Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Απο τα βιντεακια παντως το xenoblade μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το ΧΙΙ οπτικα..

Στο xeno btw το μονο που δεν μου αρεσει ειναι ο σχεδιασμος των χαρακτηρων.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    FF12?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πλάκα κάνεις;Για πες κανένα γιατί μου ακούγεται κάπως παράξενο αυτό που λες.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Έτσι για την ιστορία,υπάρχουν rpgs στο playstation 2 με καλύτερα γραφικά από το xenoblade.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Μιλάμε είδα λεπτόμέριες που έχει το παιχνίδι που στο Wii δεν φαίνονται λόγο χαμήλης ανάλυσης.
    Εκτός ότι δεν γίνεται, είναι λες και δεν ξέρουν πως θα φαίνετε το παιχνίδι στο Wii και βάζουν άσκοπα textures εδώ και εκεί, τα "κρυμμένα μυστικά" με λίγα λόγια.
    Σε λίγο θα μας πει ότι μπορείς να δεις nefelim στο background!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Χαχαχα είδε επιγραφές λέει, λες και το upscale εγκατέστησε και νέα textures...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Some people never learn.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    που να το εβλεπε και με x8 anti aliasing θα ελεγε οτι παταει και την επομενη γενια hahah

το παιχνίδι και όντως το art direction είναι πολύ όμορφο, αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι οπτικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα upscaled (στο dolphin) παιχνίδι προηγούμενης γενιάς και κάτι παραπάνω.
    ακριβως αυτο

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den yparxoun perivalonta, mono perivalon xaxaxa

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Μέτα από unboxing και χάζεμα του παιχνιδιού στο Wii είχα την φαϊνή ιδέα να βάλω το Xenoblade στον Dolphin με 1080p αναλύση και Χ2 Anti aliasing. Το παιχνίδι απλά πατάει ότι έχει βγει σε HD μηχάνημα μέχρι σήμερα..... Μιλάμε είδα λεπτόμέριες που έχει το παιχνίδι που στο Wii δεν φαίνονται λόγο χαμήλης ανάλυσης. Παράδειγμα η μάχη με τους δύο τιτάνες στο εισαγωγικό video με άφησε με τα σαγόνια στο πάτωμα, είδα επιγραφές και texture στο σπαθί του Mechonis που πραγματικά μένεις μ@λ@κ@ς, να μην μιλήσω για τα περιβάλλοντα και τους χαρακτήρες που τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο ζωντανά και ευδιάκριτα.

Μάλλον θα το συνεχίσω εκεί σε full HD μεγαλείο.
    Κάποιοι σίγουρα έχουν μία 6η αίσθηση και αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα διαφορετικά....

Και εγώ στο Dolphin σε 1080p το παίζω το παιχνίδι και όντως το art direction είναι πολύ όμορφο, αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι οπτικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα upscaled (στο dolphin) παιχνίδι προηγούμενης γενιάς και κάτι παραπάνω. Για κάποιους φυσικά οπτικά πατάει κάτω τους 100άδες τίτλους των άλλων κονσολών και του PC....

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το ότι γνωρίζει κάποιους τίτλους που καλώς ή κακώς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους,δεν δείχνει ότι έχει γνώσεις.Καμένος είναι και το παίζει ψαγμένος.Τώρα το αν είναι καλό παιδί,εντάξει,δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένα κωλόπαιδο μεταξύ μας,όλοι καλοί είμαστε.
    Ωραίο photoshop Scatman. ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sorry alla oute kalo paidi einai, oute gnwrizei perissotera aposo deixnei kai afto to apodiknyei kathe post tou se ola ta forum pou ton exw petyxei.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Κοίταζα όλα τα προηγούμενα ποστς και θυμήθηκα ένα παλιό photoshop μου που όμως θα είναι πάντα επίκαιρο

Το σύνδρομο τωv Ninty fans
    :

Το θυμάται κανείς?

Το δημιούργησα βασιζόμενος σε αντίδραση μέλους για ανάλογο θέμα.

Σχετικά με τον Vetus, παρά τις παιδικές αντιδράσεις του σε θέματα Nintendo ~που αδικούν τον ίδιο~ , γνωρίζει πολύ περισσότερα απ'όσα δείχνει εδώ και είναι καλό παιδί. Αλλά αυτό το μη μου την Ninty τάραττε πρέπει κάποια στιγμή να το αποβάλει...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    +1 Ground, τώρα είδα και εγώ τα posts,
    επίσης, +1 στον Altair, έκανε κάτι που θα ήθελα πολύ να το είχα κάνει και εγώ.

Loooooooooooool! ΧD Πράγματι πρόκειται για επικίνδυνη σελίδα...κατά κάποιο τρόπο.
    Βασικά δεν γνώριζα καν για το thread αυτό αλλά ούτε που μ' ενδιέφερε. Απλά χθες επειδή συζύταγα μ' ένα φίλο μου για το πόσο βλαμένο είναι το Sonic fanbase κι επειδή γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο forum είναι τίγκα από δάτους αντί ν' ανοίξω ξεχωριστό thread αποφάσισα να μιλήσω για το Sonic fanbase στο συγκεκριμένο thread με αφορμή το σχόλιο του Phantom Duck.
    Α, μας είπε και βλαμμένους και sonic fanboys.
    Θα ήθελα να είχε ανοίξει thread, θα είχε να πέσει πολύ θάψιμο.
    Δεν υπήρχε αφορμή για την "διαμάχη" που έγινε, η αφορμή ήταν ο Vetus, πραγματικά γελοία συμπεριφορά, από αυτόν άρχισε ο κάθε AkiraGR και άλλοι που δεν ήταν καν στο forum να κριτικάρουν το forum και μάλιστα συγκεκριμένα μέλη. Εγώ ψηφίσω ban, δεν υπάρχει λόγος να μένει μέλος στην κοινότητα αν καίγετε ο κώλος του για flaming, ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, να πας αλλού να ξεδώσεις!

EDIT
    Α και αφού κράξατε τόσο την κοινότητα, κοιτάχτε μια στον καθρέφτη ρεεεε!

Ελληνική Κοινότητα Nintendo

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι και σκόνη το DS ρε συ.Πάντως εντάξει.Γουστάρω που βλέπω τον Ραμπίδη να χρησιμοποιεί ακραία γλώσσα.Thumbs up.

Leave a comment:

Working...
X