Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh DjSolid meeting @Athens 2010
Collapse
X
-
Εγώ για να πώ την αλήθεια φοβάμαι αρκετά τους δρόμους γιατί δεν ξέρω Χριστό από την πόλη. Από εκεί και πέρα δε ξέρω,κι εγώ μετά τις πέντε έξι θα μπορώ από ότι το κόβω. Αυτό που θα πρότεινα είναι το εξής: να κάνετε εσείς όλοι μια καλή συννενόηση και αν μπορεί κάποιος να έρθει Πειραιά με ηλεκτροτρεναπλοια δε ξέρω τι άλλο έχετε για να παμε μετά με το αμάξι μαζί στο μέρος που θα συναντηθούμε,Άπλα και μόνο επειδή δεν εχω ιδέα από τους δρόμους. Για μένα αυτό είναι το πρόβλημα...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Καλά ρε Κώστα. Τι χέστης είσαι ? Εγώ που πήγα και μόνος μου, από πρώτη σκέψη πήρα μόνο ηλεκτρικό και Μετρό. Ξέρω αρκετά καλά τα μέρη. Όχι και πολύ καλά... Δεν ξέρω όμως και τα ονόματα των περιοχών.
Δεν είναι ανάγκη να φοβάσαι... Αν βγεις με τα πόδια και κάνεις μία βόλτα με το Μετρό, θα το συνηθίσεις.sigpic
Comment
-
Αυτό που θα πρότεινα είναι το εξής: να κάνετε εσείς όλοι μια καλή συννενόηση και αν μπορεί κάποιος να έρθει Πειραιά με ηλεκτροτρεναπλοια δε ξέρω τι άλλο έχετε για να παμε μετά με το αμάξι μαζί στο μέρος που θα συναντηθούμε
Το Μετρό/Ηλεκτρικό μην το φοβάσαι. Απλά κανονίστε σε πιο σταθμό θα συναντηθείτε με τα παιδιά, έχε και ένα κινητό εύκαιρο και θα είσαι ασφαλής. Δε μπορείς να χαθείς. Ακόμα κι εγώ που χρειάζομαι χάρτη για αποστάσεις μεγαλύτερες των 200 μέτρων από το σπίτι μου τα καταφέρνω.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΤο Μετρό/Ηλεκτρικό μην το φοβάσαι. Απλά κανονίστε σε πιο σταθμό θα συναντηθείτε με τα παιδιά, έχε και ένα κινητό εύκαιρο και θα είσαι ασφαλής. Δε μπορείς να χαθείς."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Σε μια στοα καπου μεταξυ πανεπιστημιου, συνταγματος και μοναστηρακιου... τον κρυψαμε καλα γιατι τον ψαχνανε οι Spartans...
Comment
Comment