Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lost

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NiCk
    replied
    Δεν δειχνει ενοχλημενος ΑΚΟΜΑ.Μη ξεχνας οτι η σκηνη αυτη ειναι ΠΡΙΝ καταληξει σχεδον πρεζακιας και με μουσια.Μπορει να ειναι λιγοι μοναχα μηνες αφου σωθηκαν.Αργοτερα τον πιανουν οι τυψεις.
    [/b]
    κάτι συμβαίνει λόγικα και αλλάζει γνώμη και κάποιον λόγο παίζει αυτός στον οποίο αναφέρεται ο Hugo :[/b]
    Yup kai ego simfono me auto .. O Jack opos ton kseroume, tha prospathouse apo to proto lepto na sosei tous allous .. To logiko einai na mesolavise kati metaksi tis periodou tou protou flashback ( season 4 ) kai tou deuterou ( season 3 ), pou ton odigisan na arxisei na psaxnei tropous gia na epistrepsei sto nisi ...

btw έχει δει κανείς(σίγουρα θα έχετε δει ) το mobisode 13 ?[/b]
    Poio einai auto ??

Leave a comment:

• John
    replied
    Nai, alla den deixnei idiaitera "enoxlimenos" otan sinantaei ton Hurley sto gimnastirio gia tous allous .. Sosto auto me to "fixing things",
    [/b]
    κάτι συμβαίνει λόγικα και αλλάζει γνώμη και κάποιον λόγο παίζει αυτός στον οποίο αναφέρεται ο Hugo :
    Νομίζω οτι θέλεινα επιστρέψουμε.
    Και θα κάνει ό,τι μπορεί...
    τώρα ποιος είναι προφανώς locke γιατί πριν από τον διάλογο υπάρχει αυτό :

Λυπάμαι που
    πήγα με τον Λοκ.
    Έπρεπε να
    μείνω μαζί σου.

btw έχει δει κανείς(σίγουρα θα έχετε δει ) το mobisode 13 ?
    είναι ιδιέταιρα αποκαλυπτικό......

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Nai, alla den deixnei idiaitera "enoxlimenos" otan sinantaei ton Hurley sto gimnastirio gia tous allous .. Sosto auto me to "fixing things", omos an pragmati oi alloi antimetopizan kapoio provlima sto nisi den tha isixaze mexri na ftiaksei ta pragmata ..

[/b]
    Δεν δειχνει ενοχλημενος ΑΚΟΜΑ.Μη ξεχνας οτι η σκηνη αυτη ειναι ΠΡΙΝ καταληξει σχεδον πρεζακιας και με μουσια.Μπορει να ειναι λιγοι μοναχα μηνες αφου σωθηκαν.Αργοτερα τον πιανουν οι τυψεις.

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Kαι με τα 2 ερμηνευεται.Περισσοτερο ομως με το οτι εμειναν αλλοι πισω διοτι ολοι ξερουμε την "fixing things" αναγκη του Τζακ...
    Γιατι ενταξει,τι παει να πει δε μπορω να ζησω εδω?Αμα δεν εμεναν αλλοι πισω,δεν ειχε λογο να παει...τι παραπανω του προσεφερε το νησι απο ανεσεις,καλυτερη ζωη κλπ?
    [/b]
    Nai, alla den deixnei idiaitera "enoxlimenos" otan sinantaei ton Hurley sto gimnastirio gia tous allous .. Sosto auto me to "fixing things", omos an pragmati oi alloi antimetopizan kapoio provlima sto nisi den tha isixaze mexri na ftiaksei ta pragmata ..
    Tora gia to 2o, den ksero .. Isos giati ekei sto nisi i zoh tou eixe kapoio nohma ( na sosei tous allous, na einai hgetis ? ) , alla auto tha mporouse na to pei kapoios kai gia tin kanoniki tou zoh opou voithouse anthropous meso tou nosokomeiou .. Den ksero, apla speculations kanoume Opos eipe kai o John mallon tha pesoume ekso sto telos

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Kαι με τα 2 ερμηνευεται.Περισσοτερο ομως με το οτι εμειναν αλλοι πισω διοτι ολοι ξερουμε την "fixing things" αναγκη του Τζακ...
    Γιατι ενταξει,τι παει να πει δε μπορω να ζησω εδω?Αμα δεν εμεναν αλλοι πισω,δεν ειχε λογο να παει...τι παραπανω του προσεφερε το νησι απο ανεσεις,καλυτερη ζωη κλπ?

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    To "we have to go back" omos pou fonazei o Jack sto telos tis 3is season pos ermineuete ??? "We have to go back to get the others" ?????? i "We have to get back, because i can't stand living here" ????? Damn, Lost is great

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    LOOL!

Εχεις δικιο ομως,αυτο ειναι οι Oceanic 6.
    6 απο τους επιζωντες οι οποιοι με καποιο τροπο εφυγαν απο το νησι και αφησαν τους αλλους πισω.
    Στα πρωτα λεπτα του επεισοδιου,ο μπατσος ρωταει τον Χερλυ για την Αννα-Λουσια και η σκηνη αυτη ειναι "επιτηδες" για να μας δειξουν εμμεσως οτι ο περισσοτερος εξω κοσμος δεν γνωριζει για την περιπετεια τους στο νησι.Τον ρωταει "Την ηξερες?Μηπως την γνωρισες πριν το αεροπλανο απογειωθει"?
    Δεν τον ρωτησε αν την γνωρισε στο νησι.
    Ετσι οι 6 που σωθηκαν,λενε ψεμματα στον κοσμο.Προφανως και χρησιμοποιηθηκε μια ιστορια καλυψης για το που επεσε το αεροπλανο και πως σωθηκαν αυτοι.Ετσι ο Χερλυ ηδη εχει τυψεις που λεει ψεμματα,ενω ο Τζακ ακομα ειναι ανενδοτος.Βεβαια γνωριζουμε,πως εν καιρο και αυτος θα φτασει στο σημειο του "sick of lying" οπως ειπε στην Κεητ στο δικο του flash-forward.

Leave a comment:

• John
    replied
    "Oceanic 6" ??? Dld molis 6 epiviosan ??
    [/b]
    Πρέπει αναφέρεται στο ότι μόνο 6 από τους losties κατάφεραν/ήθελαν να φύγουν γιάτι ο abaddon ρώταει αμά είναι ακόμα ζώντανοι(οι άλλοι losties λογικά) και ο τζακ που ρώταει τον χάρλευ αν θα μαρτυρίσει το μυστικό(δήλαδη ότι υπάρχουν και αλλοί ζωντανόι στο νήσι),όλα αυτά βεβαια με μία μεγάλη δόση αμφιβολίας(Δεν είναι η Εσμεράλδα το lost είναι )

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    To eida kai ego to episodio ( an kai ligo argoporimena ) .. Mia xara itan, alla nomizo itan to pio "iremo" opening tou Lost mexri tora .. Sto proto season einai i sintrivi, sto deutero i eisagogi tou Desmond kai sto trito tis Juliette .. Sto 4o, apla meiname ligo-poli ekei pou meiname me to telos tis 3is season .. Kai skeftomenos oti exoume molis 8 epeisodia, thelo apantiseisssssss Kata ta alla, oraia ta flash-forwards, afou dimiourgoun akoma perissotera erotimata .."Oceanic 6" ??? Dld molis 6 epiviosan ?? Auto kai an tha einai oraio na to doume .. Pera apo tous Jack, Kate, Hurley pou eidh kseroume oti epiviosan, ta lefta mou einai ston Sawyer ( giati i Kate leei sto teleutaio episodio tou season 3 "i have to get back, he will be getting worried" kai pisteuo anaferete ston Sawyer ), Claire ( paei poli na pethanei kai auti ) kai Sun ( ??? ) ...

P.s. Kali i theoria tou Cloud Strife ..

Leave a comment:

• John
    replied
    πάλι κάλα που δεν έστηλα το p.m που ετοιμάζα
    την έχω πατήσει άπλετες φορές με spoilers....

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    Βαλτε με και μενα μαζι με οσους μετανιωσαν που διαβασαν τι γινεται

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Αμ εγω δεν το μετανιωσα νομιζεις???

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Το είδα κι εγώ το επεισόδιο,αλλά δε θα μπω,ακόμα,στη διαδικασία να κάνω θεωρίες γιατί είναι ακόμα νωρίς.Σχετικά με το επεισόδιο μου άρεσε πολύ (ειδικά για 1ο επεισόδιο νέου κύκλου).Κυρίως στα flashforwards ήταν το κάτι άλλο και σου δημιουργεί πολλά καινόυρια ερωτηματικά...Σχετικά με αυτά που λέτε τα βρίσκω όλα πολύ ενδιαφέροντα και περιμένω πως και πως να έρθουν οι επόμενες Πέμπτες-Παρασκευές

P.S. Sheik το μετάνοιωσα που διάβασα το description του 4ου επεισοδίου Τώρα σε αυτό το επεισόδιο θα τα ξέρω όλα

Leave a comment:

• Cloud_Strife
    replied
    spoilers warning

Τέλος είναι ιδέα μου ή αυτός που προσγειώθηκε έχει πολλές ομοιότητες με τον charlie ?
    [/b]
    Kαι εγω το σκεφτηκα αυτο μολις τον ειδα.

Leave a comment:

• John
    replied
    spoilers warning

Είδα και εγώ το επεισόδιο και αν και το βρήκο πολύ καλό μπορώ να πω ότι απογοητεύτικα λιγάκι γιατί πέριμενα πως και πως την πρεμιέρα και δεν μου έκανε το <<κλικ>> που περίμενα(είναι αρχή βέβαια και σίγουρα με αυτά που έδειξε στο ff θα γίνουν τρομερά πράματα )
    Ο Μηχανισμός του flash forward λειτουργεί πολύ κάλα γιατί σου δημιουργεί τρέλα ερωτημάτικα(π.χ ποιος είναι στην πραγματικότητα ο abaddon,τι παίζει με τον charlie,ποιος περιμένει να γυρίσουν οι ex-losties στο νήσι).Τώρα στα του νησιού μπορώ να πω ότι περιμένα κάτι καλύτερο(ορισμένες σκήνες ήταν πολύ καλές:οι σκήνες με τον ben(θέος ο χαρακτήρας αλλά και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει btw),το σπίτι του Jacob και φυσικά η σκήνη που χωρίζονται σε δύο ομάδες).Ένα 8/10 το τσίμπαει και περιμένουμε την συνεχεία με αγωνία.Τέλος είναι ιδέα μου ή αυτός που προσγειώθηκε έχει πολλές ομοιότητες με τον charlie ?

Leave a comment:

Working...
X