Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ShrinkShady
    replied
    Nαι, αλλά εσείς δεν απαντούσατε, οπότε το ερώτημα παρέμενε και εξού και η χρήση παρατατατικού....

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Θεωρώ πως μία περίοδος από 1996-2009 σε αλληλογραφία περιοδικών μας δίνει μία πολύ πιο σφαιρική άποψη για τη γενικότερη κατάσταση, απ' ότι ορισμένα μηνύματα σε διάσκορπα site.
    Είναι δυνατον να πηγαινεις μεχρι 15 χρονια πισω και να σε ενοχλει μετα το "Hellooo" ; Ειναι αλλες εποχες πως να το κανουμε δηλαδη... Για αυτο ετσι και αλλιως απο το 2005 περιπου τα περιοδικα μετρουσαν αντιστροφα μεχρι να κλεισουν. Αφηνοντας εκτος και το Gamepro που απο το 2003 περιπου ειχε κοψει λογικες console war μας μενει το Games. Δεν θα σχολιασω την ποιοτητα του γενικοτερα, αλλα με ποιο σκεπτικο ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικο απο τα οσα γραφονται στα διαφορα sites σημερα; Γιατι στην τελικη για το σημερα μιλαμε... Αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ τι γινοταν πριν 8 κα 15 χρονια, για να μην κουραζεσαι κιολασ θα σου πω οτι ατομα που γραφουν σε αυτο το topic ηταν fanboys της nintendo. Mην σου πω πως κι εγω ακομα, αν οχι fanboy, ημουν τουλαχιστον Nintendo fan. To θεμα ειναι οτι κοιταμε να προχωραμε μπροστα οχι να μενουμε κολλημενοι σε κατι.

Το παράδειγμά μου για τους PSfans δεν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Αυτό που λες εσύ είναι το αντίστοιχο ενός άλλου που απολαμβάνει μόνο παιχνίδια Mario. Εγώ μιλάω για άτομα που χαραμίζουν το χρόνο τους σε καυγάδες για το πόσο καλύτερο είναι το σύστημα που υποστηρίζουν, σε βαθμό προσηλυτισμού, χωρίς να διαθέτουν καν απαραίτητες γνώσεις και έχοντας στην κατοχή τους όλα τα Pro, όλα τα FIFA, ένα Uncharted και δυο-τρία FPS's.
    Υπαρχουν ατομα που παιζουν μονο Pro γιατι ειναι τετοια η φυση του τιτλου που προσελκυει πολλους που δεν ειναι καν Gamers. Aν θες να ψαξεις το αντιστοιχο δεν θα κοιταξεις αυτον που απολαμβανει μονο mario γιατι δεν υπαρχει τετοιος. Αν καποιος παιζει εναν core τιτλο οπως το mario τοτε καλλιστα μπορει να βρει αλλους 10 τιτλους nintendo η μη που να το ενδιαφερουν εξισου. Το αντιστοιχο ειναι η γκομενα που παιζει μονο wii sports. Οπως λοιπον σαν gamers δεν μας ενδιαφερει η γκομενα, ετσι δεν μας ενδιαφερει και ο ποδοσφαιροφιλος που παιζει μονο pro. Ενταξει, θα σου πει οτι το ps3 μονο αξιζει γιατι εκει παιζει pro και εχει δει και αλλα 2 παιχνιδια με ωραια γραφικα, οπως θα σου πει και ο παππους στο καφενειο οτι τα vg ειναι του διαβολου... και κατι τρεχει στα γυφτικα...

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Originally posted by Gunpei View Post
    Για να μεταβώ και στην απάντηση του Spahar, δε σνομπάρω τα ελληνικά sites. Αν από αυτή τη δήλωση μου βαίνεις στο συμπέρασμα πως είμαι κι εγώ τρόπω τινά προδιατεθιμένος αρνητικά ή και fanboy, επιβεβαιώνεις περίπου τον προβληματισμό μου: πως έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για ομάδα ανθρώπων στην οποία αποδίδεις ορισμένα χαρακτηριστικά.
    Originally posted by Gunpei View Post
    Πράγματι, είναι ορισμένα site τα οποία κατακρίνω
    Αν προσέξεις μιλάω για "ένα μεγάλο ποσοστό n-fanboys", δηλαδή αρχικά ξεχωρίζω τους n-fans από τους n-fanboys, και από αυτούς επιλέγω ένα μέρος τους για να αποδώσω μία συγκεκριμένη συμπεριφορά. Οπότε ναι αποδίδω κάποια χαρακτηριστικά σε μία οριοθετημένη ομάδα και όχι στο σύνολο. Αυτό το έχω κάνει και σε παλαιότερο post και ορμώμενος από την τοποθέτηση σου το ανέφερα ξανά.

Ειλικρινά δεν προδίκασα ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα, αν και δήλωσες ότι φέρεις το ένα χαρακτηριστό το οποίο της αποδίδω. Τώρα αναφέρεις και το 2ο χαρακτηριστικό που της αποδίδω. Απλά εγώ μίλησα για μία ομάδα που αποκηρύσει τα ελληνικά sites λόγω χαμηλής ποιότητας, ασχετοσύνης και στη συνέχεια τα θάβουν (είναι πουλημένοι κτλ), ενώ έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς. Εσύ αναφέρεις ότι δεν τα επισκέπτεσαι γιατί δεν σε καλύπτει η εγκυρότητα τους και ότι τα κατακρίνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ανήκεις στην ομάδα που εγώ οριοθετώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν απέχει πολύ από αυτή που περιγράφω, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ίδιες, αλλά θα μπορούσε να είναι κιόλας αν για παράδειγμα το κράξιμο/θάψιμο κάποιος το εκλαμβάνεται ως άσκηση αρνητικής κριτικής.

@Altair
    Πριν λίγο είδα το θέμα από όπου προήλθε το quote σου. Εντάξει δε το σχολιάζω έτσι, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος ότι όντως εννοεί αυτό που γράφει.

Πάντως κάνεις και εσύ "πικάντικα" σχολϊάκια του στυλ "Tales of Vesperia > Xenoblade" κτλ, χωρίς να έχεις παίξει το παιχνίδι υποθέτω. :Ρ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το "απεύθυνα" είναι παρατατικός και η φράση του έχριζε αορίστου,οπότε...;)

To post που παρέθεσες δεν έχει αλλοιωθεί πέρα από μια έντονη γραφή,οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.
    Επίσης όσον αφορά το ποστ περί Χ360 και ΠΣ3 άμα έχεις κι άλλα άνοιξε θέμα και δώσε.Γουστάρουμε.

Κατά τ'άλλα όσο γράφεις όπως γράφεις,είσαι ευπρόσδεκτος να μείνεις.Που ξέρεις.Μπορεί και να σ'αρέσει.;)

Leave a comment:

• Gunpei
    replied
    Βλέπω ότι πολλοί έχετε κάποια προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα ίσως σε προσωπικό επίπεδο και δεν έχω λόγο να το συνεχίσω διότι είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα. Δεν κάνω quote στις απαντήσεις, όμως θα προσπαθήσω να σας καλύψω όσοι μου απαντήσατε.

Αρχικά, να αποσαφηνίσω άλλη μία αφορά πως δεν προβληματίζομαι για το κατά πόσο είναι περισσότεροι οι ntards ή όπως λέγονται. Αυτό έγκειται στην προσωπική εκτίμηση του καθένα.

@subzero
    Θεωρώ πως μία περίοδος από 1996-2009 σε αλληλογραφία περιοδικών μας δίνει μία πολύ πιο σφαιρική άποψη για τη γενικότερη κατάσταση, απ' ότι ορισμένα μηνύματα σε διάσκορπα site. Το παράδειγμά μου για τους PSfans δεν είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Αυτό που λες εσύ είναι το αντίστοιχο ενός άλλου που απολαμβάνει μόνο παιχνίδια Mario. Εγώ μιλάω για άτομα που χαραμίζουν το χρόνο τους σε καυγάδες για το πόσο καλύτερο είναι το σύστημα που υποστηρίζουν, σε βαθμό προσηλυτισμού, χωρίς να διαθέτουν καν απαραίτητες γνώσεις και έχοντας στην κατοχή τους όλα τα Pro, όλα τα FIFA, ένα Uncharted και δυο-τρία FPS's. Έχω δει κατά καιρούς πολλές γραφικές δηλώσεις όμως δυστυχώς δεν τα απομνημονεύω διότι απλά επιλέγω να τα αγνοώ. Μια και με παροτρύνατε όμως, μπήκα σήμερα στο gameover και είδα σε σχετικό νέο σχόλια τύπου "καλό το 360 αλλά το PS3 δεν το πιάνει με τίποτα" κάτι που βρίσκω εξίσου αστείο με τα ποστ που έχω δει εδώ και, αν μη τι άλλο, ντροπιαστικό να προέρχεται από κάποιον ενήλικο.

