Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
On May 7, 2007, ABC Entertainment President Stephen McPherson announced that Lost will end during the 2009?2010 season with a "highly anticipated and shocking finale."[64] "We felt that this was the only way to give Lost a proper creative conclusion," McPherson said.[64] Beginning with the 2007?2008 television season, the final 48 episodes of Lost would have been aired as three seasons with 16 episodes each, with Lost concluding in its sixth season. Due to the writers strike, the fourth season featured 14 episodes, and Seasons 5 and 6 will have 17 episodes each.[62] Lindelof stated that Lost would return in January 2009 for a fifth season.[65]
Εκτος κι αν εχεις δει πανω απο 6-7 φορες το καθε επεισοδιο,αν εισαι γραμμενος σε πανω απο 6 φορουμ σχετικα με το Lost,αν εχεις γραψει dvd lost σε πανω απο 20+ φιλους σου και αν ξερεις ποσες φορες ξεροβηξε με νοημα ο Μπεν(μονο αυτο παιζει να μην ξερω),οποτε παω πασο ;)
[/b]
Ένα θα σου πω. Έχω ονειρευτεί (επανειλλημένα μάλιστα) ότι παίζω και εγώ στο σήριαλ (ως ξεχωριστός χαρακτήρας) και μάλιστα την μία φορά ήμουν κάτι σαν μαθητευόμενος του ύψιστου θεού (όπου ύψιστος θεός βάζετε την λέξη Locke)
Εκτος κι αν εχεις δει πανω απο 6-7 φορες το καθε επεισοδιο,αν εισαι γραμμενος σε πανω απο 6 φορουμ σχετικα με το Lost,αν εχεις γραψει dvd lost σε πανω απο 20+ φιλους σου και αν ξερεις ποσες φορες ξεροβηξε με νοημα ο Μπεν(μονο αυτο παιζει να μην ξερω),οποτε παω πασο ;)
[/b]
Υπάρχουν κάτι καμμένα στο Lostpedia που μέτρησαν πόσες φορές ο Hurley λέει "dude" σε όλα τα επεισόδια.
Άρα.....
Oι LOST τελικά σώθηκαν, προχθές που το έβλεπα στην ET1, έπαιζαν κάτι flash back να το πω... όπου ο Jack είχε γένια και μια στιγμή είχε πάρει τηλεγωνο τον φακιδομύτη και του έλεγε πως δεν του άρεσε που τελικά διασώθηκαν :blink:
Kι εγώ τον πρώτο ενάμιση κύκλο έχω δει, επανειλημμένα, είτε από Rapid είστε στην τηλεόραση και επειδή κάμποσα(?) κανάλια επιμένουν να τον ξαναβάζουν, επιβεβαιώνω σε κάθε απόσπασμα που πετυχαίνω ότι δε μου κάνει καμιά ιδιαίτερη αίσθηση και πως ο Dexter είναι ο μόνος τρου τι-βι σιριεζ γκοαντ.
Μάριε, θα μου γράψεις στο 21ο dvd τον τρίτο κύκλο να μου τον στείλεις Αγγλία;
Βάλε και καμιά τσοντούλα μέσα από αυτές τις δικές μου τις περίεργες, ξέρεις εσύ.
εμένα αυτό με πώρωσε στην αρχή ρε συ Λόγκο.οι χαρακτήρες.ε λογικό είναι να είναι πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο.τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρρες μαζεμένοι είναι,τι περίμενες;να είναι όλοι ίδιοι;ο Σώγιερ είναι με διαφορά ο κορυφαίος.
Θυμάμαι τα επικά post του Sheik (του Μάριου τότε) στο GamePro, πόση πώρωση έβγαζε κάθε φορά που έκανε post και έλεγα wtf. Τελείωσα τον τρίτο κύκλο και αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί. Τόσο την πρώτη φορά πριν χρόνια όταν το είχα δοκιμάσει, όσο και τώρα που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Οι πρώτες μου αντιδράσεις και τις δυο φορές ηταν, ok καλώς ήρθατε σε μια ακόμα αμερικανιά, στο μπάσταρδο του Survivor και του Jurassic Park, με ένα σορό ηλίθιους χαρακτήρες (ειδικά στην αρχή δε σηκώνω κουβέντα, βάρα τον ένα και χτύπα τον άλλον είναι οι περισσότεροι) και ένα σορό clich?.
Η αλήθεια είναι ότι οι δυο πρώτοι κύκλοι, δεν είναι κάτι τρομερά εντυπωσιακό imo, έχουν μερικά εντυπωσιακά σημεία, αλλά γενικά τους βρήκα λίγο άνω του μετρίου (ειδικά ο δεύτερος είναι εύκολα ο λιγότερο καλός). Αν δεν υπήρχαν κάποια συγκεκριμένα ερεθίσματα (ερωτηματικά δηλαδή) να με κρατήσουν, πολύ πιθανό να το είχα παρατήσει και αυτή τη φορά.
Τελείωσα τον τρίτο κύκλο χθες, και πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος από το όλο στήσιμο, την τροπή των γεγονότων κλπ. Από σκηνοθετικής απόψεως η σειρά από την αρχή παρουσίαζε ένα ενδιαφέρον, αλλά στον τρίτο κύκλο πραγματικά δίνει ρέστα από κάθε άποψη. Προτείνω σε οποίον δε το χει δει, να του δώσει μια ευκαιρία και να κάνει λίγη υπομονή στην αρχή.
<div class='quotetop'>(Ormion @ Oct 9 2008, 02:25 AM) [snapback]41073[/snapback]</div>
Ormion, biggest Lost fanboy in the world,after Sheik.
[/b]
fixed.
Leave a comment: