Announcement

Collapse
No announcement yet.

The age poll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Οι csαδες και γενικότερα οι pcαδες είναι το μόνο σίγουρο ότι στην πλειοψηφία τους παίζουν περιστασιακά επειδή τους κόλησε το τάδε game και θέλουν να το λιώσουν.Αν το βαρεθούν όμως μετά από χρόνια ενασχόληση δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παίζουν κάποιο άλλο game.Αυτοί δηλαδή το κάνουν για την γκαύλα τους ή επειδή τους κόλησε το συγκεκριμένο game.

Αντίθετα ένα μεγαλύτερο μέρος των console gamers(σε σχέση πάντα με τους αντίστοιχους pc gamers) τα βλέπει πιο συναισθηματικά τα πράγματα και θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι ένα χόμπι σαν οποιοδήποτε άλλο όπως η μουσική και ο κινηματογράφος και θεωρεί ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα πάψει να έχει αυτό το χόμπι.
    What ?? 10 steam profile να πεταξω στην τυχη σε εχω βγαλει αυτοματα λαθος χωρις να γραψω τιποτα αλλο

Αυτοί απλά δεν ήταν φτιαγμένοι να συνεχίσουν να είναι gamers
    Τι παει να πει φτιαγμενος ? :S

Εχω γνωστους στα 30+ που καιγονται ζωντανοι στο bad company ( 250 ωρες playtime λεβελ 30 και KD 0.5, ροφλ νουμπς ) Στο μονο που συμφωνω προς το παρων 100% ειναι αυτο με τους casual, αυτος που καποτε επαιζε φλιπερακια και time crysis στα ουφαδικα ή pro στα σπιτια των κολλητων του και κατα τα αλλα δεν ειχε καμια επαφη με το αντικειμενο λογικο ειναι απο ενα σημειο και μετα να το σταματησει τελειως το "αθλημα".

Η μονη παρατηρηση που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι οτι οι "παλαιοτεροι" gamers δεν εντυπωσιαζονται τοσο ευκολα οσο τα ανηλικα, οταν εχεις δει απο πρωτο χερι την μεταβαση απτα sprites σε εναν πληρως 3D κοσμο ( zelda link to the past -> ocarina of time super mario world - > mario 64 κ.α ) αυτοματα εχουν ανεβει κατα πολυ τα "στανταρ" σου σε ολους τους τομεις και δυσκολα σου ανοιγει το ματι, ταυτοχρονα ομως μπορεις να εκτιμησεις διαμαντια του παρελθοντος πιο ευκολα απτους νεοτερους, πχ προσωπικα οταν επαιζα metroid prime για πρωτη φορα στο wii πριν λιγο καιρο εβαλα αμεσως τον απαρχαιωμενο τεχνικο τομεα στην ακρη και καθε 10 λεπτα παιχνιδιου σκεφτομουνα " πω τους φουστηδες τι σκεφτηκανε, που να το επαιζα στην εποχη του "

Υπαρχουνε βεβαια και εξαιρεσεις στους παραπανω κανονες αλλα ok :p

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Pes mou posoi apo aftous ksekinisan sta 7 kai diekopsan sta 28+ epidh megalosan kai alaksan ta gousta tous.
    I see your point. Πράγματι αμα φτάσεις στα 28 είναι λιγότερο πιθανό να το σταματήσεις. Οι περισσότεροι που ξέρω σταμάτησαν στα 21-22, αλλά υπάρχουν και σ' αυτήν την ηλικία άτομα που το σταμάτησαν, αυτός που μου έρχεται πρώτος στο μυαλό είναι ο αδερφός μου.

Anyway, σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω οτι θα αλλάξουν τα γούστα σου. Ειδικά εσύ αφού το πιστεύεις και τόσο ακράδαντα δεν νομίζω να σταματήσεις το Gaming. Αλλά γενικότερα αυτό συμβαίνει.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    24

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Τα παραδείγματα που σου λέω εγώ δεν αλλάξανε συμπεριφορά ούτε γιατί πιστεύουν πως τα Games είναι παιδιάστικα, ούτε γιατί δεν θα βρίσκανε γκόμενα. Απλά μεγαλώσανε και αλλάξανε συνήθειες.
    Pes mou posoi apo aftous ksekinisan sta 7 kai diekopsan sta 28+ epidh megalosan kai alaksan ta gousta tous.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    ΟΚ τότε πάω πάσο.Είναι ίσως τότε αυτό που είπαμε περί ρομαντικότητας και μη...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Τα παραδείγματα που σου λέω εγώ δεν αλλάξανε συμπεριφορά ούτε γιατί πιστεύουν πως τα Games είναι παιδιάστικα, ούτε γιατί δεν θα βρίσκανε γκόμενα. Απλά μεγαλώσανε και αλλάξανε συνήθειες.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Όπως θα δεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις στη ζωή γενικά και όχι για games αποκλειστικά.Αυτοί απλά δεν ήταν φτιαγμένοι να συνεχίσουν να είναι gamers ή να ασχολούνται με το χόμπυ που είχαν κάποτε.Ήταν δεδομένο ότι ήθελαν κάτι άλλο, ήθελαν να αλλάξουν.Πολλοί από αυτούς αν δεις σνομπάρουν το παλιό τους χόμπυ λέγοντας την παραπάνω φράση που ανέφερα ή λίγο διαφοροποιημένη αναλόγως.Δεν σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε αυτά που κάνουν αυτοί(και μας μας αρέσει να βγαίνουμε για clubbing και για βόλτες με τα αμάξια).Απλώς προσπαθούμε να χωρέσουμε και το gaming και τις άλλες ασχολίες μας μαζί με όλα αυτά.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Χμμμμ, και γώ δηλαδή που παίζω σχεδόν μόνο Civilization, CS και Pro δεν το κάνω για την καύλα μου και σαν χόμπι; Πράγματι βλέπουμε διαφορετικά το gaming, αλλά και για τους δύο είναι χόμπι, απλά ο ένας το βλέπει πιο ρομαντικά και ο άλλος πιο ανταγωνιστικά.

Τους CSάδες τους ανέφερα γιατί απλά ξέρω πάρα πολλούς που το έχουν παρατήσει, αλλά έχω και πολλούς φίλους που ήταν Gamers και τον χρόνο που ξόδευαν για Games τώρα τον ξοδεύουν π.χ. για βόλτες με αυτοκίνητα, partying κτλ.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Aκριβώς λίγο άκυρο το παράδειγμα σου φίλε Christop με τους καμένους του CS,του Pro Evo ή COD λέω εγώ, ως gamers όλοι εδώ μέσα έχουμε μεγάλες διαφορες ως προς το πως βλέπουμε το gaming σε σχέση με αυτούς. O paixtis σωστά τοποθετήθικε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    άπειρα παραδείγματα CSάδων
    Βρήκες και εσύ το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα gamers!Οι csαδες και γενικότερα οι pcαδες είναι το μόνο σίγουρο ότι στην πλειοψηφία τους παίζουν περιστασιακά επειδή τους κόλησε το τάδε game και θέλουν να το λιώσουν.Αν το βαρεθούν όμως μετά από χρόνια ενασχόληση δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παίζουν κάποιο άλλο game.Αυτοί δηλαδή το κάνουν για την γκαύλα τους ή επειδή τους κόλησε το συγκεκριμένο game.

Αντίθετα ένα μεγαλύτερο μέρος των console gamers(σε σχέση πάντα με τους αντίστοιχους pc gamers) τα βλέπει πιο συναισθηματικά τα πράγματα και θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι ένα χόμπι σαν οποιοδήποτε άλλο όπως η μουσική και ο κινηματογράφος και θεωρεί ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα πάψει να έχει αυτό το χόμπι.

Μπορεί, όπως πολύ σωστά είπε ο ground zero, να στραφεί σε άλλα είδη ή να μην παίζει πλέον κάποια άλλα ή να το περιορίσει σε σημαντικό ή όχι βαθμό.Το αν θα το κόψει τελείως όμως σημαίνει ότι δεν το θεωρεί χόμπυ ή διασκέδαση και αυτό που λένε ορισμένοι "είναι για παιδιά τα βιντεοπαιχνίδια γιατί να παίζω μεγάλωσα πια".

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Γένικα πολύ δύσκολα κόβεις μια συνήθεια-χόμπυ που σε ευχαριστεί και έχεις ασχοληθεί χρόνια, αυτό εγώ ξέρω.

Και ναι το video με την γκόμενα που σπάει το 360 είναι η μούφα της μούφας και σιγά την γκόμενα δηλαδή εγώ θα την χώριζα

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Σόρρυ ρε, αυτό κατάλαβα απο τα posts.

Άκυρο λοιπόν έχουμε και οι δύο παραδείγματα.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Δεν υπάρχει ενδεχόμενο δηλαδή να βαρεθείς να παίζεις; Λίγο παράξενο μου ακούγεται... Και αντίθετα με τον TheCursed εγώ έχω άπειρα παραδείγματα CSάδων που την μια στιγμή ήταν επαγγελματίες και την άλλη σταμάτησαν να παίζουν τελείως.
    Πότε είπα ότι δεν έχω παραδείγματα; Μάλλον κάτι έγραψα λάθος ή διάβασες εσύ λάθος στα προηγούμενα posts, το αντίθετο ακριβώς ήθελα να περάσω.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kseroume ti prokeitai na ginei, den tha allaksei tipote.
    Δεν υπάρχει ενδεχόμενο δηλαδή να βαρεθείς να παίζεις; Λίγο παράξενο μου ακούγεται... Και αντίθετα με τον TheCursed εγώ έχω άπειρα παραδείγματα CSάδων που την μια στιγμή ήταν επαγγελματίες και την άλλη σταμάτησαν να παίζουν τελείως.

Είναι σαν να μου λες πως όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα αλλάξουν οι προτιμήσεις σου κάτι που εμπειρικά όλοι ξέρουν πως δεν ισχύει.

Βέβαια εσύ μπορεί να είσαι η εξαίρεση.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Aν μου το πεις επειδή θες να μου πεις κάτι ναι θα κάτσω να το συζητήσω.Αναφερόμουν σε γνωστούς,φίλους,συγγενείς περισσότερο!

Leave a comment:

Working...
X