Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δώσε πάσα ρε άμπαλε ατομίσταρε!-Είστε για μπάλα;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ano patisia meno.. Kata 90% eimai mesa.. Eksartate apo to frontistirio panta giati h ores pou grafo tin kiriaki metavalonte, opote gia ayton ton logo den einai sigouro..
    Tha sas peiraze na fero kai ego enan filo mou?
    [/b]
    Κι εγω μενω κατω πατησια, don't worry θα βρεθει λυση. Τωρα για φιλους που λετε, καλυτερα να δουμε ποσοι θελουν να ερθουν απο εδω μεσα κι αν δε συμπληρωσουμε τοτε φερτε οποιον θελετε.
    Do a barrel roll!

Comment

Orea pame pathiakaki!! einai kai konta sto treno , einai kai dipla stin istoriki rizoupoli, ti allo theloume??

Comment

Μπορώ να φέρω και τον κολλητό μου μαζί GRG, θα το ποσταρει κι αυτος θεωρητικά
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

<div class='quotetop'>(Sith Lord Bahamut &#064; Feb 27 2008, 11&#58;51 AM) [snapback]12066[/snapback]</div>
          Μπορώ να φέρω και τον κολλητό μου μαζί GRG, θα το ποσταρει κι αυτος θεωρητικά
          [/b]

Ναι.. θα ποσταρω και γω λογικα

Μεσα ειμαι παιδες... για Σαββατο λετε ε?

Comment

Πακέτο, δεν θα μπορέσω τειλκά αυτό το Σ/Κ. Αν μπορείτε κάντε το Δευτέρα&#33; &#33; &#33;
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Ayto to s/k exo eidi kanonisei enan agona paides..to allo eimai mesa..

Comment

Κλασσικά...κλασσικότατα XD

όσοι έχετε πάρει μέρος και στο παλιό μου θέμα με τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις θα το είχατε καταλάβει....

Θα πάμε? ναι
                Σιγουρα ε? ναι ρε
                Όλοι μέσα? Στανταρντ...
                Κανονίζω δλδ ε? Ναι ρε λέμε...

Α&#33;&#33;&#33; Δν μπορώ τελικά DDDD
                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Oκ, ακυρο οπως φαινεται.
                  Μπασκετ κανεις;
                  3on3 ψηθειτε.. Αναλαμβανω τα της μεταφορας.

Comment

Κλασσικά...κλασσικότατα XD

όσοι έχετε πάρει μέρος και στο παλιό μου θέμα με τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις θα το είχατε καταλάβει....

Θα πάμε? ναι
                    Σιγουρα ε? ναι ρε
                    Όλοι μέσα? Στανταρντ...
                    Κανονίζω δλδ ε? Ναι ρε λέμε...

Α&#33;&#33;&#33; Δν μπορώ τελικά DDDD
                    [/b]
                    Sith Lord θέλω να παίξω μπάλα όσο δεν φαντάζεσαι, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις στη μέση. Ενθουσιάστηκα και είπα ναι στην αρχη, προέκυψαν κάποια πράγματα όμως. Δευτέρα δεν γίνεται; Τρίτη, Τετάρτη; Μόνο Σ/Κ;

Comment

Στη τελικη ας παμε για Μπασκετ που λεει ο Xeno. Εκει θα δειτε ολο το ταλεντο μου.
                      Do a barrel roll!

Comment

Count me in για basket...
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Παρασκευη/Σαββατο;
                          Διαλεξτε και θα τα βολεψουμε.

Αν θελει καποιος αλλος να τον εχουμε υποψιν ας το πει.

Comment

Αλλαγή σχεδίων&#33; Μέσα, χαλαρά, εννοείται κτλ. Για μπαλάρα ή μπασκετάρα. Προτιμώ ποδοσφαιράρα αλλά λόγω των σταθερών μου απόψεων αποφασείστε εσείς (ποδόσφαιρο δηλαδή).

ΕΛΑ ΠΑΜΕ&#33;

Comment

Σάββατο εγώ μπορώ...
                              Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Ok, το κραταμε ολοι για Σαββατο...

Προσωπικα ερχομαι ανεραρτητως αθληματος αν και θα προτιμουσα μπασκετακι.

Αν εχετε προβλημα με το ενα ή το αλλο πειτε το... Ελπιζω να μην εχετε βεβαια, τουλαχιστον εσεις οι 2 .

Comment

Working...
                                X