Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• John
    replied
    ένα ωραίο επεισοδιάκι όχι τέλειο αλλά ουτέ μετρίο
    7/10 από μένα

εγώ πιστεύω ότι είναι της Claire το μωρό και το πείρε είτε πειδή η Claire πέθανε ή με το ετσί θέλω έτσι έαν υπάρχει δικαστήριο να έχει την συμπόνια των δικαστών

ντάξει αφού έχει desmond το επόμενο θα περάσουμε καλα

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    Νομιζω στα 8 πρωτα που ηταν προγραμματισμενα για φετος οχι . Αλλα αφου τελικα θα εχουμε 13 ποιος ξερει;

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Σωστες οι σκεψεις σου και εχουν καποια βαση,αλλα εγω πιστευω πως οντως ειναι της Κλαιρ.Μια τετοια εξελιξη ειναι πολυ πιο ενδιαφερουσα απο το απλα να ειναι οντως το παιδι της Κεητ.
    Το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο,οχι τελειο ομως.
    Εν αναμονη του 4χ05...το οποιο εχει Ντεσμοντ και ειναι εγγυηση!!
    [/b]
    Gnorizoume katholou an tha yparxei Sawyer flash-forward se auto to season ??

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Σωστες οι σκεψεις σου και εχουν καποια βαση,αλλα εγω πιστευω πως οντως ειναι της Κλαιρ.Μια τετοια εξελιξη ειναι πολυ πιο ενδιαφερουσα απο το απλα να ειναι οντως το παιδι της Κεητ.
    Το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο,οχι τελειο ομως.
    Εν αναμονη του 4χ05...το οποιο εχει Ντεσμοντ και ειναι εγγυηση!!

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    spoiler-σκεψεις

Εμένα δεν με έπεισε οτι ηταν ο Αάρων της Claire το μωράκι. Πιστεύω πως ειδικά μετα τη συζήτηση με τον Sawyer που ανακουφίστηκε οταν έμαθε οτι η Kate δεν ήταν έγκυος η Kate ηταν οντως έγκυος και απλα τον δοκίμαζε. Ηταν μπερδεμενη δεν ηξερε αν θα πρεπει να μεγαλωσει το παιδι της στο νησι με τον Sawyer ή να επιστρέψει πισω .Για αυτο δεν αφησε τον Sawyer να ολοκληρωσουν την ερωτική πραξη και για αυτο νοιαζόταν τοσο πολυ τι γνωριζει ο εξω κοσμος για αυτην. Και μολις ειδε οτι ο Sawyer δεν ήθελε ουσιαστικά ενα μωρό καταλαβε οτι το καλυτερο θα ηταν να φυγει απο το νησι .Tωρα το γιατι το μωρακι το λεει Ααρων αυτο μπορει να ειναι μια υποσχεση στην Claire μετα απο κατιτ ραγικο που συνεβει στο δικο της μωροη ή κατι τετοιο. Αυτη μου η σκεψη ενισχυεται απο το γεγονος οτι ο Jack ενω φαινεται ερωτευμενος με την Kate δεν θελει να δει το μωρο ,αν ηταν του Sawyer αυτο ειναι ισως φυσιολογικο γιατι τον πληγωνει , αν ηταν της Claire τι λογους θα ειχε να μην θελει να το δει;; Ισα ισα μαλιστα...

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Akoma ena mageutiko epeisodio sto season 4 pou ekselissete fantastika .. To finale tou epeisodiou dimiourga gia akoma mia fora erotimata ...

SPOILER

Einai nekri i Claire ??

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    To επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ παιρνει ανετα ενα 8/10 απο εμενα.

SPOILER-ΣΚΕΨΕΙΣ

Τωρα τα συμπερασματα μου για τη συζητηση Ναομι - Abaddon που μου κεντρισε περισσοτερο το ενδιαφερον.
    Η Ναομι τον ρωταει 2-3 φορες και τι θα γινει αν υπαρχουν επιζωντες της πτησης 815 στο νησι; Ο Αbaddon επιμενει πως ειναι νεκροι.Στην αρχη δεν καταλαβα και το πηρα απλα σαν εικασια του οτι ειναι ολοι νεκροι .Σημερα το πρωι ομως μου ηρθε η εξης ιδεα. Εννουσε πως οι επιβατες της πτησης 815 ειναι νεκροι για τον υπολοιπο κοσμο οποτε ακομα και αν χρειαστει να τους σκοτωσουν δεν υπαρχει προβλημα ακριβως γιατι ολος ο κοσμος τους θεωρει νεκρους.

Αν το συνδυασουμε και τις μασκες που κουβαλουσαν μαζι τους ισως να σκοπευουν να ελευθερωσουν καποιο δηλητηριωδες αεριο στο νησι ή κατι παρομοιο .Οποτε η Ναομι ανησυχει γιατι μπορει αυτο να σκοτωσει και τους τυχον επιζωντες ομως ο Αbaddon επαναλαμβανει πως ειναι νεκροι και εννοει πως δεν υπαρχει προβλημα αφου για ολο τον κοσμο το αεροπλανο βρεθηκε στο βυθο του ωκεανου και ολοι θεωρητικα ειναι νεκροι .

-ποιος θα ειχε συμφερον να σκηνοθετησει ολο αυτο και ταυτοχρονα την οικονομικη δυναμη να στειλει ενα αλλο αεροπλανο στο βυθο του ωκεανου ωστε να νομισουν ολοι οτι ειναι η πτηση 815 και το κυριοτερο γιατι;;;

Leave a comment:

• John
    replied
    οκ είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε αυτό το επεισοδίο
    Το βρήκα μέτριο παρ'ολο που είχε κάποιες δυνατές σκήνες(ναι οι σκήνες με τον ben είναι αυτες),το τέλος σε αφήνει κάπως αν και νομιζώ οτι κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα ο ben(δλδ να εξαπατάει),επίσης οι καινουργιοί χαρακτήρες δεν είχαν καλή εισαγώγη(μόνο της charlotte και του frank lupidus άξιζαν γιατί μας εδειξάν ότι η dharma έχει δουλείες κια έξω από το νήσι και του frank γιατί μάθαμε ότι το αεροπλάνο ήταν ψευτίκο(μήπως η oceanic έχει καποιά σχέση με wilmore/dharma ?),τέλος αρκέτα ώραια ήταν η φράση της Juliet που ουσιαστικά περιγραφεί τον ben.
    βαθμός 6/10
    ίσως να είναι η μέρα τετοιά γιατί και το supernatural που το θεωρώ ως την δευτερή καλύτερη σειρά της σαιζόν(πρωηγείται το Dexter ) δεν μου άρεσε ιδιέταιρα παρ'όλο που το επεισοδίο θεωρείται ως ένα απο τα καλύτερα του 3ου κυκλάρα

Leave a comment:

• Dreamkiller
    replied
    Απίστευτο επεισόδιο. Πυκνό, πολλές εξελίξεις, 4 πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κλασικά πολλά ερωτήματα.

Κάποιες σκέψεις:

-Το όνομα της Σαρλοτ (Charlotte Staples Lewis) πρόκειται για αναφορά στον συγγραφέα C.S. Lewis.
    -Faraday ftw μόνο και μόνο επειδή είναι ιδιοφυής φυσικός.
    -Σωστός ο cypher, μάλλον η charlotte είναι ο άνθρωπος του Ben.
    -Λογικά, η πολική αρκούδα στην έρημο είναι αποτέλεσμα πειραμάτων της Dharma με τον χωροχρόνο.
    -Η σκηνή όπου ο Locke ρωτάει τον Ben τι είναι το τέρας ήταν ο ορισμός σκηνής-πειράγματος απ' τους παραγωγούς.
    -Αυτός ο Drew Goddard επεισοδιάρες γράφει.
    -Γιατί άραγε έφεραν τις μάσκες οξυγόνου; Τι άλλο υπήρχε μέσα στο κιβώτιο;
    -Η σκηνή με το φάντασμα με τον Miles ήταν λίγο...κάπως.
    -Γιατί ο Locke είπε πως τον καθοδηγεί ο Walt και όχι ο Jacob;
    -Κοιτάξτε την αντίδραση του Locke όταν ο Hurley αναφέρει την καλύβα του Jacob. Δε μου φαίνεται λογική εάν αυτός ήταν ο τύπος του οποίου το μάτι είδαμε στην πρεμιέρα και επομένως γνωρίζει για τη συνάντηση Hurley-Jacob.
    -Τι μπορεί να σημαίνει ότι ''το φως διαχέεται περίεργα''; Μάλλον θα είναι σημαντικό hint...
    -Δεν ξέρω για σας αλλά η μουσική που έβαλαν την ώρα που είδαν το ελικόπτερο μου άρεσε πάρα πολύ. Έχεις κανείς ιδέα πώς μπορώ να την βρω;
    -Οι γνωστοί καμένοι του Lost, βασισμένοι στη δήλωση του Frank Lapidus ότι ο πιλότος της 815 πάντα φορούσε τη βέρα του, παρατήρησαν πως στο 1ο επεισόδιο, πριν τον φάει ο καπνός, ο πιλότος όντως φορούσε βέρα! Δείτε εδώ.

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Μόλις είδα το 2ο επεισόδιο!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Εννοείται πως μου άρεσε πολύ,αλλά να δω πότε θα αρχίσω να παίρνω κάποιες απαντήσεις,αντί να μου δημιουργούνται 100.000 νέα ερωτήματα σε κάθε νέο επεισόδιο

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Αυτά είναι!Μου φαίνεται πρέπει να ξεκινήσω και εγώ να το βλέπω.Δεν βλέπω ούτε το priso break...

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    20,7% τηλεθεαση το Lost χτες παρολο που ειχε παιχτει ο πρωτος κυκλος δυο τρεις φορες απο την ΝΕΤ . Χεχε αυτο σημαινει οτι εσκισε αφου κρατησε την ιδια υψηλη τηλεθεαση με το prison break .

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Σημερα στις 23:00 αρχιζει να προβαλλεται απο τον αντ1 ο πρωτος κυκλος της σειρας .Ειμαι περιεργος να δω τι τηλεθεαση θα εχει και ελπιζω να εχει την ανταποκριση που αξιζει στο Lost μιας και η Νετ φροντισε να κανει οτι περνουσε απο το χερι της για να καψει την σειρα..
    [/b]
    Ego nomizo tha petixei .. Itan kalo to oti prohgithike to Prison Break, giati ekane pollous na endiafertoun gia ksenes seires pou os tora den evlepan katholou ... Toso stin sxoli, oso kai stin idia tin parea mou akouo atoma na einai enthousiasmena me to Prison Break, eno arnountan katheta na asxolithoun mazi tou otan tous elega na pernoun ta DVDs tou ena xrono prin ... Logika tora me to Lost tha pathoun tin plaka tous

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    Σημερα στις 23:00 αρχιζει να προβαλλεται απο τον αντ1 ο πρωτος κυκλος της σειρας .Ειμαι περιεργος να δω τι τηλεθεαση θα εχει και ελπιζω να εχει την ανταποκριση που αξιζει στο Lost μιας και η Νετ φροντισε να κανει οτι περνουσε απο το χερι της για να καψει την σειρα..

Leave a comment:

• John
    replied

Poio einai auto ??
    [/b]
    http://lostmobisodesgr.blogspot.com/
    μπορείς να δεις αυτό καθώς και τα υπολλοιπά 12 με ελληνικά subs

Leave a comment:

Working...
X