Mαλάκα τι λες τώρα...
Nintendo fanboy mode /on
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Sony rules ρε.Να ένα παιχνίδι σαν το SSB που δεν έχει μέσα χαρακτήρες της Ν.Αν αυτό δεν είναι πρωτοτυπία τότε τι είναι;ΝΑ βγει ξανά SSB με Mario,LInk,Samus κλπ πάλι μέσα;Μπουχτίσαμε.
GO SONY!!!!
Leave a comment:
-
Eμένα μαρέσει που το ανακοίνωσαν μετά το lbp karting δηλαδη "Who the fuck cares?" Εμείς παιχνίδια κάνουμε και σας γράφουμε!
Leave a comment:
-
ΧΑΟΣ σε όλο το κόσμο με τα fanboys της νιντεντο on this subject!
Εννοείτε ότι το καλύτερο rage το έχουν τα greek fanboys!!!
/discuss
Leave a comment:
-
-
Καλα το "Ο Ανατέλλων ήλιος της Nintendo, θα τυφλώσει κάποιους ώστε να μην μπορέσουν να την ξαναντιγράψουν." γραφτηκε στην ιστορια κιολας.Μιλαμε για κορυφαια ατακα,ακομα γελαω...
Leave a comment:
-
Ο ΗΛΙΟΣ τον έχει τυφλώσει, ώστε να μην ξέρει τη διαφορά ονομαστικής με αιτιατική.
Αλλά μιλάμε για παιχτούρα, με F κεφαλαίο.
Leave a comment:
-
"Ξέρω οτι σε σοκάρω, αλλά ο κόσμος των video games ΓΥΡΊΖΕΙ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΗΝ NINTENDO και αυτό δεν το λέω εγώ ή εσύ, αλλά οι δεκάδες εκατομμύρια gamers ακόμα και οι Nintendo haters. ΌΛΑ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΈΝΑ ΣΤΗΝ E3, ΓΙΑ ΤΗΝ NINTENDO.
Όχι για την βλακεία-αντιγραφή της κάθε εταιρίας που δεν έχει τίποτα καινούργιο να επιδείξει.
Το τι γράφουμε εδώ σε αυτό το site είναι ελάχιστο σε σχέση με τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο.
Sorry, αλλά ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από απαισιόδοξες ιδέες.
Και επειδή υιοθέτησες αυτό το έγραψα για τον Ανατέλλων ήλιο της Nintendo, όπως δηλαδή έκανε η Sony από την Nintendo, γραφε δικές σου σκέψεις. Μην παίρνεις, των άλλων.
Η Nintendo είναι ο Ηλιος των video games. Και η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο.
Όχι το αντίστροφο.
Μην ξεχάσουμε τα βασικά."
God bless you lad.Το τι γέλιο ρίχνω με όσα γράφεις,δε λέγεται.
Leave a comment:
-
^Δεν είχες κάνει εσύ και ένα βιντεάκι με έναν cowboy που μιλούσε για την Nintendo?
Leave a comment:
-
^Δεν είχες κάνει εσύ και ένα βιντεάκι με έναν cowboy που μιλούσε για την Nintendo?
Καλά, ότι και να λέμε γι' αυτό το topic είναι λίγο. Μακράν το καλύτερο topic που έχω διαβάσει ποτέ.
Υ.Γ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ Χυδαίο Κοτζίμα ρε παίδια. Μπουαχαχαχαχαχα!
Leave a comment:
-
To avatar sou Vaynard mou dinei idees, expect something similar very soon!
Leave a comment:
Leave a comment: