Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
εγω παλι θα ηθελα να σας συμβουλεψω να αφησετε το συγκεκριμενο thread να καει στο πυρ το εξωτερον, γιατι μαλλον υποτιματε την νοημοσυνη σας αλλα και το trolling ability σας με το να ασχολειστε, ΑΛΛΑ ποιος ειμαι εγω που θα σας δωσω συμβουλες
Leave a comment:
-
Τα βιντεοπαιχνίδια θέλουν πολύ ΜΠΕΣΑ και να βάλεις την ψυχή σου σε αυτα.
Αρα η Νintendo αντιγράφει την Ατάρι.Αντιγραφει μονο και μονο που βγαζει games και τελειωνουμε.Γιατι να μιλαμε ξεχωριστα για kart games,racing games,platform games κτλ?:troll:
Leave a comment:
-
Oχι:pOriginally posted by Sinclair View PostΈβγαζε τηλεοράσεις η Nintendo?
Το πηγα λιγο πιο μακρια σε γενικοτητα για να μην κουραζονται ρε παιδι μου.
Αντιγραφει μονο και μονο που βγαζει games και τελειωνουμε.Γιατι να μιλαμε ξεχωριστα για kart games,racing games,platform games κτλ?:troll:
Leave a comment:
-
Έβγαζε τηλεοράσεις η Nintendo?
Aυτές οι εποχές των πρώιμων φανατισμών πάντως είχαν πολύ πλάκα. Soul Edge VS Mace the Dark Age για N64, ή Tekken VS Fighter's Destiny( το PIXEL είχε κάνει ένα διθυραμβικό review τότε) Τώρα υπάρχει ιδεολογία από πίσω και κάπου ξεφούσκωσε το πράγμα
Leave a comment:
-
λολ
Eχω ενα καλυτερο..
''Αντιγραφουν την μαμα Ninty.Μετα απο τις τηλεορασεις αποφασισαν να ασχοληθουν με το gaming.''
1994.
Leave a comment:
-
Κουβέντα για το LBP Karting.
"Στην άβυσσο!
Μετά και αυτην την αντιγραφή (δεν ξέρω αν το είδες και στο IGN), σειρά μπορεί να πάρει το Little Big Planet Tennis, London Olympic Games 2012,Fit, Music, Sports κτλ.
Καλά η Microsoft τρώγεται.
Αλλά η Sony έχει ξεφύγει. Εχω δει ένα παιχνίδι με έναν ήρωα που έχει σπαθί και τόξο και παίζεις με το ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ της Move χειριστήριο. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Αφού δεν το έχουν το "θέμα" καλύτερα να την κάνουν από την βιομηχανία. Εκτός και αν η επόμενη κονσόλα κάνει και κανένα καφέ.
Τα βιντεοπαιχνίδια θέλουν πολύ ΜΠΕΣΑ και να βάλεις την ψυχή σου σε αυτα.
Αμα αρχίζεις και λες "θα βάλουμε αυτό και εκείνο" δεν φτιάχνεται το γλυκό έτσι παιδιά!
Ωραίο θέμα, γιατί σκεφτόμουν να ανοίξω θέμα για τις πρωτοτυπίες της Nintendo.
Δεν ξέρω πότε και που θα τελείωνε όμως.
Ο Ανατέλλων ήλιος της Nintendo, θα τυφλώσει κάποιους ώστε να μην μπορέσουν να την ξαναντιγράψουν."
Leave a comment:
-
Linkmastersword το post σου εγινε delete.
Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια να περνα η ωρα, αλλα οχι να γραφουμε κατεβατα και με links σε αλλα fora. Ολα τα χαμε, θα ανοιξουμε τωρα και εξωφορουμικους λογαριασμους;
Αν εχεις προβλημα πηγαινε κραξε τους εκει, με το να το παιζουμε μαγκες εδω κανενας δεν κερδιζει τιποτα.
Leave a comment:
-
Vasika egw exw ligo psiloksenerwsei me thn olh idea opote den me polyniazei, I read them only for teh lulz.
Leave a comment:
-
loipon gia na min kanw sinexeia copy paste parte to kai kante oti thelete http://www.ninty.gr/showthread.php?t=4377&page=75
Leave a comment:
Leave a comment: