

Comment

Οσο και να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο αν δεν κάνεις σωστή διατροφή δεν πρόκειται να φτιάξεις σώμα. (Fact)
              Πιο σημαντική είναι η διατροφή και περισσότερες θυσίες πρέπει να κάνεις σε αυτόν τον τομέα παρά στο πόσα βάρη σηκώνεις κτλ.
              Για να φτιάξεις σώμα από θέμα γυμναστικής είναι απλά αυτά που πρέπει να κάνεις, πρέπει να ακολουθείς ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και να κάνεις σωστά τις ασκήσεις, αερόβια κτλ.

Στο θέμα διατροφής τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και δεν πρέπει να ξεφεύγεις καθόλου, μπαίνουν πράγματα του στυλ τι τρως πριν την προπόνηση, τι μετά ή τι θα πίνεις κατά την διάρκεια και γενικά πρέπει να ξέρεις πόσα γεύματα θα τρως, πότε θα τα τρως και ασφαλώς θα τρως αυστηρά και πειθαρχημένα συγκεκριμένα πράγματα.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης το κάνουν πολλοί, την διατροφή όμως όχι Εκεί είναι η διαφορά όμως.

Comment

Την διατροφή δεν την κάνουν επειδή δεν "συμφέρει" φιλε. Είναι δύσκολο. Εγώ πλέον συνήθως δεν είμαι και τόσο dedicated, αλλα φάσης φάσης είμαι.

Πρέπει να ξέρεις τι να τρως για πρωινό, να μετράς θερμίδες, υδατάνθρακες, να ξέρεις ποσο τις % λίπος είσαι, να τρως τουλάχιστον 5-6 γεύματα την ημερα, να ξέρεις τι να τρως για βραδινό, και και και...

Είμαι σε φάση γράμμωσης αλλα στο λίγο χαλαρό. Προσπαθώ να μην χάσω τον όγκο που έχω, να μην θυσιάσω πολύ μυϊκή μάζα.

Χτες Ι got Jack3D.

Comment

Την διατροφή δεν την κάνουν επειδή δεν "συμφέρει" φιλε. Είναι δύσκολο.
                  Δεν έχει σημασία ο λόγος, σημασία έχει ότι έτσι βλέπεις την διαφορά. Το ότι είναι δύσκολο εννοείτε αυτό έγραψα και εγώ.

Για τα συμπληρώματα που λες, μπορείς να κάνεις διατροφή και χωρίς αυτά, αλλά ακόμα πιο δύσκολα
                  Γενικά πάντως άλλο τα συμπληρώματα τύπου πρωτεΐνη-δεξτρόζη.... και άλλο νιτρικά και τα συναφή. Αλλο το ένα άλλο το άλλο

Comment

Ναι ρε, το "Δεν συμφέρει" το ηπα με την άποψη του ότι είναι δύσκολο και θέλει θυσίες.

Μια απλή καθαιρεί προτείνει δεν κάνει κακό, όμως το προϊόν που έβαλα είναι... Άλλο πράμα. Απίστευτο πραγματικά.

Comment

Πάνω - κάτω απ' ό,τι κατάλαβα όλοι μου λέτε αυτό:

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Οσο και να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο αν δεν κάνεις σωστή διατροφή δεν πρόκειται να φτιάξεις σώμα. (Fact)
                      Δε γνωρίζω αν ισχύει. Και ίσως όντως να έχασα κάπου την κουβέντα και να απάντησα άκυρα. Αλλά επίσης fact είναι πως αυτός που τρέφεται καθημερινά με πιτόγυρα αλλά γυμνάζεται είναι υγιέστερος άνθρωπος αυτού που κάνει ιδανική διατροφή και ζωή του καναπέ. Κι ας είναι παχύτερος και λοιπά, δεν έχει σημασία.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Καταραμένε ίσως να ισχύει αυτό που λες,το ότι δηλαδή η γυμναστική ως έναν βαθμό μετριάζει τα αποτελέσματα της κακής διατροφής,όμως μια τέτοια κατάσταση για βάθος χρόνου κάθε άλλο παρά καλή είναι καθώς τα αποτελέσματα μιας κακής διατροφής δεν είναι μόνο κιλά και οκνηρία αλλά χοληστερίνες,τριγλυκερίδια κτλ κτλ τα οποία είναι υπεύθυνα για ζάχαρο,καρδιακά νοσήματα και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Οπότε καταλήγουμε πάλι σε αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω,ότι η γυμναστική πρέπει να συνδυάζεται και με την σωστή διατροφή γιατί διαφορετικά είναι δώρο άδωρο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

η αναλογια γυμναστικης/διατροφης ειναι 30%/70% εγω πλεον εχω μετατρεψει σε μινι gym ενα μικρο δωματιο σπιτι μου με διαδρομο/παγκο/ελευθερα βαρη γιατι 7 χρονια gym σιχαθηκα το πηγαινε-ελα ημουνα απο τους πολυ φανατικους με συμπληρωματα σε πρωτεινες γλουταμινες αμινοξεα κρεατινες κτλπ αλλα πλεον ασχολουμαι πολυ ποιο χαλαρα με αυτα , βεβαια ειμαι healthfreak συνειδητα, με αυστηρα γευματα εχω να φαω τηγανιτη πατατα 8χρονια τουλαχιστον παντως ο πολυς ο ογκος ποτε δεν μου αρεσε απο ενα σημειο και πανω τον θεωρω αντι αισθητικο

Comment

Παντως με πιτογυρια ηταν η περιοδος που ειχα το καλυτερο σωμα στην μεχρι τωρα πορεια μου στα gyms.:troll:
                            Σιγουρα η διατροφη μετραει παααρα πολυ και θα ημουν σε ακομα καλυτερη κατασταση αν ετρωγα εστω σωστα(οχι ειδικη διαιτα).
                            Ανετα ομως ανεβαζα κιλά,δεν ηταν προβλημα η πολυ κακη διατροφη.Το προβλημα υπηρχε κυριως στην κοιλια,οπου ειχα μαξιλαρακια που δεν εχω τωρα.

5+ χρονια ασχοληθηκα με γυμναστηρια.Εχω παρει πραγματα και εμπειρια απο αυτα τα χρονια ωστε να μην το εχω πλεον αναγκη kαι κανω αυτο που κανει ο Vaynard.
                            εγω πλεον εχω μετατρεψει σε μινι gym ενα μικρο δωματιο σπιτι μου με διαδρομο/παγκο/ελευθερα βαρη
                            Αλλα σε πολυ χαλαρους ρυθμους.
                            2 φορες την εβδομαδα για κανα 15λεπτο

Comment

Σωστός ο Vaynard, Fitness>>>bodybuilding ;).

Αλλά επίσης fact είναι πως αυτός που τρέφεται καθημερινά με πιτόγυρα αλλά γυμνάζεται είναι υγιέστερος άνθρωπος αυτού που κάνει ιδανική διατροφή και ζωή του καναπέ. Κι ας είναι παχύτερος και λοιπά, δεν έχει σημασία.
                              Κανένα από τα δυο άκρα δεν αποτελεί σωστό/υγιή τρόπο ζωής. Καλό για την υγεία και το σώμα είναι ο συνδυασμός. Δεν χρειάζονται τρελά πράγματα αν δεν θες να γίνεις και Ερμής του Πραξιτέλη, μια αρκετά ποιοτική (όσο μπορεί ο καθένας) διατροφή με κάποια αερόβια άσκηση ( ποδήλατο, κολύμπι, τρέξιμο ή κάτι άλλο ), βάρη δεν είναι αναγκαία αλλά μια φορά την εβδομάδα χρειάζεται , για να δίνεις ένα κίνητρο στους μύες να αναπτυχθούν ώστε να μην είσαι και τελείως λαπάς. Με 2 βαράκια στο σπίτι μπορείς να κάνεις ένα αρκετά πλήρες κυκλικό πρόγραμμα, όποτε δεν νομίζω ότι υπάρχουν δικαιολογίες τύπου δεν προλαβαίνω κτλ. Μιλάμε για την υγειά και την ευεξία οπότε δεν έχει να χάσει κανείς.

Comment

Σωστός ο Vaynard, Fitness>>>bodybuilding
                                οχι δεν ειπα αυτο δεν ξερω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα

ο καθενας περναει την φαση του και αναλογος την διαθεση του και την θεληση του μπορει να επιτυχει τα αποτελεσματα που θελει δεν υπαρχει σωστο η λαθος

Αλλα σε πολυ χαλαρους ρυθμους.
                                2 φορες την εβδομαδα για κανα 15λεπτο
                                οχι εγω κανω τα προγραματα μου κανονικα δεν εχει ατασταλιες

Comment

Working...
                                X