Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Μάλλον αναφέρεται τότε που λέγανε ότι το PS3 υποστηρίζει 4D και το PS2 κατευθύνει πυραύλους.
-
Ισως γιατι πριν 5 χρονια+ δεν ηταν αρκετα διαδεδομενο το internet(οχι οσο τωρα δλδ).Υπηρχαν καμποσα διαμαντια σε περιοδικα οπως το gamepro!Originally posted by Ground_zero View PostDen kserw poso palia anaferesai, alla aftes tis xazomares pou diavazw ta teleftaia 4-5 xronia den tis exw dei pote mou apo kanena allo fan opoiasdhpote allhs konsolas.
Leave a comment:
-
Den kserw poso palia anaferesai, alla aftes tis xazomares pou diavazw ta teleftaia 4-5 xronia den tis exw dei pote mou apo kanena allo fan opoiasdhpote allhs konsolas.
Leave a comment:
-
δεν περημενα οτι θα εβρισκα ενα σχετικο θεμα για τιν Nintendo οπως λεγαμε παλια για τους fanboy τις sony και Microsoft αλλα εχουν και αυτοι πλεον μεγαλο κοινο στιν Ελλαδα!
Μπραβο τους γιατι μεχρι λιγα χρονια πρην επηκρατουσε Sony στιν ελλαδα
Leave a comment:
-
μην πω για το braid που ειναι ιδιο με τον μαριο ακομα και στην ιστορια...
Leave a comment:
-
Απο ενα σημειο και επειτα δεν αντεξα να διαβασω τα σχολια, και οι αμυνες μου εχουν τα ορια τους...
Leave a comment:
-
Μπες στο http://www.gameover.gr/3ds/news/%CE%...3DS.16865.html
Λινκ έδωσα σχετικό με κάποια νέα,δεν μπορείτε να το σβήσετε.Take that.
Leave a comment:
-
Δε χρειάζεται να καπνίσεις κάτι, για να κάνεις κεφάλι. Αυτά τα ποστς αρκούν.
Αltair είσαι ο Indiana Jones του φόρουμ. Respect! ΜΕΓΑΛΕΣ ανακαλύψεις.
Leave a comment:
-
Πωπω τα links του Altair είναι μέσα στο διαμαντι μιλάμε...
Μάλλον κάποιοι άλλοι έχουν νευράκια και όταν "μιλάμε" ενοχλούνται τα μάλα διότι ξέρουν ότι σε αντιπαράθεση με ουσιαστική επιχειρηματολογία δεν τους συμφέρει να κάνουν κουβέντα και "ξεβρακώνονται" με review σαν του "Savas kafe". Όσο υπάρχουν και συνεχίζουν σε αυτό το μοτίβο θα σπάμε πλάκα με την πάρτη τους και τα χαλιά τους
Από το ίδιο θέμα (κράξιμο του review toy xenoblade που έβαλε 8)
Επειδή έβαλε 8 / δεν έκανε καλές συγκρίσεις με άλλα games. Σε ένα παιχνίδι.ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ. Μέσω ενός review. Όπου κυριαρχεί η υποκειμενικότητα πάντα.Πείτε μου σας παρακαλώ τι σχέση έχει το Sudeki με το Xenoblade ή το
Fable με το Xenoblade ή το The Legend of Zelda με το Xenoblade σε
ΓΡΑΦΙΚΑ!!!! Κοιτάξτε τι συγκρίνει το ανθρωποειδές
(πλάκα πλάκα ο admin εκει μέσα είναι ο ...λιγότερο... nintendog@>|0s !)
Leave a comment:
-
ΟΚ μαλλον εμεινα πισω στις εξελιξεις λογο διακοπων...Originally posted by Altair View PostΥπάρχει ήδη κινητό με 3D οθόνη.Της LG.Έχω δει διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση.
Leave a comment:
-
Κάποτε είχαμε διαμάχες σχολείων,μετά γειτονιές,ύστερα ομάδες,μετά κονσόλες και εταιρείες,αλλά όσο εξελίσσεται η τεχνολογία ακολουθούμε κι εμείς.Welcome to Forum Wars.Originally posted by Loggo View PostΚανείς δε κρύβεται πίσω απ’ το δάχτυλό του. Το thread αυτό το έχουμε για να εστιάζει σε πράγματα που γράφονται, όχι στο που γράφονται, ούτε στο ποιος τα γράφει.
Το θέμα δεν είναι να μη φάει καμιά μήνυση το Gamers Odyssey, δε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να αποφύγουμε σκηνικά τύπου forum wars, και "κοιτάξτε, στο G-O κοροϊδεύουν τον Chased, τι μαλάκες που είναι" κλπ.
Είναι απλό.
Είναι στην φύση του ανθρώπου η διαμάχη με τον δίπλα.:phil:
Leave a comment:
-
Υπάρχει ήδη κινητό με 3D οθόνη.Της LG.Έχω δει διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση.Originally posted by i Have no Equal View Post"Συγνωμη kostasfil, τα πιστευεις αυτα που λες??? ειναι δυνατον ενα VITA! να ειναι πιο μπροστα σε εξελιξη απο το 3ds??? το 3d ειναι κατι τελειως προτογνορο ειδικα χωρις γυαλια... πες μο σε τι ειναι πιο εξελιγμενο το vita..."
Αληθεια ειναι αυτο..
Με τοσα smartphone/tablets και γενικα την προοδο της τεχνολογιας σε φορητες συσκευες δεν εχει να μου προσφερει τιποτα το vitta, τουλαχιστον το 3Ds σου πουλαει ενα gimmick 3D χωρις γυαλια που δεν εχει προς το παρων καμια αλλη συσκευη.. Και οχι δεν νομιζω οτι τρολαρω.. 
Leave a comment:
Leave a comment: