Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ο τύπος είναι θεούλης,απλά.:resp:

"Ώπα. Από τα πολλά σιρόπιά για την Nintendo, θα γλιστρήσουμε. Μην την "αγαπάτε" τόσο πολύ. Θα παθετέ ζάχαρο.
    Άπιστοι Θωμάδες, Sony και Microsoft fanboys που παρίστανετέ τους Nintendo fans, μειονότητα των trolls, γυρίστε πίσω στην τρύπα από όπου βγήκατε.
    Πριν ακόμα ολοκληρώσετε, ξέρω τι θα πείτε.
    Παριστάνετε τους Nintendo fans αλλά δεν ξέρετε τι είναι η Nintendo και τι αντιπροσωπεύει.
    ΌΤΑΝ θα μάθετε τι είναι η Nintendo, τι εστί ΣΘΕΝΟΣ και δεν τα παρατάω πότε, όταν θα περάσετε τις απόδοκιμασίες και τις δοκιμασίες, τότε μόνο θα δείτε τι πράγματι εστί Nintendo.

Την μέρα που η Nintendo θα δείξει ποια είναι, θα έλθετε ξανά να την "αγάπησετέ" και να ξεχάσετε ότι την αποδοκιμάσατε.
    Γράφετε ότι είστε Nintendo αλλά ούτε που ξέρετε τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα.
    Ευτυχώς τελικά που κάνει αυτα που κάνει η Nintendo, για να αποκαλύπτονται ποιοι είναι τα troll, τα goblin και τα gremlings!
    Γυρίστε πίσω στο ημίφως που διαλέξατε. Στο σκοτάδι της φιγούρας και στο φως της ηρεμίας της Nintendo.
    Πάρτε το χαμπάρι:
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    Τι από τα δύο είστε τελικά;;

Εσείς οι λίγοι που γράφετε την αρνητικότητα σας, νομίζετε ότι από εσάς εξαρτάται ο γίγαντας Nintendo;;;

Δεν πείθετε πλέον κανένα.Σας μάθαμε, τώρα πια.

Θα τα δείτε όταν θα βάλετε μέσα επόμενες γενεές παιχτών που θα είναι δύο φορές αυτό που σήμερα εσείς υποστηρίζετε.
    Τότε θα παρακάλετε μόνο για Nintendo και όχι για το κάθε τρίτο που παριστάνει την Nintendo.

Αλλά σίγουρα δεν το ξέρετε αυτό, γιατί δεν σας το είπε κανένας. Γιατί πιστεύετε ότι ακούσετε.

Να είστε εδώ όταν η Nintendo βγάλει τις παιχνιδάρες, για να υποστηρίξετε την δήθεν κριτική που κάνετε συνέχεια στην Nintendo.

Αυτοί που λένε ότι είναι Nintendo fans, το δείχουν με πράξεις.
    Μερικοί αγοράζουν τα παιχνίδια αν είναι δημοφιλή.
    Και αν σας πουν να πήδηξετέ από τον γκρεμό θα πάτε;
    Και μόνο που λέτε ότι αγοράζετε παιχνίδια επειδή κάποιος το πρότεινε ή είναι δημοφιλή, αυτό είναι ενδεικτικό ότι αυτός που τα λέει δεν έχει προσωπική άποψη και τον κάνουν οι άλλοι κουμάντο.
    Είναι οι ίδιοι που εξαρτώνται από άλλους, για να υπάρχουν.
    Εάν θέλετε να είστε Nintendo, να σκέπτεστε ως Nintendo, που λίγοι βλέπω το έχουν εδώ.
    Οι μάλλον οι περισσότεροι δεν χρειάζεται να γράφουν για να το αποδείξουν. Μιλάνε τα παιχνίδια της Nintendo για εκείνους.

Τελικά είσαι, ότι video game παίζεις.

Α, ναι. Πως αισθάνεστε που η Nintendo, μερικούς σας έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ;"

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den einai san ta dika sas, aplws thelw na to valw:

Για να δούμε πως τα βλέπουμε τα πράγματα για το PS4..
    Προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με το όλο θέμα..
    Πέρα από το hardware, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι που να με πείσει ότι η κονσόλα θα έχει εύκολο δρόμο..
    Από την μία δεν είδα κάτι που θα τραβήξει νέο κοινό.
    Μετά οι «καινοτομίες» του βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στο δίκτυο, και δεν ξέρω αν θα έχουν και όλοι την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν 100% αυτές τις «καινοτομίες»..
    Τα παιχνίδια που μας έδειξαν δεν με έπεισαν ότι μέσα σε αυτά υπάρχει ο αποκλειστικός ΑΑΑ+ τίτλος που χρειάζεται ένα σύστημα στην αρχή της ζωής του.
    Και τέλος οι περισσότερες «καινοτομίες» που παρουσίασε υπάρχουν εδώ και χρόνια, και όλες είναι ήδη αποτυχημένες..
    Δηλαδή δεν με έχει πείσει ότι πχ το cloud gaming που δεν κατάφερε να σταθεί σε όσες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν, και σε ανοιχτό περιβάλλον, θα πετύχει τώρα στο PS4, σε κλειστό περιβάλλον, και σαν βασική λειτουργία μίας κονσόλας.
    Στην Ε3 σίγουρα περιμένω κάτι πολύ περισσότερο.

Φήμη λέει ότι η SONY θα ρίξει στην αγορά το 2013 16.000.000 PS4….
    ΠΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    Originally posted by Napster View Post
    τα Ryu ga Gotoku του Nagoshi(τα γνωστά yakuza) τα οπόια ειναι πολύ καλά, καλύτερα απο τα shenmue

nintendo fanboy (defence force) hardcore-ιλες στο απογειο τους.

το πιο κοντινο στο shenmue που εχει κανει η ninty ειναι το animal crossing

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Moυ αρέσει όμως που συγκρίνει το Ηeroes με το Galaxy, όχι το Generations... καθόοοοολου biased

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Τίποτα το ιδιαίτερο.

Sega vs. Nintendo
    Για κάθε 1 αξιόλογο παιχνίδι της Sega υπάρχουν 10 της Nintendo για ποιά συγκριση μιλάτε;

Tέλος καλή η νοσταλγία αλλα καλό ειναι να βλέπουμε και λίγο το παρόν. Τα τελευταία χρόνια το καλύτερο που έχει καταφέρει η SEGA είναι τα Ryu ga Gotoku του Nagoshi(τα γνωστά yakuza) τα οπόια ειναι πολύ καλά, καλύτερα απο τα shenmue αλλά είναι λίγα σε συγκριση με τη χρυσή εποχή της. Και ερχομαστε να συγκρίνουμε τι; To sonic heroes με το mario galaxy; To ghost squad με το Metroid Prime 3?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ο μόνος τρόπος να εξαφανίσεις τις σκιές είναι, περισσότερο φως.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σε thread με τίτλο "Οι λόγοι που είστε κολλημένοι με την Nintendo" που έπεσα πάνω, βρήκα όπως ήταν λογικό αρκετά μαργαριτάρια. Παραθέτω μερικά ενδεικτικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν αυτά που διαβάσαμε προηγουμένως Η αλήθεια είναι πως από τον τίτλο ήμουν προϊδεασμένος για χειρότερα.

Γιατί πάντα έχει πρωτότυπες ιδέες και ανανεώνει την κλεισούρα...Γιατί σε αντίθεση με εταιρίες όπως M$ και Sony δεν έχει σκοπό μόνο το κέρδος...Γιατί σέβονται τον καταναλωτή ακόμα και τα παιδιά όχι σαν άλλες εταιρίες που ΑΝ αποφασίσουν να κάνουν ένα platform θα το κάνουν με τη λογική <<Παιδιά είναι μωρέ τι θα καταλάβουν>>...Εντέλει γιατί καμία εταιρία ποτέ δεν νοιάστηκε περισσότερο για μένα τον μέσο gamer απο την Nintendo. Αρκούν αυτά?
    Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εισαι κολλημενος με τη nintendo? Πρωτα απ ολα εχει μια τεραστια ιστορια, που ποτε δεν προκειται να φτασει η sony, που σκεφτομαι κ συγκινουμαι. Εγω ειμαι μικρος σε ηλικια κ για να πω την αληθεια δεν εχω παιξει την "παντοφλα" ή το super nintendo ομως ειχα μαγευτει με το nintendo 64 που ακομη παιζω. Ποιος θα ξεχασει το banjo-kazooie ή το πρωτο bros ή ακομα κ το θρυλικο goldeneye. Ουφ, μπουχτισα...... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο λογοι να εισαι κολλημενος με την ninty με την οποια θα ειμαι ερωτευμενος αιωνια! Κατι ακομη που θα ηθελα να πω κ ξεχασα ειναι οτι η nintendo συνεχεια εξελισσεται, με την οθονη αφης του ds κ με το wii τα οποια εναι επαναστατικες ιδεες. Φανταστειτε τη θα γινεται μετα απο δεκα χρονια.... ουιιιιιιιιιιιι!!!
    είναι μαγνήτης και ελκύει έναν gamer σαν εμένα. Δεν μπορώ να αναφέρω και να αναπτύξω επιχειρήματα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω το νοήμα είναι να είσαι κολλημένος με την Nintendo όποιος και να είναι ο λόγος, το γεγονός δεν αλλάζει.
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ X-FACTOR ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Και ένα φιλοσοφικό που βρήκα στο στυλ του ανατέλλοντος ηλίου.
    Είναι κάτι περισσότερο από αντιγραφή για τα χρήματα.
    Χρησιμοποιούν την Nintendo ως ασπίδα, για να κρυφτούν πίσω από την ανυπαρξία ιδεών.
    Αν δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχουν και σκιές.
    Ο μόνος τρόπος να εξαφανίσεις τις σκιές είναι, περισσότερο φως.

