Announcement

Collapse
No announcement yet.

The age poll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ground_zero View Post
    To oti den exeis oute esy kapoia apodeiksh pou na leei oti tha allaksoun ta endiaferonta kapoiou shmainei pws oute esy exeis dikio.
    Εγώ έχω δίκιο, γιατί λέω ότι δεν ξέρουμε και δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν είπα ότι θα αλλάξει σίγουρα κάτι.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Kseroume ti prokeitai na ginei, den tha allaksei tipote.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εντάξει ας μην το παρατραβάμε.Εννοείται πως ο καθένας πράττει αναλόγως του τι νομίζει ο ίδιος ότι είναι σωστό.Εγώ όταν είπα ότι δεν θα διακόψω το gaming εννοούσα ότι δεν θα το διακόψω τελείως όπως δεν θα διεκοπτα οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μου προσφέρει διασκέδαση.Το θέμα με τη γκόμενα που ανέφερε ο tanno συμβαίνει και σε μένα σε αρκετά έντονο βαθμό μπορώ να πω.Δεν μου ζητάει βέβαια να το κόψω αλλά να το περιορίσω.Δεν είμαι βέβαια διατεθιμένος να υποκύψω σε μια προτροπή κοψίματος, για περιορισμό το συζητώ όπως θα συζητούσα οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συμβουλή από οποιονδήποτε.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

όπως θα συζητούσα οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συμβουλή από οποιονδήποτε.
          Δηλαδή άμα σε συμβουλέψω κάτι θα κάτσεις να το συζητήσουμε;
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Aν μου το πεις επειδή θες να μου πεις κάτι ναι θα κάτσω να το συζητήσω.Αναφερόμουν σε γνωστούς,φίλους,συγγενείς περισσότερο!

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
              Kseroume ti prokeitai na ginei, den tha allaksei tipote.
              Δεν υπάρχει ενδεχόμενο δηλαδή να βαρεθείς να παίζεις; Λίγο παράξενο μου ακούγεται... Και αντίθετα με τον TheCursed εγώ έχω άπειρα παραδείγματα CSάδων που την μια στιγμή ήταν επαγγελματίες και την άλλη σταμάτησαν να παίζουν τελείως.

Είναι σαν να μου λες πως όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα αλλάξουν οι προτιμήσεις σου κάτι που εμπειρικά όλοι ξέρουν πως δεν ισχύει.

Βέβαια εσύ μπορεί να είσαι η εξαίρεση.

Comment

Originally posted by ChrisTop View Post
                Δεν υπάρχει ενδεχόμενο δηλαδή να βαρεθείς να παίζεις; Λίγο παράξενο μου ακούγεται... Και αντίθετα με τον TheCursed εγώ έχω άπειρα παραδείγματα CSάδων που την μια στιγμή ήταν επαγγελματίες και την άλλη σταμάτησαν να παίζουν τελείως.
                Πότε είπα ότι δεν έχω παραδείγματα; Μάλλον κάτι έγραψα λάθος ή διάβασες εσύ λάθος στα προηγούμενα posts, το αντίθετο ακριβώς ήθελα να περάσω.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Σόρρυ ρε, αυτό κατάλαβα απο τα posts.

Άκυρο λοιπόν έχουμε και οι δύο παραδείγματα.

Comment

Γένικα πολύ δύσκολα κόβεις μια συνήθεια-χόμπυ που σε ευχαριστεί και έχεις ασχοληθεί χρόνια, αυτό εγώ ξέρω.

Και ναι το video με την γκόμενα που σπάει το 360 είναι η μούφα της μούφας και σιγά την γκόμενα δηλαδή εγώ θα την χώριζα
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                      άπειρα παραδείγματα CSάδων
                      Βρήκες και εσύ το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα gamers!Οι csαδες και γενικότερα οι pcαδες είναι το μόνο σίγουρο ότι στην πλειοψηφία τους παίζουν περιστασιακά επειδή τους κόλησε το τάδε game και θέλουν να το λιώσουν.Αν το βαρεθούν όμως μετά από χρόνια ενασχόληση δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παίζουν κάποιο άλλο game.Αυτοί δηλαδή το κάνουν για την γκαύλα τους ή επειδή τους κόλησε το συγκεκριμένο game.

Αντίθετα ένα μεγαλύτερο μέρος των console gamers(σε σχέση πάντα με τους αντίστοιχους pc gamers) τα βλέπει πιο συναισθηματικά τα πράγματα και θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι ένα χόμπι σαν οποιοδήποτε άλλο όπως η μουσική και ο κινηματογράφος και θεωρεί ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα πάψει να έχει αυτό το χόμπι.

Μπορεί, όπως πολύ σωστά είπε ο ground zero, να στραφεί σε άλλα είδη ή να μην παίζει πλέον κάποια άλλα ή να το περιορίσει σε σημαντικό ή όχι βαθμό.Το αν θα το κόψει τελείως όμως σημαίνει ότι δεν το θεωρεί χόμπυ ή διασκέδαση και αυτό που λένε ορισμένοι "είναι για παιδιά τα βιντεοπαιχνίδια γιατί να παίζω μεγάλωσα πια".

Comment

• Aκριβώς λίγο άκυρο το παράδειγμα σου φίλε Christop με τους καμένους του CS,του Pro Evo ή COD λέω εγώ, ως gamers όλοι εδώ μέσα έχουμε μεγάλες διαφορες ως προς το πως βλέπουμε το gaming σε σχέση με αυτούς. O paixtis σωστά τοποθετήθικε.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Χμμμμ, και γώ δηλαδή που παίζω σχεδόν μόνο Civilization, CS και Pro δεν το κάνω για την καύλα μου και σαν χόμπι; Πράγματι βλέπουμε διαφορετικά το gaming, αλλά και για τους δύο είναι χόμπι, απλά ο ένας το βλέπει πιο ρομαντικά και ο άλλος πιο ανταγωνιστικά.

Τους CSάδες τους ανέφερα γιατί απλά ξέρω πάρα πολλούς που το έχουν παρατήσει, αλλά έχω και πολλούς φίλους που ήταν Gamers και τον χρόνο που ξόδευαν για Games τώρα τον ξοδεύουν π.χ. για βόλτες με αυτοκίνητα, partying κτλ.

Comment

• Όπως θα δεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις στη ζωή γενικά και όχι για games αποκλειστικά.Αυτοί απλά δεν ήταν φτιαγμένοι να συνεχίσουν να είναι gamers ή να ασχολούνται με το χόμπυ που είχαν κάποτε.Ήταν δεδομένο ότι ήθελαν κάτι άλλο, ήθελαν να αλλάξουν.Πολλοί από αυτούς αν δεις σνομπάρουν το παλιό τους χόμπυ λέγοντας την παραπάνω φράση που ανέφερα ή λίγο διαφοροποιημένη αναλόγως.Δεν σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε αυτά που κάνουν αυτοί(και μας μας αρέσει να βγαίνουμε για clubbing και για βόλτες με τα αμάξια).Απλώς προσπαθούμε να χωρέσουμε και το gaming και τις άλλες ασχολίες μας μαζί με όλα αυτά.

Comment

• Τα παραδείγματα που σου λέω εγώ δεν αλλάξανε συμπεριφορά ούτε γιατί πιστεύουν πως τα Games είναι παιδιάστικα, ούτε γιατί δεν θα βρίσκανε γκόμενα. Απλά μεγαλώσανε και αλλάξανε συνήθειες.

Comment

• ΟΚ τότε πάω πάσο.Είναι ίσως τότε αυτό που είπαμε περί ρομαντικότητας και μη...

Comment

Working...
                                X