Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Έχω ασχοληθεί με Diablo 1,Warcraft 2/3,Starcraft 1 (ελάχιστα).

Έκανα κι εγώ έντιτ πιο πάνω,δες το.

edit:Στο στρατό είχα πετύχει κανάλι στην Nova που έδειχνε αγώνες Starcraft με σχολιασμό κιόλας.Αλλά εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι αυτό.Υπάρχουν πολλών κατηγοριών "καμμένοι".
    BTW και το Brotherhood έχει competitive multiplayer.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι εκανα edit

οχι ρε ξεκολλαττε με την blizzard οι ανθρωποι της ειναι πολυ μπροστα, βασικα ενταξει σας καταλαβαινω αν δεν εχει καει καποιος με wow, diablo,starcraft δεν μπορει να καταλαβει γιατι τοσος ντορος με αυτη την εταιρεια

Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω μια εταιρεία που βγάζει παιχνιδάρες μεν,κάνει 100 χρόνια δε,για να τα κυκλοφορήσει,όταν υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγάζουν απείρως καλύτερους τίτλους (ΙΜΟ πάντα) σε μικρότερο χρονικό διάστημα.Assassin's Creed Brotherhood πχ.
    ε τωρα βρε αγορι μου συγκρινεις πορτακαλια με βερυκοκκα ομως assasins creed με wow και με starcraft seriosusly?

δεν μπορεις να αντιληφθεις ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξεις ενα παιχνιδι με competitive φυση και ταυτοχρονα να κανεις τους παιχτες να ασχολουνται για χρονια (starcraft) λυπαμαι

εχεις ακουσει ποτε μαζι τις λεξεις starcraft και κορεα?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    overated η valve και η blizzard? seriously whats wrong with u??
    Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω μια εταιρεία που βγάζει παιχνιδάρες μεν,κάνει 100 χρόνια δε,για να τα κυκλοφορήσει,όταν υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγάζουν απείρως καλύτερους τίτλους (ΙΜΟ πάντα) σε μικρότερο χρονικό διάστημα.Assassin's Creed Brotherhood πχ.
    Εννιά μήνες διαφορά από το 2 και ήταν τίγκα στο νέο περιεχόμενο.Οκ σίγουρα δεν ήταν τόσο πρωτότυπο,αλλά who cares.Ήταν αρκετά καλό και τίγκα στο fan service.Επίσης η διάρκειά του πολύ μεγαλύτερη από το HL2 φερειπείν.

edit:We don't stop playing videogames because we get old,we get old because we stop playing videogames.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Eνώ η Blizzard...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    overated η valve και η blizzard? seriously whats wrong with u??

σοβαρα παντως οποιοσδηποτε 23+ ασχολητε με εννοιες τυπου ''fanboy'' παλιμπαιδιζει

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by RooF View Post
    και http://www.pspgr.net/ και ισως και αλλα.

Παιδια κατα τη γνωμη μου ειστε φαουλ και θελω να το σταματησω απο μερους μου εδω, ειπα οτι ηταν να πω, δε δινω δεκαρα για το τι λεει ο καθενας για Nintendo, Sony, Xbox, τα εχω σχεδον ολα και ξερω την αληθεια, εχω το μονο που λεω ειναι οτι λιγη προσοχη στις εκφρασεις δε βλαπτει.

Οποιος απο εσας ειναι μελος στο ninty και θεωρει οτι ενα ποστ τον θιγει μπορει να κανει μια αναφορα και να το εξετασουμε.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Nintendo (ούτε άλλες εταιρείες,ίσως τις overated Valve/Blizzard,αλλά that's just me).Kάθε άλλο μάλιστα,την σέβομαι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για την προσφορά της στον χώρο,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κάνει (και δεν συνεχίζει να κάνει) τα στραβοπατήματά της.
    Εκεί που μου γυρνάνε τ'άντερα και γίνονται κοντοσούβλι,είναι με τους οπαδούς της.Δε λέω,είναι τα sony fanboys εκενυριστικά,αλλά της nintendo έχουν καταντήσει πραγματικά αηδία.Πλέον,η μόνη αντίδραση που ταιριάζει είναι να το πάρεις χαλαρά και να απολαμβάνεις την κάθε "μπιπ" που πετάνε.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by RooF View Post
    Το nintendo.gr δεν ειναι fanmade ειναι το επισημο φορουμ. To ninty.gr ειναι ανεπισημο.

Αλλων εταιριων υπαρχουν πολλα.

gr.playstation.com στο οποιο φυσικα υπαρχει και φορουμ
    www.xbox.com/el-GR το οποιο εχει και αυτο φορουμ.

Και τα παραπανω ειναι μονο τα επισημα.
    ναι εχεις δικαιο, μα και εγω για ενεπισημα fansites μιλαω, ninty.gr oxi nintento, στα υπολοιπα δεν ειναι το ιδιο, αλλο gr.playstation.com, η xbox.com/el.gr, ας το βγαζατε και εσεις wii-3ds.gr, τοτε, γιατι ninty.gr?

στην εποχη που διανυουμε ειναι μαλλον ρομαντικο και ξεπερασμενο να υπαρχουν εντυπα η ιστοτοποι που εστιαζουνε συγκεκριμενα σε καποια κονσολα η σε καποια εταιρεια, δεν ειναι θεμα κονσολων πλεον, μπορει να βγει το οτιδηποτε οπουδηποτε, ειδικα και με το περασμα στο wiiU που λογικα θα αρχισουνε οι 3rd party developers να ασχολουνται μαζι του, η εννοια του exclusive στα home συστηματα τουλαχιστον θα περιοριστει παρα πολυ σε τιτλους που θα τους μετρας με τα δαχτυλα του ενος χεριου, μαλλον για τα φορητα δεν ειναι το ιδιο αλλα ας αφησουμε να σκασει μυτη και το vita ισως επηρεασει και τα home συστηματα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw den anaferomai sto sygekrimeno post pantws.
    Eixe ginei oloklhrh syzhtish sxetikh me to oti emeis ws forum pistevoume oti ta Mario einai paidika paixnidia kai genika epikratei to oti eimaste nintendo haters.

Gia na mhn anaferw tous diaforous pou mpainoun kata kairous edw kai lene fraseis tou typou:
    "Den einai thema nintendo pleon, twra egine proswpiko" (nai to den einai thema nintendo pleon den einai dikh mas frash alla enos Nintendo fanboy) ktl ktl

Foul den eimaste, aplws den gnwrizeis olh thn katastash.

Leave a comment:

• RooF
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    myxbox fan site
    και http://www.pspgr.net/ και ισως και αλλα.

Παιδια κατα τη γνωμη μου ειστε φαουλ και θελω να το σταματησω απο μερους μου εδω, ειπα οτι ηταν να πω, δε δινω δεκαρα για το τι λεει ο καθενας για Nintendo, Sony, Xbox, τα εχω σχεδον ολα και ξερω την αληθεια, εχω το μονο που λεω ειναι οτι λιγη προσοχη στις εκφρασεις δε βλαπτει.

Οποιος απο εσας ειναι μελος στο ninty και θεωρει οτι ενα ποστ τον θιγει μπορει να κανει μια αναφορα και να το εξετασουμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    λυστε μου μια απορια, αφου υπαρχει ελληνικο fansite/forum μιας εταιριας για videogames (nintento) γιατι δεν μπορω να βρω αντιστοιχα και sony.gr, sega.gr activision.gr , square-enix.gr, microsoft.gr , bioware.gr valve.gr , konami.gr, capcom.gr atlus.gr, rockstar-games.gr, ubisoft.gr κτλ??
    myxbox fan site

Leave a comment:

• RooF
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    RooF:
    Ελληνική Κοινότητα Nintendo

Post 84.

'Nuff said.

Είσαι και Moderator στο ninty...need I say more;
    Σοβαρα τωρα, ειναι (ηταν γιατι το μελος εκανε edit) post που θιγει το gamers-odyssey; Επειδη καποιος εγραψε οτι εδω κανετε console wars; Ασχετα με το αν κατι τετοιο ισχυει η οχι.

λυστε μου μια απορια, αφου υπαρχει ελληνικο fansite/forum μιας εταιριας για videogames (nintento) γιατι δεν μπορω να βρω αντιστοιχα και sony.gr, sega.gr activision.gr , square-enix.gr, microsoft.gr , bioware.gr valve.gr , konami.gr, capcom.gr atlus.gr, rockstar-games.gr, ubisoft.gr κτλ??
    Το nintendo.gr δεν ειναι fanmade ειναι το επισημο φορουμ. To ninty.gr ειναι ανεπισημο.

Αλλων εταιριων υπαρχουν πολλα.

gr.playstation.com στο οποιο φυσικα υπαρχει και φορουμ
    www.xbox.com/el-GR το οποιο εχει και αυτο φορουμ.

Και τα παραπανω ειναι μονο τα επισημα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An yphrxe Square-Enix.gr tha grafomoun pantws

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    RooF:
    Ελληνική Κοινότητα Nintendo

Post 84.

'Nuff said.

Είσαι και Moderator στο ninty...need I say more;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H diafora einai oti egw mporw na grapsw ellhnika kai epilegw na grapsw etsi, o cowboy kai na hthele den tha mporouse opote den mou thn les, sou thn lew

Edit:
    Kai twra pou to thymithika yparxei kai topic sto ninty.gr to opoio kathgorei emas (to Gamers Odyssey ws forum) oti kai kala asxoloumaste me console wars kai leme ta Super Mario paidika paixnidia, to thymasai afto to topic h na kanw quotes?
    Apla gia na mhn nomizeis oti eseis den kanete tetoia pragmata to lew.

Leave a comment:

Working...
X