AFIEROMENO!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The age poll
Collapse
X
-
Pote den exw metaniwsei gia kati pou exw ependysei xrono kai xrhma sthn zwh mou, opote den prokeitai pote na parathsw to gaming.
Eksalou oloi oi sovaroi gamers kseroun pws mporeis na syndiaseis kai ta 2.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ κι εγώ. Αλλά δεν κρύβω την περίπτωση να υπάρχει τσακωμός με την μέλλουσα γυναίκα για το gaming. Έχω ακούσει τέτοιες περιπτώσεις από κάποια ζευγάρια που τσακώθηκαν να λένε "Ή εμένα ή τα παιχνίδια".Originally posted by paixtis View PostEγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσω το gaming ότι και αν γίνει από τα παραπάνω που είπες.Οι ασχολίες είναι ασχολίες και δεν αφήνονται για κανένα λόγο!
Γιαυτό λέω, αν βρω την κατάλληλη γυναίκα, τότε θα είναι που θα συνεχίζω το gaming, ίσως και μαζί της !;)
Leave a comment:
-
Eγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσω το gaming ότι και αν γίνει από τα παραπάνω που είπες.Οι ασχολίες είναι ασχολίες και δεν αφήνονται για κανένα λόγο!Originally posted by Tanno View PostΝαι, και θα έχουμε παντρευτεί τότε και θα έχουμε και σοβαρές δουλειές είτε με τις οικογένειες μας είτε και με τις δουλειές μας. Υπάρχει και περίπτωση να μην παρατήσουμε με τίποτα το gaming.
Leave a comment:
-
Wraia idea, anoigw poll na doume poioi tha pantreutoun kai poioi oxi.
Leave a comment:
-
Ναι, και θα έχουμε παντρευτεί τότε και θα έχουμε και σοβαρές δουλειές είτε με τις οικογένειες μας είτε και με τις δουλειές μας. Υπάρχει και περίπτωση να μην παρατήσουμε με τίποτα το gaming.Originally posted by LinkmasterswordΔηλαδή, όταν εγω θα είμαι 30, θα έχουν φύγει πολλοί απο το φόρουμ;
Leave a comment:
-
Δηλαδή, όταν εγω θα είμαι 30, θα έχουν φύγει πολλοί απο το φόρουμ;
Leave a comment:
-
Egw eimai 16....
Se forum me gerous irtha
plakitsa( gia na mn ginontai pare3igiseis)
Leave a comment:
Leave a comment: