Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Από μία γύρα σε Nintendo related forums, δεν βρήκα κάποιον που να επευφημεί αυτήν την κίνηση της N. Όπως είπε και ο Deus, η πλειοψηφία των χρηστών κράζει τη στάση της εταιρίας, ενώ υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που λένε πως είναι οκ, ή πως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Όμως δεν πέτυχα ούτε έναν που να γουστάρει με την είδηση
Όταν τα Nintendo Fanboys είναι pissed off με τη μαμά, τότε ξέρεις ότι τα έχεις κάνει θάλασσα.
"Έχω κάτι μπουκαλάκια με υδροκυάνιο...Προτείνω μαζική...αποχώρηση άμα γίνει κάτι τέτοιο!Τώρα,εμείς θα την κάνουμε?Στη Nintendo θα τα δώσουμε?Δεν ξέρω... Έχουμε να φάμε δούλεμα,άμα γίνει αυτό....
Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα δουλεύουμε και εμείς μαζί με τους άλλους...
Μωρή,Nintendo!Το καλό που σου θέλω!Με γκαζάκια θα έρθω! :Ρ"
Επικό ποστ από το,ίσως μοναδικό, σοβαρό μέλος εκεί μέσα.
ΛΟΛ,το περίμενα ότι θα υπάρξουν νέα ποστ σε αυτό το τοπικ.:xp:
Η πλάκα είναι ότι μέχρι και τα nintendo fanboys τα έχουν πάρει.Έκανα μια βόλτα στα σχετικά site και διάβασα τις πρώτες αντιδράσεις.Άλλοι κράζουν και άλλοι γράφουν ότι είναι αναγκαίο κακό αυτό που γίνεται.Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και αυτοί κατάλαβαν το επικ φεηλ της όλης υπόθεσης,άσχετα από το αν το παραδέχονται ή όχι.
Αποστολή είναι να διεισδύσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί στο Nintendo.gr και να καταγράψετε τις αντιδράσεις των μελών του στο νέο περιφερειακό για το 3DS!
Είναι μια αποστολή αυτοκτονίας που μόνο απελπισμένοι θα την αναλάβουν, αλλά έχω πίστη σε σας και ξέρω ότι θα τα καταφέρετε.
Leave a comment: