Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Έχουμε ολόκληρο θέμα αφιερωμένο στα NFB, εσένα αυτό σε πείραξε;
    Οκ άμα σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας,πάω πάσο.
    Κανείς δε κρύβεται πίσω απ’ το δάχτυλό του. Το thread αυτό το έχουμε για να εστιάζει σε πράγματα που γράφονται, όχι στο που γράφονται, ούτε στο ποιος τα γράφει.

Εδώ δεν πειράχτηκε ο Sub που έχει ας πούμε και την ευθύνη του όλου θέματος και πειραχτήκατε εσείς.Οκ τι να πω;
    Το θέμα δεν είναι να μη φάει καμιά μήνυση το Gamers Odyssey, δε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να αποφύγουμε σκηνικά τύπου forum wars, και "κοιτάξτε, στο G-O κοροϊδεύουν τον jkafhaffffp0f, τι μαλάκες που είναι" κλπ.

Είναι απλό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ο Loggo το ζήτησε.Όχι ο Τίτουλας.
    Εγώ εσένα βλέπω administrator.Που να ξέρω τι κάνετε μεταξύ σας.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    "Συγνωμη kostasfil, τα πιστευεις αυτα που λες??? ειναι δυνατον ενα VITA! να ειναι πιο μπροστα σε εξελιξη απο το 3ds??? το 3d ειναι κατι τελειως προτογνορο ειδικα χωρις γυαλια... πες μο σε τι ειναι πιο εξελιγμενο το vita..."

Αληθεια ειναι αυτο.. Με τοσα smartphone/tablets και γενικα την προοδο της τεχνολογιας σε φορητες συσκευες δεν εχει να μου προσφερει τιποτα το vitta, τουλαχιστον το 3Ds σου πουλαει ενα gimmick 3D χωρις γυαλια που δεν εχει προς το παρων καμια αλλη συσκευη.. Και οχι δεν νομιζω οτι τρολαρω..

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Οκ άμα σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας,πάω πάσο.Εδώ δεν πειράχτηκε ο Sub που έχει ας πούμε και την ευθύνη του όλου θέματος και πειραχτήκατε εσείς.Οκ τι να πω;
    Αυτό που λες στην πρώτη σου πρόταση δεν το θυμάμαι,αλλά οκ,άμα είναι έτσι,πάω πάσο.Σόρρυ.
    Έχεις μείνει 2,5 χρόνια πίσω. Την ευθύνη την έχει ο Titus και πολύ σωστά ζήτησε όσα ζήτησε.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    altair εχουνε δικαιο τα παιδια, αμα αρχιζουμε να βαζουμε quotes απο αλλες κοινοτητες θα γινει αλυσιδωτη αντιδραση

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ άμα σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας,πάω πάσο.Εδώ δεν πειράχτηκε ο Sub που έχει ας πούμε και την ευθύνη του όλου θέματος και πειραχτήκατε εσείς.Οκ τι να πω;
    Αυτό που λες στην πρώτη σου πρόταση δεν το θυμάμαι,αλλά οκ,άμα είναι έτσι,πάω πάσο.Σόρρυ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Βρε Altair αφού το έχουμε πει, ειδικά μετά απ' όσα έγιναν το τελευταίο καιρό, να ποστάρονται quotes μόνο με το περιεχόμενο που ενδιαφέρει το thread. Να μη γίνονται αναφορές ούτε σε κοινότητες, ούτε σε άτομα. Το θέμα είναι τι γράφτηκε, ούτε που γράφτηκε, ούτε και ποιος το έγραψε. Μη δημιουργούνται τσάμπα καταστάσεις τώρα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Παιδιά μη βάζετε links για άλλα forum, ούτε να αναφέρετε usernames.
    Βάλτε ανώνυμα quotes όπως κάνει ο Somari.
    Εδώ οι άλλοι κάνουν προσωπικές επιθέσεις σε άτομα και φόρα,η απλή παράθεση των ποστ τους σας πείραξε;Άμα έχουν πρόβλημα,ας μην γράφουν αυτά που γράφουν.

edit:Καλά ρε Τίτε,γιατί έσβησες τα λινκ μου;Ειδικά το λινκ του Gover δεν θα μας δημιουργούσε πρόβλημα με την εκεί κοινότητα,πέρα από τα NFB*.

*NintendoFanBoys

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Όντως, το έχω ζητήσει κι εγώ επανειλημμένα. Έκανα λίγη δουλειά moderating σε αυτή τη σελίδα, οπότε αν χάθηκε κάτι όσοι το έβαλαν ας κάνουν τον κόπο να το κάνουν quote αυτούσιο χωρίς link και nicknames.

Ευχαριστώ.

Fanboys της Sony/Cometron όλα σας...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ω ΘΕΊΛΕΣ...

Κοινή λογική trololo

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    nooto αν η Νιντεντο κοιταζε μονο το κερδοσ οπωσ λες το 3ds θα κοστιζε 450-500 ευρω... οχι 270 που ηταν η αρχικη τιμη αλλα ουτε και θα εκανε την μειωση τιμησ.... μαλλον εχεισ μπερδεψει την nintento με την sony...
    :smoke:

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και ελεγα να βαλω καμια κωμωδια το βραδυ, δεν θα χρειαστει

αντε παλι επικουρες γραφτηκανε!!!

ο somari εβαλε τα καλυτερα!!

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Ειχε πολυ υλικο σημερα,παντα τετοια!

Ενταξει εχουν ξεφύγει μερικοι ,οχι μονο απο nintendo μερια αλλα κλασσικα αυτοι δινουν ρεσιταλ

Tο αγαπημενο μου ειναι αυτο με το heavy rain μονο και μονο για την αναφορα στο θρυλικο CD-i

Leave a comment:

• Somari
    replied
    .Και στο κάτω κάτω,δεν πέφτει η τιμή γιατί ξέρεις τι παίρνεις!Μάριο είναι,δεν είναι κανένα Heavy Rain ή κανένα Enslaved...

OOOOH SNAAAAP!

Συγνωμη kostasfil, τα πιστευεις αυτα που λες??? ειναι δυνατον ενα VITA! να ειναι πιο μπροστα σε εξελιξη απο το 3ds??? το 3d ειναι κατι τελειως προτογνορο ειδικα χωρις γυαλια... πες μο σε τι ειναι πιο εξελιγμενο το vita...
    βγάλτε μπλοκάκια...

Δηλαδή σκέψου εσύ να έχεις πάρει την κονσόλα όταν βγήκε,50 παιχνίδια στα 50€ και να τραβάς κουπί υπομονής μέχρι να βγει το επόμενο καλό παιχνίδι ενώ κάποιος άλλος παίρνει τώρα την κονσόλα με έτοιμη και στημένη βιβλιοθήκη,χωρίς να περιμένει και με 600€ λιγότερα από εσένα...Πώς θα νιώσεις εσύ?Γιατί μη μου πεις ότι μετράει που είχες την κονσόλα χρόνια πριν και ότι παίζεις τα πρώτα παιχνίδια ακόμα και τώρα....
    Και το Heavy Rain δεν είναι ΚΑΝ παιχνίδι...Σαν ταινία του Phillips CD-i είναι με QTE μόνο και με σενάριο που μπάζει από παντού...Αν αυτό το λες καλό παιχνίδι...
    ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛΟ

Leave a comment:

Working...
X