Για να μεταβώ και στην απάντηση του Spahar, δε σνομπάρω τα ελληνικά sites. Αν από αυτή τη δήλωση μου βαίνεις στο συμπέρασμα πως είμαι κι εγώ τρόπω τινά προδιατεθιμένος αρνητικά ή και fanboy, επιβεβαιώνεις περίπου τον προβληματισμό μου: πως έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για ομάδα ανθρώπων στην οποία αποδίδεις ορισμένα χαρακτηριστικά. Ο λόγος λοιπόν που δεν ασχολούμαι με τον ελληνικό Τύπο είναι πως δεν βρίσκω την εγκυρότητα και την εγκαιρότητα στην ενημέρωση που βρίσκω στο διεθνή. Οπότε μια και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να στηρίξω το εγχώριο προϊόν, προτιμώ να αφιερώνω το χρόνο μου στα ξένα site που είμαι μέλος. Πράγματι, είναι ορισμένα site τα οποία κατακρίνω, παρόλα αυτά όσα θεωρώ πως προσφέρουν καλύτερο περιεχόμενο(όπως το authority, του οποίου τις απόψεις των συντακτών ετιμώ πολύ) τα στηρίζω. Από εκεί και πέρα στα ελληνικά site θα αναζητήσω την κοινότητα για να ανταλλάξω ιδέες, οπότε όποια ανταποκρίνεται περισσότερο στα δικά μου gaming γούστα την προτιμώ. H τελευταία σου πρόταση, Spahar, είναι αυτό που προσπαθώ να πω. Βλέπω ένα thread τετρακοσίων ποστ και τα quotes που υπάρχουν προέρχονται από άτομα που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Άρα, υπάρχει η πιθανότητα τα fanboys που προέρχονται από άλλα forum απλά να κάνουν πιο ηχηρή την παρουσία τους και να μην είναι τόση πολλοί. Και αυτό το δίνω ως τροφή για σκέψη με καμία διάθεση να σας αλλάξω άποψη.

Για το τέλος, δεν πιστέυω πως αλλοίωσα τα γραφόμενα κανένα. Άλλωστε, scripta menent, εκεί είναι για να τα διαβάσετε. Το γεγονός πως το συγκεκριμένο ποστ σου, Titus, βρίσκεται στο συγκεκριμένο thread κάθιστα το νόημα ίδιο με τα γραφόμενά μου. Δηλαδή, ζητάς να ψάξουν τι λένε όλα τα fanboys στο nintendo.gr. Δε νομίζω πως υπερβάλλω αλλά έστω για να υπάρχει παραθέτω και το quote του δεύτερου παραδείγματος.

"Έχω κάτι μπουκαλάκια με υδροκυάνιο...Προτείνω μαζική...αποχώρηση άμα γίνει κάτι τέτοιο!Τώρα,εμείς θα την κάνουμε?Στη Nintendo θα τα δώσουμε?Δεν ξέρω...
    Έχουμε να φάμε δούλεμα,άμα γίνει αυτό....
    Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα δουλεύουμε και εμείς μαζί με τους άλλους...

Μωρή,Nintendo!Το καλό που σου θέλω!Με γκαζάκια θα έρθω! :Ρ"

Επικό ποστ από το,ίσως μοναδικό, σοβαρό μέλος εκεί μέσα.
    Κατά τ' άλλα, ήρθα 100% καλοπροαίρετα και στα πλαίσια της σοβαρής συζήτησης με ενοχλούν λίγο σχόλια του τύπου "Hellooo" και διάφορα περί εντόμων. Προφανώς και μυγιάζομαι από τη στιγμή που έκανα register στο forum μόνο για αυτό το λόγο και αναζητώ το λόγο για τον οποίο νιώθω έτσι. Από την άλλη, εκτός από... μυγιασμένος μπορεί να είμαι και μυγιάγγικτος.

Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν και με καλωσόρισαν.
    Και κάτι άκυρο: Φίλε Altair, το "απεύθυνα" είναι σωστή λέξη. ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δηλαδή εντάξει,ήμαρτον.Τι άλλο θα πουν ρε γμτ.Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    nai auto itan top

Leave a comment:

• Altair
    replied
    "λογικό είναι να σου αρέσει το ff 13 φίλε. όταν έχεις μία κονσόλα που έχει μόνον κακά παιχνίδια, το χειρότερο κακό μπορεί να σου φανεί πολυτέλεια. δε σε κατηγορώ.... "

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Jack Cayman View Post
    Λοιπόν μιας και δεν είχα ύπνο είπα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Πρώτον είμαι ο akiragr και έκανα αυτό το λογαριασμό για να ξεκαθαρίσω πως δεν συμμετέχω στο forum σαν SrinkShady ή σαν οποιοδήποτε άλλο account που εμφανίζεται κατά καιρούς εδώ μέσα για σας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν με απασχολεί το τι λέγετε για την Nintendo, για τον Miyamoto για τον Iwata ή το Wii και το 3DS.

Απλώς για το αστείο της υπόθεσης να μην μπερδεύονται τα παιδιά σαν τον Imrahill και Scatman ή Spahar και βιάζονται αμέσως να δείξουν με το δάχτυλο ότι είμαι εγώ ο "μασκοφόρος" που έρχεται να υπερασπιστεί την Nintendo όταν την τρολλάρουν οι θαμώνες του G-O.

Προσωπικά όταν έχω κάτι να πω δεν χρησιμοποιώ δόλιες ή πλάγιες μεθόδους σαν τα διπλά account για να αποφύγω την προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί γύρω από το nickname μου σε αυτό το forum. Όποιος έχει τέτοιο θέμα να βγει ανοιχτά και να το πει.

Όσο για το συγκεκριμένο θέμα είναι υποκριτικό να μιλάμε ότι οι trollendo fans είναι οι μοναδικοί με φοβερές αδυναμίες ώστε να μπορούν να συμπεριφερθούν φυσιολογικά όταν είναι παθιασμένοι με κάτι.

Κατά καιρούς έχω διαβάσει τα απίστευτα στο συγκεκριμένο forum αλλά δεν μπήκα καν στο κόπο να κάνω διάλογο διότι θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να ασχοληθώ με κάτι που δεν έχει νόημα, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και τα γούστα μας σαν καταναλωτές όπως επίσης δεν δίνω δεκάρα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το προσωπικό μου γούστο, το αν μου αρέσει η Nintendo ή όχι, αν παίζω στο DreamCast το Shenmue ή στο Xbox360 το Lost Odyssey. Είναι προσωπικές μου επιλογές και αν θέλω να τις συζητήσω κάνω τα ανάλογα θέματα στο εκάστοτε forum και όσοι ασχολούνται με τα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορούν να ανταλλάξουν μαζί μου απόψεις. Αυτός είναι και ο λόγος των gaming forum να βρεις ανθρώπους να συζητήσεις για το αγαπημένο σου χόμπι.

Η ύπαρξη και μόνο του συγκεκριμένου θέματος δείχνει ότι η πλειοψηφία έχει σχηματίσει μια άποψη για τους nintendo fans, μια χαρά και δικαίωμά τους. Το αστείο είναι πως δεν σχολιάζουν τι λένε τα trollendo fanboys στο δικό τους forum μιας και δεν υπάρχουν ΑΛΛΑ κάνουν βόλτες σε άλλα fora "παραποιούν" post από μέλη άλλων κοινοτήτων και τα παρουσιάζουν ως "ευρήματα" "μαργαριταριών" για να σχολιαστούν από "πεφωτισμένους" gamers καλλιεργώντας κλίμα για να αισθανθεί το e-penis μιας μειοψηφικής σέκτας "όρθιο" και να δικαιολογήσουν ότι το σπέρμα που τους έφερε στο κόσμο δεν πήγε χαμένο.

Τέτοιο πράγμα ούτε σε μεσημεριανή εκπομπή δεν το έχω συναντήσει τύφλα να έχει η Βάσια Λόη και η Χριστίνα Λαμπήρη που στο κουτσομπολιό και στο kous kous είστε "μανούλες" εδώ μέσα.

