Originally posted by Dj Solid
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
24 Hours Open
Collapse
X
-
Με τέτοιο όνομα του τυφώνα, πολλοί θα λένε μία τέτοια φράση "Ποίος ΜΑΛΑΚΑΣ πέταξε την αγελάδα στον αέρα?" στο μέλλον.
Ή "Ποίος ΜΑΛΑΚΑΣ είναι στον αέρα?" και άλλες πολλές.
Leave a comment:
-
Βλέπω Κόκκινο Κύκλο και μετά λογικά θα πάω για ύπνο.Βέβαια ίσως ρίξω κι ένα βλέφαρο στο καινούριο βιντεάκι της Tory Lane που κατέβασα.
Leave a comment:
-
Γεια χαρανταν...
Βαριεμαι, παω να βαλω μια Τουμπα-Λιμπρε για να ζαλιστω λιγουλακι, αλκοολ ελλειψει γυναικας...
Leave a comment:
-
To eixe dwsei kai o Straier proxtes sto topic me ta asteia.
Ti tha lene oi Iapwnes twra?
Mas phre o malakas kai mas shkwse?
Leave a comment:
-
Ase egine gia ton boutso to Google... kai egw to exw to provlhma me tis eikones.
Oso gia to BBS den exei sxesh me lamarina, apla teliwnw to senario tou Ventus, exw akomh kai to senario ths Aqua, opws kai to final chapter.
Leave a comment:
-
Εγώ δεν παρατηρώ τέτοιο κόλλημα. Ίσως έχεις ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα κατεβάσματος ή κάτι ανάλογο που τρώει τους πόρους σύνδεσης...Originally posted by Scatman View PostΆσχετο. Μου τη σπάει το google. Τρώει κάτι κολλήματα ώρες-ώρες, ιδιαίτερα στις εικόνες... μόνο με μένα συμβαίνει?
Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ bing.com Που πραγματικά είναι πολύ αξιόλογο
Το google είναι για μένα πολύ καλό. Το Bing τι να κλάσει της MS ?
Leave a comment:
-
BBS? έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα με αυτό.
Άσχετο. Μου τη σπάει το google. Τρώει κάτι κολλήματα ώρες-ώρες, ιδιαίτερα στις εικόνες... μόνο με μένα συμβαίνει?
Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ bing.com Που πραγματικά είναι πολύ αξιόλογο
Leave a comment:
-
Egw paizw BBS alla ok tha xtypousa ena gala mias kai to aneferes, akomh kai an den paw gia ypno.
04:00 kai ola entaaaaksssyyyy.
Leave a comment:
-
24 Hours Open

Επιτρέπονται κάθε είδους posts ιδίως απ'τις 12ώρα και μετά. Οι υπόλοιποι γάλα και ύπνο
Έχω τα δικά μου τελευταία και κοιμάμαι 4-5 ώρα. Αυτή τη στιγμή έχω το Alpha να παίζει και παράλληλα σερφάρω με το laptop δεξιά κι αριστερά :/
Τίποτα το ιδιαίτερο γενικά..
/retiredTags: None
Leave a comment: