Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cloud_Strife
    replied
    Και εμενα με πειραξε που τα τιναξε η Ρουσω και λιγο πιο πολυ το ποσο ευκολα πεθανε. Υποτιθεται πως τοσα χρονια επιβιωσε απο πολυ χειροτερα πραγματα. Επισης ηταν μια φιγουρα του νησιου που ενισχυε αυτη την ατμοσφαιρα μυστηριου που βγαζει η σειρα ειδικα στις προηγουμενες seasons.

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Εμένα δε με ενόχλησε ιδιαίτερα.Με το τέλος του 8ου επεισοδίου περίμενα πως ίσως την είχε γλιτώσει,αλλά αφού τελικά μας "άφησε χρόνους" δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητα κακό.Άλλωστε χρειάζονται και οι θάνατοι σε τέτοιου είδους σειρές για να γίνεται και ένα ξεσκαρτάρισμα στο cast.Όπως και με τη Liby έτσι και με τη Ρουσσώ σίγουρα κάποια στιγμή θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της δε θα το αφήσουν έτσι.

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Ρε guys....μονο εγω ΣΠΑΣΤΗΚΑ που η Ρουσσω τελικα τα τιναξε?

Ενταξει δε λεω,διαβασα οτι παρα τον θανατο της,οπως και να'χει θα την μαθουμε την ιστορια της πιο μετα,αλλα τι πειραζε να ηταν ζωντανη???

Leave a comment:

• Quajafrie
    replied
    Ελπίζω κάποτε να ξαναγίνει ενδιαφέρουσα η σειρά.

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Kαλα ο ηθοποιος που παιζει τον Μπεν γ@μ@ει και δερνει.Χαλαρα ο καλυτερος ηθοποιος του Lost...
    Ειδικα σε αυτο το επεισοδιο,ηταν α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς!

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Poli kalo epeisodio, alla sta teleutaia epeisodia den vlepo arketa tin Kate kai ton Jack kai niotho paraksena Oso gia ton Ben oti kai na poume pleon einai peritto .. O anthropos kanei resital se kathe epeisodio .. Elpizo mono oi epomenes season na min epikentrothoun sto "kinigi" tou Ben kai tou Whitmore ( gia tous dikous tous ksexoristous logous ) ..

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Φοβερό επεισόδιο!Η επανεμφάνιση του μαύρου καπνού ΤΑ ΣΠΑΕΙ και επίσης άρχισα να έχω σε περισσότερη εκτίμηση τον Ben(Πάντα τον θεωρούσα έξυπνο και πονηρό σαν χαρακτήρα,αλλά τώρα έχω αρχίσει να τον συμπαθώ κιόλας ).Μου άρεσε επίσης το όλο σκηνικό με την κόρη του και την κατάληξη που είχε.Γενικά ήταν φοβερό επεισόδιο και περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο! Cheers!

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Μηπως ξεχαστηκαμε??

Το νεο επεισοδιο εσπειρε στην κυριολεξια....

Για να σας δω...

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    LOL....
    Imrahil τι να σου πω...δεν ξερω τα γουστα σου οποτε δε μπορω να σου προτεινω αν θα συνεχισεις η οχι.

Απλα δε πρεπει να το συγκρινεις με prison break και λοιπες σειρες δρασης,διοτι το Lost δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια.Δεν ειναι σειρα δρασης,με πιστολιδια,κυνηγητα,αποδρασεις κλπ.Βασιζεται στο μυστηριο,στους χαρακτηρες και η αργη εξελιξη του ειναι το χαρακτηριστικο της σειρας απο την αρχη.
    Εφοσον μεχρι στιγμης δεν σε εχει τραβηξει,δε νομιζω να αλλαξει κατι(ασχετα αν η 3η σαιζον,κατα τη γνωμη μου, ειναι η καλυτερη..)

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Αρχησε να βλέπεις Rome που έχει και τσόντα. ;)

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ρε παιδιά, έβαλα rapid share πρόσφατα και ο αδελφός μου κατεβάζει σαν κατσίκα(αποτυχημένη παρομοίωση), είμαι τώρα στο δεύτερο κύκλο νομίζω και έχοντας δει και τις τρεις season του Prison Break, θέλω να ρωτήσω, γίνεται καλύτερο αργότερα, γιατί δε λέω, καλό είναι, αλλα οι συναρπαστικές περιπέτειες του σουπερ δραπέτη Μαηκλ Σκόφιλτν και της τρελοπαρέας του μου έκαναν πολύ περισσότερο κούκου.
    Πείτε μου σας παρακαλώ, αξίζει να συνεχίσω να το βλέπω ή να αρκεστώ στο σύστημα που έχω τώρα και απλά να αλλάξω τροφοδοτικό και εσώρουχα;

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Μένουν 2,5 σεχόν για το τέλος και δεν έχουμε πάρει κάποια ουσιαστική απάντηση για το τι είναι το νησί.
    [/b]
    Κι ετσι θα παραμεινει μεχρι την τελευταια σαιζον.Τα μυστηρια που σχετιζονται με την "big picture" της σειρας(τι ειναι το νησι,καπνος κλπ),θα παραμεινουν μυστηρια για καιρο ακομα....

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ο Kevin Johnson ηταν Point Guard των Suns...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Mε διαφορά η καλύτερη σεζόν ως τώρα. Πάντως αν και μπήκε πολύ επιθετικά και με ουσιαστική εξέλιξη στην ιστορία, στην πραγματικότητα μάλλον έβαλε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι παρά μας έλυσε απορίες. Μένουν 2,5 σεχόν για το τέλος και δεν έχουμε πάρει κάποια ουσιαστική απάντηση για το τι είναι το νησί. Προσωπικά πάντως δεν θα ήθελα να καταλήξει σε θεωρίες του στυλ παράλληλα σύμπαντα και τέτοια...

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Aρκετα καλο το επεισοδιο αν λαβουμε κιολας υποψην οτι τα κορεατικα ειναι συνηθως τα χειροτερα επεισοδια.Αυτο μαλλον εκανε την εκπληξη...
    Αντε να δουμε τον Κεβιν!!!!!!!!! !

Leave a comment:

Working...
X