Announcement

Collapse
No announcement yet.

24 Hours Open

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Εγώ ξέρετε τι καταλαβαίνω για άλλη μια φορά;

Πως μια ζωή τα κουτσομπολιά τελευταίος τα μαθαίνω...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• EDIT: Διευκρινησης: το γεγονος οτι εξεπλαγην οταν εμαθα καποια πραγματα δεν παει να πει οτι δεν τα ηξερα. Απλως δεν περιμενα απο καποιους "φιλους" κατι αναλογο. Και το παραδειγμα της περιπτωσης του Rapha ενισχυει την πεποιθηση μου πως πλεον οτι κανει κανεις το κανει για τον εαυτο του. Εαν ασχολειται με τους αλλους τοτε απλα ο εαυτος του δεν ειναι αρκετος.
        Shit!

το fan club δεν έχει καμία σχετική πληροφορία!

Βέβαια, εφόσον μαθευτεί το "πρόσωπο", θα κυνηγηθεί ως επικηρυγμένο.
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Originally posted by straier View Post
          Εγώ ξέρετε τι καταλαβαίνω για άλλη μια φορά;

Πως μια ζωή τα κουτσομπολιά τελευταίος τα μαθαίνω...
          Lol, αφου εισαι τερμα Θεου - αρχες Βουδα...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Lol, αφου εισαι τερμα Θεου - αρχες Βουδα...
            Βασικά τέρμα Θεού-τέρμα Βούδα είμαι αλλά υποτίθεται πως το ιντερνετ μας φέρνει πιο κοντά.:boff:
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Get away from me...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Θα το πω και ας φανώ και επιθετικός, αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν θα πω στον καθένα τι θα κάνει, δικαίωμα του είναι, αλλά αυτές είναι αντιδράσεις παιδιών δημοτικού. Το forum έχει περίπου 30-40 άτομα τα οποία είμαστε στην ίδια κοινότητα 5-6 χρόνια, το να φεύγει κάποιος επειδή βρίστηκε με τον JEdah, τον Akira ή το χ nintendo fanboy είναι πέρα από τη λογική.
                Προσωπικά κάτι τέτοιο το θεωρώ προσβολή προς όλα τα υπόλοιπα μέλη της παρέας με τα οποία έχεις ζήσει 2-3 πράγματα είτε διαδικτυακά είτε και από κοντά. Ειδικά όταν μιλαμε για ένα περιστατικό το οποίο έγινε στο chatbox με ένα εξαφανισμένο μέλος και το οποίο ζήτημα να ξέρουν 10-15 άτομα, εγώ πάντως τώρα το ακούω πρώτη φορά.
                Και επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο χ admin ¨η το y μέλος δεν είναι εδώ για να κάνουν τους διαιτητές. Όταν έχετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον άλλο, μεγάλα παιδιά είστε λύστε το μόνοι σας ή απλά αγνοήστε τον. Πάρτε και λίγο παράδειγμα από τον Altair...

Τελοσπάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει αν θέλει να συμμετέχει ή όχι, σε τέτοιες περιπτώσεις όμως είναι καθαρά "πρόβλημα" του χρήστη και όχι της κοινότητας. Μπορεί να έχει 1002 λόγους που να μην γουστάει να συνεχίσει η κοινότητα όμως δεν του φταίει σε τίποτα.

Comment

• Egw psinw na apoxwrisw giati den yparxoun arketa spam threads. Episis exw provlima me ta greeklish, eiste mods kai tha eprepe na ta apagorepsete.

Gia na mi milisw gia ti logokrisia oli tin wra, h oti yparxei section ksexwristo gia thn nintendo, enw kanonika tha eprepe na einai sto off topic. Tespa...

ta krataw, de milaw, alla ola exoun ena orio.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• sub_zero, το πήγες στο άλλο άκρο... Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και λειτουργεί με βάση αυτά. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι όποιος αποχωρεί είναι παιδάκι δημοτικού... Ίσα - ίσα, για παρόμοιους λόγους με τον Raphael είχαν αποχωρήσει κατά το παρελθόν μερικά από τα πιο ώριμα και συγκροτημένα μέλη της κοινότητας.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Ίσα - ίσα, για παρόμοιους λόγους με τον Raphael είχαν αποχωρήσει κατά το παρελθόν μερικά πιο ώριμα και συγκροτημένα μέλη της κοινότητας.
                      και μετά λέει ότι τον ειρωνεύομαι μόνο εγώ xD

EDIT :

Ναι, ξέρω πως το εννοείς ;)

Comment

• Πιπες Scatman.

Σε ειρωνευεται.
                        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
                          Πιπες, κωλοι, *censored*, φοιτητριες, Scatman.
                          Fixed.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Δηλαδη δεν τον θεωρεις υπευθυνο που εφυγε ο boy_without_a_fairy ?. Εγω παντως αυτο καταλαβα. Και δεν ειναι χαζος ο Scatman, μια χαρα θα σε φτιαξει και σενα και το ξανθο σου το μαλλι.
                            Ground_Zero:

Comment

• Δεν θυμάμαι να έφυγε ποτέ κανείς επειδή βρίστηκε στο chatbox με ένα άτομο που έχει μπει 1 φορά τους τελευταίους 10 μήνες και το οποίο άτομο έτσι και αλλιώς έχει τσακωθεί και με άλλο κόσμο και είχε ήδη αποχωρήσει και αυτός από μόνος του. Αυτά τα κριτήρια λοιπόν είναι παιδιών δημοτικού.
                              Δεν είπα ότι όποιος αποχωρεί κάνει σαν παιδι δημοτικού, ήμουν αρκετά ξεκάθαρος. Το να πει κάποιος ότι δεν του αρέσει το φορουμ γιατί το θεωρεί χαμηλού επιπέδου το δέχομαι, όχι όμως να λέμε ότι μας φταίει ένα μέλος φάντασμα ή οι άλλοι που δεν έκατσαν να ασχοληθούν με τον αν ο Jedah την είπε στον Rapha. Bέβαια το ότι δεν το δέχομαι εγώ σαν μέλος αυτής της κοινότητας, δεν αναιρεί ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει.

Comment

• o Boy έφυγε για μένα? Θα κλάψω!

Comment

Working...
                                X