Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Ok, εδω εχω πιασει κουβεντα με ατομο μεγαλυτερο απο εμενα που προσπαθουσε να με πεισει πως το Uncharted ειναι ενα ανουσιο show-off για αφελεις gamers λογω των σκηνων στο 2 με την Chloe (και τον κωλο της).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ξεπερνώντας το πιο/ποιο πάμε:

Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό
    Eχει καταλάβει πως περιγράφει το δημογραφικό του Wii;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Φρούλι τι είναι;

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Συζήτηση περι Ζelda για GOTY
    Τα παιχνίδια Zelda αποτελούν αφετηρίες νέων γενεών παιχτών.
    Πιο Uncharted; Ποιο φρούλι χαρακτήρα δεν έχω ξαναδεί! Σαν να βγήκε από τίποτα μπουζούκια!! Αξυρυσιά, φουλαράκι και παντελόνι των 500$. Αυτό είναι πρότυπο ήρωα;; Ήρωάς είναι στο πνεύμα, όχι στη φιγούρα! Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό ή επειδή έχει τα καλύτερα γραφικά. Παιχνίδια όπως της Nintendo έχουν; Ελα, Αλέκο!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Greeklish to greek translators FTW...
    To Famitsu eixe valei 40/40 sto FFXII

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Mε το "αφτά" κόλλησα κι εγώ για λίγο, πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί.
    Καλά, είπαμε...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    9 είναι υποχρεωτικά... και μόνο σωματικά

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Mε το "αφτά" κόλλησα κι εγώ για λίγο, πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί. Ευτυχώς ξέρουν να διαβάζουν, τα 12 χρόνια στο σχολείο δεν πήγαν 100% χαμένα.

Leave a comment:

• Somari
    replied

CASE CLOSED.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.

"Παιδιά δεν θα ήθελα να τα βάλω με κανέναν.καποιος παραπάνω απορεί γιατι να πάρει το ζελντα ίδιο βαθμό με μπατμαν κοκ.μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά.βαση βαθμολογίας των κριτών μιλάω πάντα.εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο.και σε ένα καλό βιντεογκειμ τα γραφικά παίζουν τον μικρότερο ρόλο.κολισανε όλοι γιατι δεν έχει γραφικα πλειστεισον 3 και εξ μποξ.μα παιδάκια ,αφτα έχουν καλύτερα γραφικα και είναι χάλια σε όλα τα αλλά.και οποίος κατάλαβε κατάλαβε"
    λεπτομέρειες.....

Originally posted by Ramparter View Post

OMG
    Χαχα τώρα το είδα αυτό, εγώ δεν το χα γράψει αυτό; Το ποστ είναι καθαρά σατιρικό έλεος χαχαχα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    και οποίος κατάλαβε κατάλαβε
    Όντως!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    xaxa

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Altair View Post

...μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά...

...εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο...
    Καποιος πρεπει να τον ενημερωσει για τις βαθμολογιες του Edge στα Halo....

Leave a comment:

• Altair
    replied

"Παιδιά δεν θα ήθελα να τα βάλω με κανέναν.καποιος παραπάνω απορεί γιατι να πάρει το ζελντα ίδιο βαθμό με μπατμαν κοκ.μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά.βαση βαθμολογίας των κριτών μιλάω πάντα.εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο.και σε ένα καλό βιντεογκειμ τα γραφικά παίζουν τον μικρότερο ρόλο.κολισανε όλοι γιατι δεν έχει γραφικα πλειστεισον 3 και εξ μποξ.μα παιδάκια ,αφτα έχουν καλύτερα γραφικα και είναι χάλια σε όλα τα αλλά.και οποίος κατάλαβε κατάλαβε"

""θερμα συγχαρητηρια για το review αλλα εχω παραπονο για τον βαθμο.το παιχνιδι ειναι ανωτερο απο τα uncharted 3 batman arkham city dark souls που πηραν τον ιδιο βαθμο.τα
    reviews του εξωτερικου μιλανε για ενα καλυτερο παιχνιδι απο το οcarina of time που κατα πολλους ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων και γι αυτο του αξιζε το 10.για μενα οχι απλα game of the year αλλα απλα το καλυτερο ζελντα μεχρι τωρα και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της nintendo και ολων των εποχων.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Altair ποσταρε εσύ να γουστάρουμε εμείς!

Leave a comment:

Working...
X