Εγώ?Κανένα πρόβλημα, αν και αυτόν τον καιρό προτιμώ μπασκετάκι...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δώσε πάσα ρε άμπαλε ατομίσταρε!-Είστε για μπάλα;
Collapse
X
-
θα'θελα να έρθω κι εγώ κάποια στιγμή γιατί γουστάρω την όλη φάση,μάζωξη,χαβαλές κτλ αλλά δυστυχώς είμαι ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ που θα ευχόσασταν να μην έρθω μιας και ποτέ δεν ήμουνα καλός στα σπορ.οπότε καλά να περάσετε.άλλωστε αυτό το πσκ έχω και ψιλομετακόμιση...Carpe diem
Comment
-
Ρε σεις μην κολλατε σε τετοια... Η αμπαλια υπαρχει και περισσευει, τι λεμε τωρα... Μη νομιζεις πως οι περισσοτεροι ειναι πολλες σκαλες πιο πανω.
Πρεπει να ερθεις για να ζησεις την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Το θεμα ειναι να μαζευτουμε 10 και οποιος θελει ας καθεται και στον χλοοταπητα.
Comment
-
θα'θελα να έρθω κι εγώ κάποια στιγμή γιατί γουστάρω την όλη φάση,μάζωξη,χαβαλές κτλ αλλά δυστυχώς είμαι ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ που θα ευχόσασταν να μην έρθω μιας και ποτέ δεν ήμουνα καλός στα σπορ.οπότε καλά να περάσετε.άλλωστε αυτό το πσκ έχω και ψιλομετακόμιση...
[/b]
Πραγματικα ρωτηστε οποιον θελετε που να εχουμε παει μαζι 5χ5, δε ξερω τη τυφλα μου. Αλλα γουσταρω. Γιατι μπορω. Τελος.
Comment
-
O NiCk ειναι εκτος για σ/κ και εμφανιστηκε απ το πουθενα ο Φερρυμαν για Κυριακη.
Επισης κυριακη εχει ΑΕΚ-ΠΑΟ, αρα χλωμο για πολλους υποθετω.
Προσωπικα μπορω και τις 2 μερες... Παντως αν δε κλεισει μεχρι σημερα βραδυ, τοτε μαλλον τρωει ακυρο το ολο σχεδιο και το αφηνουμε για την επομενη εβδομαδα.
Comment
-
Παιδες ακυρο οπως παμε.. Δεν υπαρχει συντονισμος - ελπιζω να τα πουμε την επομενη Κυριακη (μακαρι να μην εχει κανενα ντερμπι οπως τωρα). Μιλησα με τους παντες σχεδον και δε βρισκεται μεση λυση ουτε για πλακα.
Κραταμε τα περι μπασκετ για Παρ. ή Σαβ. και την 6αδα εστω ελπιζω να την εχουμε.
Xeno/Ryu/Ramp/Schatten... Somari / Link ισως.
Οποιος αλλος θελει ειτε να ερθει, ειτε να εχει τη μεγαλη τιμη να μας γνωρισει ας το πει.
Αν δε θελετε να γνωρισετε εμας, αλλα καμια μπυρα στο καπακι μπορειτε επισης να ερθετε.
Comment
-
Comment