Announcement

Collapse
No announcement yet.

24 Hours Open

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εμενα μου θυμιζει φαρμακο ή σιροπι τελοσπαντων, απαισιο το θεωρω.
    Επισης θεωρω εγκλημα οποιοδηποτε ποτο εχει coca-cola, καταστρεφει την οποια γευση imo τελειως.

Αν θελετε κουβεντα για αλκοολ εγω ειμαι μεσα, αναρωτιεμαι αν θα ηταν καλυτερο ενα ξεχωριστο thread, οχι πως εδω δε μπορει να γινει δουλεια .

Comment

τι κάτουρο, τι σιρόπι? Τι λέτε ρε

Σαν ζελεδάκι με ανθρακικό είναι
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ειναι υπερβολικα γλυκο, οποτε μαλλον θεμα γουστων ειναι.
        Θυμαμαι καποτε που ηταν της μοδας ursus-red bull. Εμετος εις το τετραγωνο imo .

Comment

εγώ πάλι το έβρισκα ωραίο...

Tελικά με τις μπύρες? Θα πει κανείς άλλος τη γνώμη του?

Πίνω Guiness, τη λεγόμενη μαύρη-Ιρλανδική μπύρα αλλά δυστυχώς παντού είναι αρκετά ακριβή. Είναι λίγο "βαριά", μαρέσει όμως που έχει διαφορετική γεύση απ'τις υπόλοιπες

Επίσης, μ'αρέσει η Ιαπωνική Ashashi γιατί έχει μία ευχάριστη γεύση και δεν βγάζει την κλασσική πικρίλα.

Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και την μπλε(!!!) που βγάζει μία Ιαπωνική εταιρεία....
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Asahi ειναι btw και οντως ειναι ωραια μπυρα για κατι ελαφρυ.

Εγω δεν ειμαι και τοσο της μπυρας αλλα θεωρω καλες μπυρες τις Weihenstephan, Pilsner Urquell, Staropramen και επισης ποτε δε λεω οχι στην κλασικη καλοκαιρινη Corona.

Comment

Chimay, Leffe, Paulaner, Stella artois

Comment

Chimay ξεχασα να την αναφερω, ωραια για κατι πιο βαρυ και Stella επισης απο τις καλες σχετικα "mainstream" μπυρες. Paulaner ok σταθερη αξια.

Τωρα για τις Leffe παλια ειχα καλυτερη εντυπωση αλλα προσφατα πηρα μια 4αδα απο το super market (με ενα ωραιο ποτηρι μαζι ) και καπου χαλαστηκα λιγο και με τις 3 ποικιλιες που ειχε (brune, blonde, radieuse) .. Μου φανηκε παρα πολυ βαρια και με εντονη γευση, οχι πως ηταν και ασχημη απλα μου κανε εντυπωση γιατι πριν λιγα χρονια επινα πιο συχνα Leffe .

Comment

Από μπύρες Guiness και το θέμα τελειώνει, ακολουθούμενη από Gouden Carolus van den Keizer, Rochefort, Leffe, Chimay, Fischer, Lucifer, Duvel και Φιξ. Μη γελάτε είναι πολύ καλή!

Δε με χαλάνε οι κλασσικές Paulaner, Heineken, McFarland, Corona κλπ, αλλά δεν αντέχω Carib, Amstel και Craft.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
                    Από μπύρες Guiness και το θέμα τελειώνει, ακολουθούμενη από Gouden Carolus van den Keizer, Rochefort, Leffe, Chimay, Fischer, Lucifer, Duvel και Φιξ. Μη γελάτε είναι πολύ καλή!

Δε με χαλάνε οι κλασσικές Paulaner, Heineken, McFarland, Corona κλπ, αλλά δεν αντέχω Carib, Amstel και Craft.
                    Άχα, είσαι της ελαφριάς μπύρας. Εγώ της γλυκιάς.

Στο γήπεδο του Άρη, υπάρχει μία μπυραρία. Είχα δοκιμάσει 2 από τις καλές(αλλά δυστυχώς ακριβές). Η μία λεγόταν Strauclaus και είχε γεύση μουστού. Ήταν σαν να ήπια κρασί.
                    sigpic

Comment

• Φυσικά Paulaner,Chimay,Duvel,Erdinger(ιδιαίτερα Dunkel),σχεδόν οποιαδήποτε καλή Weiss

Γενικά Beer>>>>all drinks

Comment

• Σε ποιον αρέσει η Astra;
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Prust!!!! Κλασσικη Lidl μπυρα με 30 λεπτα το κουτι να γινεις λιαρδα με 3ε

Υπαρχει μπυρα Lucifer ?????
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
                            Υπαρχει μπυρα Lucifer ?????
                            Ναι, υπάρχει και την έχω πιει στην μπυραρία του Άρη !
                            sigpic

Comment

• Καλο παιδι ο Αρης, λιγο ανεβασμενες τις εχει τις τιμες μετα την ανακαινιση που εκανε βεβαια.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
                                Καλο παιδι ο Αρης, λιγο ανεβασμενες τις εχει τις τιμες μετα την ανακαινιση που εκανε βεβαια.
                                Όντως. Μετά το μπουρδέλο που έκανε η Κυβέρνηση με τον ΦΠΑ, τα έχουν ανεβασμένα όλα τα ποτά σε τιμή...

Κι έλεγα να πάμε με τα παιδιά στην μπυραρία που πήγα τις προάλλες για να δοκιμάσω κι άλλες μπύρες, αλλά δεν θέλουν.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X