Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παντόφλα: Καλοκαίρι Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Επειδη η εκδικηση μου θα ειναι τρομερη (και επειδη το κωλοστικακι του οτε γαμιεται πατοκορφα οταν παω να κανω upload φωτογραφια), εχω ετοιμη επικων διαστασεων και συλληψης φωτο με games του καλοκαιριου και παντοφλαρα γκραντε. ΓΚΡΑΑΑΑΑΝΤΕ ΛΕΜΕ!

Θα δουμε ποιος ειναι ο φλωρος μετα, τα σαμπω μου μεσα!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μες την μέση του Αυγούστου, με κάλτσες και χειμωνιάτικες παντόφλες. Είναι ο wesker που τον έβγαλα χτες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άσπρα σαμπό έχω αλλά κάθε άλλο παρά πλαστικά είναι . Θα τα αποκαλύψω ~ με την νέα τρύπα που απέκτησαν μετά από 4 - 5 χρόνια non stop χρήσης ~ όταν έρθει η ώρα .

Πολύ δυνατές συμμετοχές, βέβαια λείπουν αρκετοί από το θέμα και με ενοχλεί ιδιαίτερα θα έλεγα. Που είναι ο φλώρος ο Dj; Περίμενα να μας τιμήσει, από ότι φαίνεται όμως ασχολείται ακόμα με το ξεκλείδωμα του SC II.

Ο Ryu μου άρεσε που έβαλε και τη στιγμή που ο Sonic γίνεται Super Sonic . Δε μας ανέφερε με πόσες προσπάθειες τα κατάφερε.

Τέλος τίτους μπορεί να κοροϊδεύεις τα τιτάνια σαμπό (μου), αλλά όταν μπει το πόδι σου μία φορά μέσα τους δε θα θες να δοκιμάσεις άλλη παντόφλα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai meta koroidevete emena pou exw 2 PSP

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ]

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    τακουνάκι;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ναι!!!

Aυτό σε άσπρο είχε!! Δε θυμάμαι να είχε λουράκι.

Πάντως κι εγώ έχω ακούσει πως είναι εξαιρετικά βολικά

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μήπως εννοείς σαμπό, αυτές τις οικτρές πλαστικούρες που φοριούνται πολύ τα τελευταία χρόνια και όλοι λένε πως είναι τρομερά άνετα?

Τα σιχαίνομαι, και μου είναι ακόμα πιο ακατανόητο το ότι τα φοράνε όλοι οι γιατροί σε νοσοκομεία (που στέκονται πολλές ώρες, οπότε μάλλον είναι όντως άνετα) αν και πρόκειται για ένα άχαρο κομμάτι ΠΛΑΣΤΙΚΟ!

EDIT - Για να μη λέτε πως ο admin υστερεί σε παντόφλες, ορίστε οι δικές μου...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ήταν top για μερικές ώρες.

Του Evans ήταν μία άσπρησαν τσόκαρο κλειστό από μπροστά, με μικρές τρύπες για να μπαίνει αέρας στα δακτυλοπόδια. Το πίσω μέρος ήταν φυσικά ακάλυπτο.

Δε μπορώ να την περιγράψω διαφορετικά. Μερικές φορές τα λόγια δε φτάνουν μπρος στα μεγαλεία

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Proswpika nomizw pws h pantofla tou xeno den ginetai topped me tipote.
    Se poia photo tou evans anaferesai?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    καλά θα ήταν... να *αμάς ή να έχανες κιλά ?

Να σημειώσω πως όντως η αρχή έγινε απ'τον Xenovagrant που η αξία της μίας παντόφλας του είναι μεγαλύτερη (άνετα) από όλα τα Terranigma της εικόνας

ΑΛΛΑ

ξεπεράστηκε εύκολα μερικές ώρες αργότερα απ'τη θρυλική ~πλέον~ που μας παρουσίασε ο Evans.

Αναρωτιώμαι υπάρχει ακόμη?

Η λογική λέει πως μάλλον την πούλησε σε κανα ebay και κολυμπά στη χλίδα τώρα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    καλα θα ηταν...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Αδυνατισμένος Ραμπίδης FTW!
    λετε να κάνει σέξ στις διακοπές?

Leave a comment:

• Loggo