Announcement
Collapse
No announcement yet.
Salonica Gamers Odyssey 2010
Collapse
X
-
Πάμε σε ταβέρνες που πάνε φοιτήτριες μπας και πετύχουμε τίποτα
Εγώ θα έρθω Θεσσαλονίκη αύριο μεσημέρι. Ζero αμα θες συναντιόμαστε και πιο νωρίς, πριν την επίσημη συνάντηση των 8, θα πω και τον paixtis. Eγώ θα ρθω για να κοπροσκυλιάσω αυτές τις μέρες
oπότε ας γυρνάμε και όλη μέρα.
Leave a comment:
-
Den eipa na vrethoume stis 6, fysika den exei kai kanena nohma na pame se taverna apo tis 6...
Apla lew pws apo tis 6 kai meta tha eimai eleftheros, ean goustarei kanenas fash gia kafe ki etsi.
Leave a comment:
-
Επειδή έκανα τα ψωνάκια μου, είμαι της υπόθεσης να έρθω για ταβέρνα και μπύρες και τα συναφή. Θα φέρω και την φωτογραφική μου αύριο.
Leave a comment:
-
Εγώ δεν μπορώ κατά τις 6,δουλεύω ως τις 4 και θέλω να ξεκουραστώ και λίγο.Πέραν από αυτό,αν βρεθοπυμε στις 6,δεν θα έχει καθόλου κόσμο σε ταβέρνες/μπαράκια,θα είμαστε εμείς και οι υπάλληλοι,ποιο το νόημα;
Τώρα όποιος θέλει να πάει για ψώνια ας πάει πριν την συνάντηση ή ας πεταχτεί αφού βρεθούμε και κάτσουμε κάπου.
Leave a comment:
-
Καλά καλά, αν και εγώ τα έκανα τα ψωνάκια μου και δεν βρήκα κάτι το αξιόλογο να πάρω.
Leave a comment:
-
osoi theloun na psonisoun as pane ligo pio noris(an dn mporoun h dn theloun oi ypoloipoi) kai afou psonisoun na sinantithoume oloi mazi kata tis 8 sto agalma tou aristoteli(oxi tou venizelou Tannosuke!!!!)
Leave a comment:
-
Egw meta tis 6 to apogevma eimai eleftheros, parte me thlefwno.
Evans ean fereis kai thn kamera na grapsoume kana videaki gia thn mouxa kala tha einai.
Ean den theleis no problem
Leave a comment:
-
tlk ti wra tha sinantithoume? 8 nomizw pos einai ligo arga gt dn tha prolavoume na gyrisoume ta magazia...
Leave a comment:
-
Kαι μεις γι' αυτό θα' ρθουμε.Δεν είμαστε geeks αλλά θα φέρουμε για να δείξουμε κάποια πράγματα σε όσους θέλουν να δουν.Παραδείγματα τα pokemon όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά και κανά gathering πιθανώς στο kingdom hearts βαριά βαριά.Θέλω να δω το save του ground zero!Το'χει λιώσει πραγματικά!
Leave a comment:
-
Eγώ πάντως δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με gaming στη συνάντηση που θα κάνουμε, καθαρά για την παρέα και για να δω τα παιδιά θα έρθω.
Leave a comment:
-
Εσένα ακριβώς τι σε χαλάει?Μπορείς να μου πεις?Αυτό θα γίνει που λες ως επι το πλείστον.Απλώς σε κάποια στιγμή όσοι έχουν κονσόλες και θέλουν να δείξουν κάτι θα το κάνουν.Πού το κακό?Εσύ από την άλλη δεν μας απάντησες, θα έρθεις?Originally posted by Dj SolidΤο να βγειτε και να τα πειτε απλως σαν παρεα, περα απο gaming, δεν υπαρχει σαν πιθανοτητα; Ή ειναι αυτονοητο οτι ο καθενας θα φερει μαζι του και τις κονσολες του;...
Leave a comment:
Leave a comment: