Αρκετά με τα ζόμπι
Καλύτερα να ασχολούμαστε με τους ζωντανούς.
Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν διεστρεβλωμένες καταστάσεις και όχι την καθαρότητα και αρχή των πραγμάτων.
Και η Nintendo δείχνει νεκρούς στρατιώτες (Twilight Princess) αλλά όχι και ολόκληρο παιχνίδι!
Θέλουμε θετική διασκέδαση.
Τα ζόμπι στα video games χρησιμοποιούνται πλέον δυστυχώς, για να δικαιολογήσουν την χρησιμοποίηση όπλων.
Και ύστερα απορούμε για αυτά που γίνονται με τους σκοτωμούς στα σχολεία της Αμερικής.
Άντε, γιατί μας ζαλίσαν με τα ζόμπι στα FPS.
Το Metroid ευτυχώς δεν έχει ζόμπι.
Άντε ρε Nintendo, βαλε τους τα γυαλιά!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Originally posted by Somari View PostKαι οποιος καταλαβε, καταλαβε
Υπερήφανος γιος των γονιων μου, υπερηφανος loser στη ζωη, υπερηφανος nintendo fan, υπερηφανος nintendo ambassador
Jesus the one and true god JESUS I LOVE YOU
Ξίλτον φορέβερ.
Leave a comment:
-
Kαι οποιος καταλαβε, καταλαβε
Υπερήφανος γιος των γονιων μου, υπερηφανος loser στη ζωη, υπερηφανος nintendo fan, υπερηφανος nintendo ambassador
Jesus the one and true god JESUS I LOVE YOU
Ξίλτον φορέβερ.
Leave a comment:
-
εδω εχουμε και 2ο δειγμα.
αν εβαζα τον original θα εγραφα και ΟΗ ΜΥ GOOOOOOD!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Ninty εισαι η καψουρα η μεγάλη
το πιο τρελό ναρκωτικό
Ninty!
Δεν έχω σπίτι
δεν έχω δουλειά
δεν έχω γκόμενα
δεν έχω λεφτά
Ninty και... δεν είμαι καλά!!!
Leave a comment:
-
Δεν είναι θέμα fanboyισμού.Απλώς ένας τράβηξε με την κάμερά του για να δείξει ότι μαζεύτηκαν τόσα άτομα.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Leave a comment:
-
:troll::troll::troll::troll:Originally posted by paixtis View PostNinty ολέ είναι ρε!Απ΄τα μέλη του ninty στη Θεσ/νίκη μετά το WiiU launch event που έγινε απ'το gameover.Δεν έχει καμία σχέση με fanboys...Ήμουν και γω...
Leave a comment:
-
Ninty ολέ είναι ρε!Απ΄τα μέλη του ninty στη Θεσ/νίκη μετά το WiiU launch event που έγινε απ'το gameover.Δεν έχει καμία σχέση με fanboys...Ήμουν και γω...
Leave a comment:
.
Leave a comment: