Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παντόφλα: Καλοκαίρι Edition
Collapse
X
-
Ξεφτιλισμενα πραματα, λιγο αρτιστικο μυαλο δεν υπαρχει πλεον, οριμαγδος απο noobs...
-
Παντόφλα Ε.Σ. ρε.Την παίρνω στην παραλία και ξέρω ότι είναι δικιά μου γιατί κανείς άλλος δεν την καταδέχεται.Κάτι πιο αρτιστικό δεν παίζει,λυπάμαι.
Ramp τους περισσότερους τίτλους τους πήρα πριν πάρω την κονσόλα.
Leave a comment:
-
Αρτιστικα ειναι αχρηστη η φωτο, επαναλαβατε με πιο αγριες διαθεσεις παρακαλω.
επισης Ε.Σ. παντοφλα suckz.
Leave a comment:
-
-
Χριστός Θανούλη.
Ορίστε η συλλογή μου από Wii Games (λείπει μόνο το Darkside Chronicles που το έχω αλλού).
Επίσης ένα s box για να βάλω πάνω την παντοφλίτσα Ε.Σ.Είναι έτσι γιατί με αυτήν πάω παραλία συνήθως.

Uploaded with ImageShack.us
Leave a comment:
-
RESPECT AND FIXED!!!!Originally posted by Dj Solid
Οριστε λοιπον ΚΥΡΙΟΙ!
Φωτο made in Sifnos via HTC Desire, μεσα στο υπερδωματιο προσωπικου στο οποιο και κατοικω. Στην εν λογω φωτο διακρινονται ολα τα φετινα καλοκαιρινα αποκτηματα. Φυσικα απο αυτα δεν μπορω να παιξω το StarCraft (γαμω τον οτε και τα κωλοστικακια του), το zelda και το Patapon 2 γιατι πολυ απλα δεν εφερα τον καταλληλο εξοπλισμο (κοινως δεν πηρα μαζι μου τις φορητες κονσολες).
ΟΜΩΣ! Διακρινεται εις κεντρικοτατον σημειον η υπερπαντοφλα των δυο ηπειρων, ακρως κλασσικοκαλοκαιρινη με πινελιες gaming μεσα της. Φυσικα το ετερον της ημιση που το 'χει σε εκτιμηση βρισκεται κατω, αδυνατοντας να πιστεψει την θεση του δεξιου ποδιου τραγου που βρισκεται διπλα της.
Ολα τα υπολοιπα ειναι απλως δευτερα..... Jim Raynor and Kerrigan approve.
Leave a comment:
-
Βάλε μόνο ποιοτικούς τίτλους.Και θα βάλω μόνο τις αγορές του Ιουλίου στην φωτό.
Leave a comment:
-
Dj Megafail.Καλά ρε άνθρωπε,είναι δυνατόν να βάζεις την παντόφλα πάνω στο θείο ODST;Ουστ!!!
Ωραίες πικς.Θα βγάλω κι εγώ σύντομα.Και θα βάλω μόνο τις αγορές του Ιουλίου στην φωτό.
Leave a comment:
-
Σόρυ που στη χαλάω, αλλά μιας και το meme από σαγιονάρα ξεκίνησε, δε καναμε εμείς το λάθος,αλλά ο OP. Αν και γενικότερα από ότι ξέρω, η σαγιονάρα είναι είδος παντόφλας...
Leave a comment:
-

Οριστε λοιπον ΚΥΡΙΟΙ!
Φωτο made in Sifnos via HTC Desire, μεσα στο υπερδωματιο προσωπικου στο οποιο και κατοικω. Στην εν λογω φωτο διακρινονται ολα τα φετινα καλοκαιρινα αποκτηματα. Φυσικα απο αυτα δεν μπορω να παιξω το StarCraft (γαμω τον οτε και τα κωλοστικακια του), το zelda και το Patapon 2 γιατι πολυ απλα δεν εφερα τον καταλληλο εξοπλισμο (κοινως δεν πηρα μαζι μου τις φορητες κονσολες).
ΟΜΩΣ! Διακρινεται εις κεντρικοτατον σημειον η υπερπαντοφλα των δυο ηπειρων, ακρως κλασσικοκαλοκαιρινη με πινελιες gaming μεσα της. Φυσικα το ετερον της ημιση που το 'χει σε εκτιμηση βρισκεται κατω, αδυνατοντας να πιστεψει την θεση του δεξιου ποδιου τραγου που βρισκεται διπλα της.
Ολα τα υπολοιπα ειναι απλως δευτερα..... Jim Raynor approves.
Leave a comment:

Leave a comment: