Announcement

Collapse
No announcement yet.

24 Hours Open

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Μουργα και αλητεια που ανοιξε τετοιο θεμα αυτη την περιοδο!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    αφού δεν το αντέχεις, μην πίνεις

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Exo gurisei prin miamisi ora spiti, exo piei ta krasakia mou, de to katalava ekeini ti stigmi, alla tora ksipnisa mesa se anathimiaseis kai niotho sa na eimai se paranomi krasoviomixania. epic win+fail taytoxrona...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ρε παιδιά, δεν αφήνετε τα μεταλοροκ για να δείτε λίγο μπαλίτσα?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Wpa re manga afta einai!!!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    exei dipla kai alla videos, poly kali se ola.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gamath einai se skills kai se swma alla fatsa den deixnei, mporei na einai kana 8axrwno h kamia periergh!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    EΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μετά από χρόνια έτυχε να διαβάσω για αυτό στο internet και κατάλαβα πως τόσα χρόνια είχα στο ράφι μου ένα θησαυρό.
    Διαμάντι θες να πεις.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ναι!

έχει ένα αρκετά αναβαθμισμένο sequel αλλά στο δικό μου μυαλό , το 1 δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Ποτέ δεν είναι αργά πάντως. Τα σκηνικά του είναι ακόμη και σήμερα All time classic (προφανώς ένα 8χρονο ξενερώνει )

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Discworld 1 !!! Το ΑΠΟΛΥΤΟ adventure ~για εμένα~ .

Δεν είναι ότι διαθέτει τους σπουδαίους γρίφους αλλά τόσο πολύ γέλιο δεν έχω ρίξει πουθενά αλλού.

Θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια...Πάσχα ήταν....κι ενώ όλοι ήταν εις τον οίκο του Θεού, εγώ καθόμουν εμπρός στην TV και χασκογελούσα παίζοντας το στο Saturn! Απόλαυση.

Μιας και το έθιξες, ιδού κάποιες άσχετες πληροφορίες :

Δεν υπάρχει US edition (τουλάχιστον στις κονσόλες).

Υπάρχουν Ιαπωνικές εκδόσεις για Saturn & Playstation!!! Τις έχω και τις 2! Πολυυυυύ cult ομιλίες.

Όποιος ενδιαφέρεται για ανάλογου επιπέδου παιχνίδι πρέπει να δει οπωσδήποτε το Blazing Dragons [δεν έχει κυκλοφορήσει σε PCs] (PSX/Saturn).

EDIT :

Τι μαλακίες που έχει πάλι η Τιβί.

Δε σαφήνει να μείνεις ξύπνιος ακόμη και στις πιο τρελές αυπνίες.

Πιο ενδιαφέρον, μια παμπάλαια ταινία του Jackie Chan στο Star...τότε που έκανε αστυνομικά στο Hong Kong...
    Καλοκαίρι 96, 8 χρονών εγώ και ετοιμάζομαι να πάρω Psx. Mαζί με το Psx έπρεπε να αποφασίσω και ποιο παιχνίδι θα πάρω. Ενώ είχα καταλήξει στο loaded http://www.youtube.com/watch?v=zyXTz...eature=related , μερικές μέρες πριν την αγορά τρώω φλασιά και το γυρίζω στο discworld λόγω του ότι μου άρεσαν τα γραφικά σε κάτι φωτογραφίες που είχα δει στο gamepro. Τελικά αυτή ήταν όντως και η τελική επιλογή.
    Βέβαια ο ενθουσιασμός της πρώτης αγοράς δεν κράτησε για παραπάνω από 10 λεπτά. Το παιχνίδι δεν ήταν για έναν οκτάχρονο και εγώ δεν ήξερα καν τι είναι τα adventure. Tι κι αν στην πορεία αγάπησα το είδος,η εικόνα του παιχνιδιού πατάτα για το discworld είχε μείνει σταθερή. Μετά από χρόνια έτυχε να διαβάσω για αυτό στο internet και κατάλαβα πως τόσα χρόνια είχα στο ράφι μου ένα θησαυρό.
    Δεν το έχω παίξει ακόμα και δεν ξέρω και αν θα το παίξω και ποτέ κιόλας, αλλά αυτή η συγκυρία που από τον απόλυτο ενθουσιασμό έπεσα στην απόλυτη απογήτευση για να ανακαλύψω το λάθος μου 7-8 χρονια μετά, έχει κάνει το discworld για μένα κάτι σαν σημείο αναφοράς στην Gaming πορεία μου.

Αν δεν κάνω λάθος είχε κυκλοφορήσει και sequel.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H gomena tou Minwa goustare enan tavro kai genithike o Henry to tavri!
    Etsi h Ellada! prwth se ola, akomh kai sto beastiality!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Win.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Η Μινωαγελάδα;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Poia einai h mana tou minwtavrou?