Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Σα μικρό παιδί κάνεις ρε Vetus, αν είναι δυνατόν. Και όχι μόνο κάνεις σα παιδί, αλλά η όλη συλλογιστική σου είναι και τελείως λανθασμένη καθώς συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα.

Από τη μια έχουμε να κάνουμε με άκρατο φανατισμό και γραφικότητες (Nintendo fanboys) και από την άλλη με τη fanbase ενός franchise που είδε μια σειρά να πέφτει από τη κορυφή, στον πάτο. Οι αντιδράσεις της είναι απόρροια αυτής της πραγματικότητας και τίποτα περισσότερο. Αν τα σύγχρονα Sonic ήταν αντίστοιχης ποιότητας με το Mario Galaxy πχ, κανείς δε θα γκρίνιαζε. Είναι μια αντίδραση που ίσως καταλάβεις αν ποτέ το επίπεδο των Mario πέσει σε αυτό των Sonic της τελευταίας δεκαετίας.

Αλλά βέβαια το βασικό πρόβλημα έγκειται εδώ:

Originally posted by Vetus View Post
    Toυλάχιστον το καλό με άλλα fanbase είναι ότι υποστηρίζουν κι αγαπούν την αγαπημένη τους σειρά ακόμα κι όταν βγάζει μπούρδες.
    Από πότε η υποχρέωση μιας fanbase είναι να "στηρίζει" και να "αγαπάει" κάθε τίτλο της αγαπημένης της σειράς ακόμα κι αν είναι "μπούρδα" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις; Τι ειναι οι fanbases, οπαδοί της Liverpool; Αντιθέτως, είτε το δεις ρομαντικά, είτε με τη ψυχρή λογική της σχέσης προϊόντος - καταναλωτή, αν έχουν μια "υποχρέωση" αυτή είναι να απαιτούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε νέο τίτλο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Exete parathrisei oti kathe fora pou dinei links leei "Idou":

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Ιδού τι ισχύει για το Sonic fanbase:

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που άμα γράψεις Sonic fanbase στο Google θα σου βγει το παραπάνω αποτέλεσμα στην δεύτερη σελίδα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το ένα από τα Κίρμπη του Ντιες είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.

Δε ξέρω γιατί κανείς δεν πρόσεξε αυτό στο λινκ που έδωσε ο Βέτος:
    Ground zero appears to be leading fan site Sonic Retro, where the leaks and the fans RAGING over said leaks got so intense the site's leader went insane. Banning all talk of Sonic 4, "Scarred Sun" wrote one of the most beautiful streams of hatred I've ever seen.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To DS έχει παιχνιδάρες αρκεί να ξέρεις τι θες.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    LOL

Σουρεαλισμός και βαρβαρότητα.

damn! μεσα στο μυαλο μου εισαι

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Αχ ποτε θα μπει η apple για τα καλα στο gaming,εκει να δειτε fanboys.Τωρα ανταγωνίζονται τα τσικο για το ποια ειναι τα καλυτερα fanboyz 2ης κατηγοριας

ΗΔΗ εχουν αρχισει και παιρνουν αερα με το shovelware του store της apple και νομιζουν πως κατακτησαν το gaming.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    LOL

Σουρεαλισμός και βαρβαρότητα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Phoenix wright,Professor layton would like to have a word with you.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Eντάξει, υπάρχουν, αλλά in my opinion τα μόνα games που αξιζουν στο DS είναι τα pokemon για αυτους που παίζουν pokemon, τα castlevania και το mario bros.
    Όλα τα άλλα puzzle και select and click τέτοια είναι casualies, δεν τα μετράω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Το παράδοξο είναι ότι δεν υπάρχει και κάνα άλλο.
    Εχμ wat???

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Vetus View Post
    Για οποιαδήποτε εταιρεία και να μιλάμε τα fanboys είναι ντροπή για την κοινότητα. Κι εγώ π.χ. είμαι Pokemon fan άλλα όταν βλέπω πιτσιρίκια στον δρόμο που παίζουν σαν αποβλακωμένα μόνο Pokemon λες και δεν υπάρχει κανά άλλο παιχνίδι στο DS (έστω και κανά Kirby ρε @#$%^&* μου) μου 'ρχεται να τους πάρω το DS, να το σπάσω και να τους πω "Άντε παίξτε κανά κρυφτό @#$%^&*!".
    Το παράδοξο είναι ότι δεν υπάρχει και κάνα άλλο.

Ποιο Kirby ρε;:xp:

Εντελώς ΑΣΧΕΤΟ, τι σχέση έχει το παιδί που του αρέσουν τα pokemon με ένα καθυστερημένο πάνω από το pc που το μόνο που κάνει είναι να θάβει reviews;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει πως ξεθάφτηκε ένα άκυρο σχόλιο που έκανα πριν ένα χρόνο . Όπως λέει και ο τίτλος, αναφέρομαι στα Nintendo FANBOYS. Όλα τα fanboys όλων των εταιριών είναι πάρε το ένα και βάρα το άλλο, όμως κατά κοινή ομολογία η Nintendo έχει καταφέρει να έχει τα πιο διασκεδαστικά από δαύτα, επομένως το thread είναι ένας φόρος τιμής προς αυτά. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν γιατί δημιουργήθηκε ένταση από το πουθενά.

Πού κολλάει το πόσο καλή είναι η Nintendo ή το πόσο βλαμμένο είναι το Sonic Fanbase:whip:; Μπορεί η Nintendo να είναι η καλύτερη εταιρία ever και οι Sonic fans το πιο "δεν-ξέρω-τι-θέλω" κοινό, εδώ πέρα όμως μιλάμε για Nintendo Fanboyδες.

Τώρα αν θέλετε να βάλουμε κάτω πολλά fanbases και να συγκρίνουμε το διανοητικό τους επίπεδο και το overall τους I.Q., I'll pass, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγει άκρη για τέτοια θέματα. Ανοίχτε κάνα άλλο thread αν θέλετε, τούτο 'δω είναι για τα fanboys της Ninty που τόσο ξέρουμε και αγαπάμε

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Lol milise kai o Vetus o Arxi nintendo Fanbloyas gia agno fan ti allo tha akousw thee mou.

Leave a comment:

Working...
X