Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Υπαρχει ενεργό sega fanboy πλεον??

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Τι επικό θέμα είναι αυτό;

Πρώτα απ'όλα θα συμφωνήσω όσο δεν πάει με το main theme, ότι δηλαδή τα Nintendo fanboys είναι τα χειρότερα ever.

Όντας moderator στο gameover για 4-5 χρόνια έχω δει όλων των ειδών τα fanboys. Η αλήθεια είναι ότι τα Nintendo fanboys είναι μία κατηγορία από μόνα τους.

Είναι τα χειρότερα γιατί πρώτα απ' όλα είναι στρατός. Ειλικρινά αυτό που κάνουν δε το έχω δει να το κάνουν άλλοι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Έχουν αποκηρύξει όλα τα ελληνικά δημοσιογραφικά gaming sites γιατί είναι πουλημένα, είναι άσχετοι κτλ κτλ. Έχουν μαζευτεί όλοι σε ένα-δυο Nintendo sites και εξαπολύουν επιθέσεις όταν πιστεύουν ότι η αγαπημένη τους εταιρεία αδικείται. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Nintendo αδικείται καθημερινά και πέφτει στους ώμους τους η ευθύνη να αποδώσουν δικαιοσύνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν φάει ban από όλα τα sites (μέχρι και στα δικά τους έχουν φάει ban από ότι με έχουν πληροφορήσει), κάποιοι από αυτούς να έχουν γραφτεί πάνω από 10-20 φορές (το νούμερο δεν είναι φανταστικό ) και να συνεχίζουν ακάθεκτοι. Το πιο λυπηρό είναι ότι μιλάμε για ανθρώπους 25-30+ και όχι για μικρά παιδιά.

Είναι απίστευτα κολλημένοι και δεν βλέπουν ούτε μισό μέτρο παραπέρα. Έχω εντυπωσιαστεί πολλές φορές από την πλύση εγκεφάλου που οι ίδιοι κάνουν στους εαυτούς τους. Στο θέμα παιχνιδιών, επειδή είναι ανεπίτρεπτο να ασχοληθούν με άλλη κονσόλα, συμβιβάζονται με αντικειμενικά μέτρια παιχνίδια (προς Θεού δε μιλάω για Mario, Zelda, Metroid και λοιπές παιχνιδάρες) και πείθουν τους εαυτούς τους ότι είναι καλά παιχνίδια. Για παράδειγμα έχω διαβάσει σε θέμα για το FF: CC του Wii ατάκες του στυλ "ψήνομαι που στο Wii θα κυκλοφορήσει διαφορετικό FF, έχω βαρεθεί το κλασικό στυλ, τα τελευταία FF της main σειράς ήταν μάπα" κτλ. Έχω διαβάσει πρόσφατα και την επική ατάκα "χαίρομαι που στο Wii δεν έχω την πίεση των πολλών κυκλοφοριών" (ελεύθερη μετάφραση), λες και στους κατόχους PS3/X360 κάποιος βάζει το όπλο στον κρόταφο για να αγοράσουν νέο παιχνίδι κάθε 3 μέρες.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Μονο master system ειχα απο sega,απο τις πρωτες μου κονσολες.Φυσικα και συμπαθω την εταιρια και ειδικα τα παιχνιδια της μιας και μεγαλωσα και με αυτα.Δυσκολο να πω τον εαυτο μου sega fan παροτι τρεφω ιδιαιτερη εκτιμιση για την sega γιατι ακομα και οταν ειχα master system ηθελα πολυ περισσοτερο κονσολα της nintendo.Παραλιγο να αγορασω saturn λιγο πριν πεθανει αλλα τελικα πηρα N64 (επιλογη του αδερφου μου).Εαν ειχα παρει saturn ισως να ημουν sega fan.Παντως δεν μετανιωσα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Δεν αναφέρεις Saturn κι ανησυχώ ;)

Sega fan είσαι ή απλά συμπαθείς την εταιρεία?

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Τα sega fan boys πως δημιουργήθηκαν και ζουν ακόμη ανάμεσά μας ?
    Τα θρυλικά sega fanboys δημιουργήθηκαν επι εποχες master system/mega drive και εζησαν της δοξες τους επι εποχες dreamcast οπου εδωσαν σκληρη και ανιση μαχη(βεβαια για αυτα ηταν ανιση προς το μερος τους και αδικη ηττα).
    Μαλιστα οταν πεθανε το dreamcast εγιναν μάρτυρες και αναγνωρίστηκε η αξια τους στο fanboystiko στερέωμα σαν τα τελευταία fanboys της sega.

Το master system μου θα παραμένει για παντα ζωντανο στο ντουλαπι μου και ας μην πιανει καλα οταν το συνδέω στην tv.

Leave a comment:

Working...
X