Το Φως απαντά, πάντα με Φως.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    O Ramparter δε σοβαρολογουσε, ασχετα αν θα ισχυριστει το αντιθετο σε επομενο post .
    Το λεω για να προλαβω το n64 vs psx debate γιατι στο τελος θα κανουμε quote τα δικα μας posts στο εν λογω thread.
    Το ξερω πως αστειεύοταν αλλα το ηθελα σαν αφορμη
    Και ναι δεν θελω ουτε εγω να το κανουμε n64 vs psx ,εκανα ενα μικρο off topic!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    O Ramparter δε σοβαρολογουσε, ασχετα αν θα ισχυριστει το αντιθετο σε επομενο post .
    Το λεω για να προλαβω το n64 vs psx debate γιατι στο τελος θα κανουμε quote τα δικα μας posts στο εν λογω thread.
    Αυτο που λες βεβαια το καταλαβαινω, υπηρχαν διαφορες κονσολες που δεν ηταν οι πρωτες μου επιλογες σε καθε γενια, αλλα αν με ρωτουσες να σου πω το top 10 μου απο καθε γενια τοτε θα υπερισχυαν αυτες οι κονσολες στο ποσα παιχνιδια θα εβαζα στη 10αδα. Το Gamecube ειναι ενα καλο παραδειγμα για εμενα προσωπικα, παροτι με το PS2 ασχοληθηκα ΠΟΛΛΕΣ ωρες παραπανω και το αγορασα και πολλα χρονια πριν το GC.
    Μπορουμε να συνεχισουμε αν υπαρχει ορεξη σε καποιο πιο καταλληλο θεμα.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Σοβαρα φοβαμαι μηπως ο τυπος ειναι η διχασμενη μου προσωπικοτητα που ξυπναει τα βραδυα και γραφει αυτα τα ποστς. Γιατι οκ λεει οτι να ναι αλλα τον νιωθω απολυτα, σχεδον ταυτιζομαι. Το Ν64 μου εδωσε εμπειριες που δεν ειχα καν φανταστει, καθε game που επαιζα με πορωνε και κολλαγα για μηνες... Στη θεωρεια σιγουρα το PSone υπερειχε αλλα δεν ειχε παιχνιδια τετοιας ποιοτητας, αντε να πεις το FFVII για καποιον rpgακια, απο κει και περα τιποτα, οκ το MGS ηταν καλο αλλα ποιος το θυμαται τωρα, απλα ειχε σεναριο και ατμοσφαιρα οχι gameplay, το Gran Turismo ηταν ενα racing στο τελος, τα Resident Evil εντυπωσιασαν γιατι ηταν κατι καινουργιο, τωρα φαινεται ξεκαθαρα η αδυναμια τους σα σειρα, στη πραγματικοτητα ουτε τοτε ηταν ωραια απλα omg αιμα + zombies + cg!! Αυτα λιγο πολυ, μετα το χαος.
    Το Psx εχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο καλα παιχνιδια, πολλοι δεν θα συμφωνησουν αλλα και για εμενα το τοπ 10 του n64 ισως ηταν μαλλον καλυτερο του τοπ 10 του psx,και για πολλους αυτο ηταν επιχειρημα πως το N64 ηταν καλυτερη κονσολα.
    Σημερα παντως εχω αλλη αποψη για τα παιχνιδια και μπορω να εκτιμήσω περισσοτερο τα rpg του και αλλα story driven παιχνιδια που ειχε το psx που τοτε η ήμουν μικρος η και δεν ηξερα αρκετα καλα αγγλικα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ksexnas kai thn vlakeioula to tekken 3 pou den vlepetai shmera.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σοβαρα φοβαμαι μηπως ο τυπος ειναι η διχασμενη μου προσωπικοτητα που ξυπναει τα βραδυα και γραφει αυτα τα ποστς. Γιατι οκ λεει οτι να ναι αλλα τον νιωθω απολυτα, σχεδον ταυτιζομαι. Το Ν64 μου εδωσε εμπειριες που δεν ειχα καν φανταστει, καθε game που επαιζα με πορωνε και κολλαγα για μηνες... Στη θεωρεια σιγουρα το PSone υπερειχε αλλα δεν ειχε παιχνιδια τετοιας ποιοτητας, αντε να πεις το FFVII για καποιον rpgακια, απο κει και περα τιποτα, οκ το MGS ηταν καλο αλλα ποιος το θυμαται τωρα, απλα ειχε σεναριο και ατμοσφαιρα οχι gameplay, το Gran Turismo ηταν ενα racing στο τελος, τα Resident Evil εντυπωσιασαν γιατι ηταν κατι καινουργιο, τωρα φαινεται ξεκαθαρα η αδυναμια τους σα σειρα, στη πραγματικοτητα ουτε τοτε ηταν ωραια απλα omg αιμα + zombies + cg!! Αυτα λιγο πολυ, μετα το χαος.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα!

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    To Ν64 ηταν ο μεσσιας και το playstation οι ψευδοπροφητες

Leave a comment:

Working...
X