Επίσης χαρακτηριστικό της κοινότητας σας είναι πως άτομα σαν το Ground Zero, Spahar, Vaynard, Nooto, Altair, Big Boss είναι γραμμένα στα περισσότερα gaming fora και το έχουν συνήθειο να τρολλάρουν MONO στα θέματα της Nintendo. Μαγκιά τους τα παλικάρια μπορεί να έχουν προηγούμενα με τον Iwata δεν τους παρεξηγώ αλλά είναι υποκριτικό να σχολιάζουν άλλα μέλη από διαφορετικά gaming sites χλευάζοντας τα προσωπικά τους γούστα.

Οι ίδιοι επίσης ήταν κάποτε μέλη στο Greekdojo και το παίζουν ειδήμονες στα fighting games, φωτογραφίζουν το dual shock 3 και ευαγγελίζονται πως είναι το καλύτερο χειριστήριο ever made. ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΙΑ τους! Εγώ ρίχνω τρελό γέλιο όταν διαβάζω τέτοια ποστ αλλά δεν πάω να τα μεταφέρω στο Nintendo.gr στο θέμα για τα Sony Fanboys και να γελάμε με τα "φιλαράκια" μου, το θεωρώ μεγάλη κατινιά, δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και νιώθω σαν ρουφιανάκος που στην ζωή μου δεν έχω καταφέρει τίποτα και προσπαθώ με τέτοιες κινήσεις να βγω από την αφάνεια του τίποτα κάνοντας την avataropersona μου διάσημη με άλλους που έχουν την ίδια κατάντια με μένα.

Για να λύσουμε την απορία σε μερικούς για την προκατάληψη από μέρους μου αλλά και από μέρους σας, το θέμα δεν το έχω με το gamers odyssey σαν κοινώτητα αλλά με μερικά μέλη που είχαμε στο παρελθόν κάποιες προσωπικές διαφορές και γνωριζόμασταν σαν παρέα, δεν έδεσε το γλυκό με μερικούς no problem η ζωη πάει μπροστά και συμβουλεύω και τους ίδιους να κάνουν το ίδιο.

Μην με ξανα αναφέρεται σας παρακαλώ στις προσωπικές σας συζητήσεις, δεν σας ενόχλησα και προτιμώ να μην με ενοχλούν. Ειδικά όταν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου έρχονται απρόκλητα.

To account σβήστε, απενεργοποιήστε το ούτε σι άλλος δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.

καλημέρα σας.

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Akira, ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό στο forum που συχνάζεις υπάρχει θέμα, το οποίο δεν τιτλοφορείται με κάποιον πιο ειλικρινή τίτλο όπως το συγκεκριμένο εδώ, και μέσα στο οποίο γίνεται της κατίνας. Μπορεί να μην σχολιάζετε απλά μέλη forum/sites, όπως εδώ σχολιάζονται για χαβαλέ τα λεγόμενα κάποιων, αλλά αντίστοιχα σχολιάζετε άρθρα, νέα, καταστάσεις άλλων sites, συνοδευόμενα με πολλά κοσμητικά επίθετα και πολλές φορές εκ της φαντασίας δημιουργημένα επιχειρήματα που παρουσιάζονται ως αλήθειες, απλά και μόνο για να κράξετε. Έχω άδικο μήπως; Είναι λίγες οι φορές που στο συγκεκριμένο θέμα έχεις εσύ σχολιάσει "να τι έγραψε ο άσχετος" κτλ αντί να πας να το σχολιάσεις εκεί που δημοσιεύτηκε; Ή εκεί αλλάζει το πράγμα επειδή ο άλλος είναι "συντάκτης", ενώ εσύ για το συγκεκριμένο θέμα είσαι απλά ένα "μέλος";

Προσωπικά μέχρι και το username μου έχω δει να αναφέρεται σε εκείνο το θέμα, πολύ καιρό πριν. Οπότε όταν ασκείς μία κριτική σε άλλους, στάσου ρε φίλε λίγο πρώτα στον καθρέφτη, συνειδητοποίησε ότι στην ουσία κάνεις το ίδιο πράγμα σε άλλους και μετά έλα εδώ να μας την πεις για το e-penis μας όσο θες.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Gunpei
    Φερ' ειπείν, σε προηγούμενη σελίδα όπου ένας χρήστης αναθέτει χαριτολογώντας στους άλλους quest με θέμα την αναζήτηση του καλύτερου fanboy στο nintendo.gr
    Originally posted by Titus View Post
    ΑΝΤΡΕΣ!

Χρειάζομαι εθελοντές!

Αποστολή είναι να διεισδύσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί στο Nintendo.gr και να καταγράψετε τις αντιδράσεις των μελών του στο νέο περιφερειακό για το 3DS!

Είναι μια αποστολή αυτοκτονίας που μόνο απελπισμένοι θα την αναλάβουν, αλλά έχω πίστη σε σας και ξέρω ότι θα τα καταφέρετε.

Κερνάω σουβλάκια.
    Το ποστ είναι στη σελίδα 13 αν θυμάμαι καλά και δεν έχω παραποιήσει κάτι, αν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας. Λίγη προσοχή γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις εκεί που δεν πρέπει. Νομίζω πως σαν κοινωνική συμπεριφορά δεν είναι ιδιαίτερα θεμιτό να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα κάποιου, οπότε καλό είναι αναφορές σε λεγόμενα να συνοδεύονται από quotes σαν αυτά που γίνονται σε όλα τα θέματα. Δε θέλω να το πάώ σε μύγες και λοιπά έντομα γιατί το θεωρώ εντελώς ηλίθια νοοτροπία και κυρίως μη αντιπροωπευτική του τρόπου με τον οποίο έγραψαν οι καλεσμένοι μας, αλλά θα ζητήσω ακρίβεια.

Από εκεί και πέρα κάθε μέλος του Gamers Odyssey δηλώνει fanboy σε κάτι (εγώ προσωπικά των Legacy of Kain). Αν διασκεδάζουμε περισσότερο με μια συγκεκριμένη μερίδα είναι επειδή τα γραφόμενά τους είναι πολλές φορές αμετροεπή και λίγη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Δεν καταφερθήκαμε όμως εναντίον κάποιας κοινότητας, δεν ήμασταν καταδικαστικοί ή ισοπεδωτικοί, δεν εισβάλαμε σε κάποια κοινότητα για να την παρενοχλήσουμε με troll posts ή spam και τα όσα παραθέτουμε είναι ανώνυμα. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.

Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα καλύφθηκα από τα υπόλοιπα μέλη, για τα οποία είμαι υπερήφανος που γράφουν εδώ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sout re esy paizeis fighting games me pad xrhsimopoiontas to stick, den metras

Leave a comment:

• Altair
    replied
    1)Πότε παραποιήσαμε ποστς για πες,δώσε κάνα παράδειγμα,αλλιώς μην πετάς έτσι άκυρα τα δικά σου.
    2)Πότε και που τρολλάραμε την Ν στα φόρα που λες;Δώσε παράδειγμα και πάλι.
    3)Dual shock 3 sucks στα fighting με ημικύκλια.Απλά δεν βγαίνουν με τίποτα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Akira prwta prwta den exw trollarei kamiafora se themata ths Nintendo.
    Epeita den exw "parapoihsei" pote posts pou exw kanei quote edw.
    Triton to Dual Shock EINAI to kalytero pad gia Fighting games giati exei to kalytero D-Pad, to de Dual shock 3 synexizei kai exei to kalytero D-Pad.
    Telos den to paizw eidhmonas sta Fighting games, eimai kai eidika esy eprepe na to ksereis.

Apodeikse oti kapoio apo ta parapanw den isxyei.

Μην με ξανα αναφέρεται σας παρακαλώ στις προσωπικές σας συζητήσεις, δεν σας ενόχλησα και προτιμώ να μην με ενοχλούν. Ειδικά όταν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου έρχονται απρόκλητα.
    A epishs mias pou aneferes kai afto, tha hthela na dw kai quote apo mena to opoio na anaferei estw kai mia fora to onoma sou me proklhtiko tropo.
    Ean den vreis shmainei pws esy prwtos ekanes epithesh sto proswpo mou (mias kai aneferes to onoma mou sto prwhgoumeno post sou enoxlontas me) kai ara ektos tou oti les psemata, mou dineis pleon kai to dikaiwma na xrhsimopoiw kai egw to diko sou onoma sta posts mou apo edw kai pera.

An exeis kapoio provlhma peri aftou kane mou mhnysh.

To "anaferetai" grafetai me epsilon sto telos.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δε χρειαζομαστε e-penis, εχουμε γκομενες.

Leave a comment:

Working...
X