Announcement

Collapse
No announcement yet.

Salonica Gamers Odyssey 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Πέρα από το γεγονός ότι δεν πρέπει να πίνετε μπύρα γενικά, το παγωμένο ποτήρι δεν είναι καλός τρόπος σερβιρίσματος...
    Τι θέλει να πει ο ποιητής μ' αυτό ?

Leave a comment:

• straier
    replied
    Βέβαια ξέρουν να σερβίρουν, παγωμένο ποτήρι κτλ.
    Πέρα από το γεγονός ότι δεν πρέπει να πίνετε μπύρα γενικά, το παγωμένο ποτήρι δεν είναι καλός τρόπος σερβιρίσματος...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Εμενα μου αρεσε πολυ σαν μεζεδοπωλειο το negroponte στα λαδαδικα για καλη μασα και κρασο/ρετσινο/μπυρο κατασταση or whatever.
    Εκει να πατε λοιπον.
    *τρεχει*
    Το ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί. Πήγα με τους συναθλητές μου εκεί και φάγαμε και μεθύσαμε. Ωραίο μαγαζί. Δυστυχώς από άποψη χώρου, είναι fail, γιατί είναι και μικρό. Εμείς πιάσαμε σχεδόν όλο το ισόγειο.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    dn 3erw tpt apo ayta p lete alla dn exw prob pantou erxomai an einai gia mpyra akoma kalitera

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εμενα μου αρεσε πολυ σαν μεζεδοπωλειο το negroponte στα λαδαδικα για καλη μασα και κρασο/ρετσινο/μπυρο κατασταση or whatever.
    Εκει να πατε λοιπον.
    *τρεχει*

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εκείνο το μαγαζί είναι πολύ καλό από άποψη ποικιλίας και συνοδευτικού, αλλά σα μέρος είναι λίγο fail κατά τη γνώμη μου. Βέβαια ξέρουν να σερβίρουν, παγωμένο ποτήρι κτλ. Εγώ ψηφίζω όχι .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έλεγα πριν ή μετά την ταβέρνα, ρε παιδιά. Έτσι να καλοπερνάμε. ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Katse na kanoume afta pou eipame prwta kai vlepoume.... posa na prolavoume apo tis 20:00 kai meta?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Σε ταβέρνα είπαμε θα πάμε:xp:

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Σκεφτόμουν με αφορμή την μπυροσυζήτηση στο 24 thread αν ψήνεστε να πάμε σ' εκείνη την μπυραρία κοντά στην αφετηρία λεωφορείων στην Αριστοτέλους δίπλα. Έχει 300+ μάρκες μπυρών και είναι όλες ίδια τιμή, όπως σ' όλες τις κανονικές στην Ελλάδα, εκτός κάποιες μπύρες που είναι λίγο ακριβούτσικες.

Πήγα με τον αδερφό του Vuzzi και κάποιους φίλους μας και δοκιμάσαμε κάποιες δυνατές.

Ψήνεστε ?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Fere esy oti theleis, outws h allws den shmainei oti tha paiksoume kiolas.
    To poly poly na vgoun oi konsoles gia poly ligo (kamia photo kana video tetoia pragmata).
    Twra an katsei kai meta to fai pame pouthena gia paixnidi.... tha doume.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Giati peirazei na feroume kai kamia konsola?
    Forhta einai ola outws h allws.
    H einai aftonohto to oti den prepei na feroume tipote?
    O DJ φέρνει μόνο τις επιτραπέζιες κονσόλες (όπως όταν ήταν στο νησί-πού να κουβαλάει τα φορητά) οπότε θα δυσκολευτεί να τις φέρει στη συνάντηση.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    An thelete tha ferw tin white! peite m ti allo game thelete na deite kai tha to exete ;)(gia ds milame panta...)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Giati peirazei na feroume kai kamia konsola?
    Forhta einai ola outws h allws.
    H einai aftonohto to oti den prepei na feroume tipote?

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Το να βγειτε και να τα πειτε απλως σαν παρεα, περα απο gaming, δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα; Ή ειναι αυτονοητο οτι ο καθενας θα φερει μαζι του και τις κονσολες του;...

Leave a comment:

Working...
X