Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δώσε πάσα ρε άμπαλε ατομίσταρε!-Είστε για μπάλα;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ?Κανένα πρόβλημα, αν και αυτόν τον καιρό προτιμώ μπασκετάκι...
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

ΟΚ, Σάββατο. Sith, Link, Ramp, ChrisTop τί λένε;
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Μεσα λογικα.. το θεμα ειναι το εξης... αν για τον Α/Β λογο δεν κατσει τοπι θα ερθεις για μπασκετ;
        Το ερωτημα ειναι ρητορικο, προσεχε τι θα πεις.

Comment

θα'θελα να έρθω κι εγώ κάποια στιγμή γιατί γουστάρω την όλη φάση,μάζωξη,χαβαλές κτλ αλλά δυστυχώς είμαι ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ που θα ευχόσασταν να μην έρθω μιας και ποτέ δεν ήμουνα καλός στα σπορ.οπότε καλά να περάσετε.άλλωστε αυτό το πσκ έχω και ψιλομετακόμιση...
          Carpe diem

Comment

Ρε σεις μην κολλατε σε τετοια... Η αμπαλια υπαρχει και περισσευει, τι λεμε τωρα... Μη νομιζεις πως οι περισσοτεροι ειναι πολλες σκαλες πιο πανω.
            Πρεπει να ερθεις για να ζησεις την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Το θεμα ειναι να μαζευτουμε 10 και οποιος θελει ας καθεται και στον χλοοταπητα.

Comment

θα'θελα να έρθω κι εγώ κάποια στιγμή γιατί γουστάρω την όλη φάση,μάζωξη,χαβαλές κτλ αλλά δυστυχώς είμαι ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ που θα ευχόσασταν να μην έρθω μιας και ποτέ δεν ήμουνα καλός στα σπορ.οπότε καλά να περάσετε.άλλωστε αυτό το πσκ έχω και ψιλομετακόμιση...
              [/b]
              Μην ακουω μλκς... δε περιμενουμε παιχταραδες να ερθουν. Αλλωστε καλο μου κανει ψυχολογικα να υπαρχουν κι αλλοι ασχετοι.

Πραγματικα ρωτηστε οποιον θελετε που να εχουμε παει μαζι 5χ5, δε ξερω τη τυφλα μου. Αλλα γουσταρω. Γιατι μπορω. Τελος.
              Do a barrel roll!

Comment

καλώς.κάντε μια καταμέτρηση και αν υπάρχουν κενές θέσεις μπορεί να έρθω.σόρρυ δεν μπορώ να σας πω σίγουρα.
                Carpe diem

Comment

Εγώ μπορώ την Κυριακή ή το πρωί Σαββάτου, αλλά δεν νομίζω να ψήνεστε για πρωινή μπάλα.

Comment

Σάββατο πρωί εγώ δουλεύω
                    Carpe diem

Comment

O NiCk ειναι εκτος για σ/κ και εμφανιστηκε απ το πουθενα ο Φερρυμαν για Κυριακη.
                      Επισης κυριακη εχει ΑΕΚ-ΠΑΟ, αρα χλωμο για πολλους υποθετω.

Προσωπικα μπορω και τις 2 μερες... Παντως αν δε κλεισει μεχρι σημερα βραδυ, τοτε μαλλον τρωει ακυρο το ολο σχεδιο και το αφηνουμε για την επομενη εβδομαδα.

Comment

Και Σάββατο πρωί μέσα εγώ! Άντε και στη χειρότερη για μπάσκετ!
                        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Παιδες ακυρο οπως παμε.. Δεν υπαρχει συντονισμος - ελπιζω να τα πουμε την επομενη Κυριακη (μακαρι να μην εχει κανενα ντερμπι οπως τωρα). Μιλησα με τους παντες σχεδον και δε βρισκεται μεση λυση ουτε για πλακα.

Κραταμε τα περι μπασκετ για Παρ. ή Σαβ. και την 6αδα εστω ελπιζω να την εχουμε.

Xeno/Ryu/Ramp/Schatten... Somari / Link ισως.

Οποιος αλλος θελει ειτε να ερθει, ειτε να εχει τη μεγαλη τιμη να μας γνωρισει ας το πει.
                          Αν δε θελετε να γνωρισετε εμας, αλλα καμια μπυρα στο καπακι μπορειτε επισης να ερθετε.

Comment

Παίδες εγώ αυτό το ΣΚ δε μπορώ.
                            Για το επόμενο, μάλλον μέσα πάντως.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

... εστω.
                              Τοτε ερχεται καθαρα Δευτερα παντως.. νομιζω.
                              Ελπιζω να μη την κανουν ολοι για 3ημερο.

Comment

Αφου δεν εκατσε μπαλα , ψηνεται κανεις για μπασκετακι αυριο απογευμα;
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X