Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Το φρούλι είναι ο φρούλης, ο φλούφλης. Ο ψευτόμαγκας.
    Απάντηση σε όποιον έχει απορία.
    Μου προκαλεί απορία που διαβάζω απόψεις που δεν υποστηρίζουν κορυφαίους τίτλους της Nintendo, ΌΧΙ επειδή είναι Nintendo αλλά επειδή έχει υπάρξει τέτοια προώθηση στο Uncharted και Skyrim που ακόμα εν έτει 2012 πατούν κουμπιά για παίξουν. Ίσως για αυτούς τους λόγους όπου τελικά στο Skyward Sword παίζεις adventure με 1:1 motion controls με ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ ιστορία και εναλλαγή συναισθημάτων. Αλλά κάποιοι ακόμα μιλάνε για αντίγραφα παιχνιδιών από Zelda. Εγώ παίζω games από το 1986. ATARI 2600, Amiga 500, Commodore 64, MNES, SNES, NINTENDO 64, GAMECUBE, WII, 3DS.
    Έχω ζήσει μαζί με άλλους τα πρώτα χρόνια που ακούγαμε μια είδηση για Nintendo ανά τρίμηνο, όχι τρίωρο, και διαβάζω τώρα για Uncharted, Skyrim και συναφή εταιρίες Dark Links που έδειξε η Nintendo στο Twilight Princess. Δεν τα λέω αυτα επειδή είμαι κανένας "οπαδός" όπως απαξιωτικά το έγραψε ο νεαρός paixtis. Γιατί για να αναφέρει περί οπαδισμού (υπάρχει τέτοια λέξη; ) προφανώς ή δεν είναι οπαδός της Nintendo ή θεωρεί τους άλλους που υπερασπίζονται την αλήθεια των παιχνιδιών, ένα κίνημα. Θα υπενθυμίσω την διαφορά ότι για τα παιχνίδια της Nintendo μιλάνε οι παίχτες της. Για τα παιχνίδια των άλλων κονσολων μιλάνε οι εταιρίες τους. Και οποίος έχει πρόβλημα, ναι εγώ είμαι οπαδός της Nintendo και υπερασπίζομαι την Nintendo γιατί έτσι μου αρέσει.
    Εγώ δεν φοβάμαι να πω την άποψη για αυτό που ήταν, είναι και θα είναι για μένα η Nintendo. Nintendo forever!!!

EDIT

OH GOD WTF
    (O PAIXTIS)
    προφανώς ή δεν είναι οπαδός της Nintendo ή θεωρεί τους άλλους που υπερασπίζονται την αλήθεια των παιχνιδιών, ένα κίνημα.
    One of the horde(discipline? akira? vetus?)

Leave a comment:

• straier
    replied
    Παιδιά ενημερώστε μας, μη μας αφήνετε σε αγωνία...

Πάντως είναι καλύτερα να πιστεύεις σε κάτι παρά να παίζεις με όλες τις κονσόλες. Είναι καλύτερα κάποιος να ξεκαθαρίζει την θέση σου ποιον υποστηρίζεις, παρά να γράφεις σχόλια "οπαδισμών". Αν κάποιος δεν πιστεύει στην Nintendo, παρά γράφει σχόλια περί "οπαδισμών", μου προκαλεί έκπληξη αφενός γιατί γράφει αυτα σε site οπαδών της Nintendo, αφετέρου κρίνει τις απόψεις του κάθε αναγνώστη με χαρακτηρισμούς. Αλήθεια τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
    Η μέρα που ο παίκτης κατηγορήθηκε για αντινιντεντικός. Σημειώστε την στα ημερολόγιά σας. Είναι ιστορική.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ramparter σου απάντησαν.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Απαντησα κι εγω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mallon Φρουλης hthele na grapei alla epeidh osoi den grafoun Greeklish kseroun kalh orthografia tou vghke me giwta.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ούτε ένα λεπτό δε μου πήρε και το βρήκα το επίμαχο ποστ.Δεν άντεξα,τον ρώτησα τελικά τι είναι το φρούλι.Ναι ρε κόλλησα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    δε νομιζω να ρωταγε εσενα...

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Η αξυρισιά και η βρώμα πάνω στα ρούχα του Drake είναι μετροσέξουαλ; Το ροζ μαλλί του Λινκ δηλαδή τι είναι;

Δεν είπα ότι ισχύει αυτό.
    Απλά είπα που πιστεύω πως πλησιάζει η λέξη φρούλης.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    ksanavazw to post
    Τα παιχνίδια Zelda αποτελούν αφετηρίες νέων γενεών παιχτών.
    Πιο Uncharted; Ποιο φρούλι χαρακτήρα δεν έχω ξαναδεί! Σαν να βγήκε από τίποτα μπουζούκια!! Αξυρυσιά, φουλαράκι και παντελόνι των 500$. Αυτό είναι πρότυπο ήρωα;; Ήρωάς είναι στο πνεύμα, όχι στη φιγούρα! Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό ή επειδή έχει τα καλύτερα γραφικά. Παιχνίδια όπως της Nintendo έχουν; Ελα, Αλέκο!
    kai grafei o paixtis
    Οπαδισμοί θα υπάρχουν πάντα επίσης...
    kai ksanagrafei autos
    Πάντως είναι καλύτερα να πιστεύεις σε κάτι παρά να παίζεις με όλες τις κονσόλες. Είναι καλύτερα κάποιος να ξεκαθαρίζει την θέση σου ποιον υποστηρίζεις, παρά να γράφεις σχόλια "οπαδισμών". Αν κάποιος δεν πιστεύει στην Nintendo, παρά γράφει σχόλια περί "οπαδισμών", μου προκαλεί έκπληξη αφενός γιατί γράφει αυτα σε site οπαδών της Nintendo, αφετέρου κρίνει τις απόψεις του κάθε αναγνώστη με χαρακτηρισμούς. Αλήθεια τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ποιος παπάρας τα έγραψε αυτά ρεεεε;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Η αξυρισιά και η βρώμα πάνω στα ρούχα του Drake είναι μετροσέξουαλ; Το ροζ μαλλί του Λινκ δηλαδή τι είναι;

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Δεν είναι ακριβώς gay.
    Είναι πιο κοντά στο μετροσέξουαλ νομίζω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Profanws froulhs einai o gay...

Ektos an htan troll oi erwthseis opote fail

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το φρούλι,τελικά τι είναι;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Τα παιχνίδια Zelda αποτελούν αφετηρίες νέων γενεών παιχτών.
    Πιο Uncharted; Ποιο φρούλι χαρακτήρα δεν έχω ξαναδεί! Σαν να βγήκε από τίποτα μπουζούκια!! Αξυρυσιά, φουλαράκι και παντελόνι των 500$. Αυτό είναι πρότυπο ήρωα;; Ήρωάς είναι στο πνεύμα, όχι στη φιγούρα! Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό ή επειδή έχει τα καλύτερα γραφικά. Παιχνίδια όπως της Nintendo έχουν; Ελα, Αλέκο!

Leave a comment:

Working...
X