Εγώ παλιά ήμουν η Dinah :xp: .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σήμερα διασκέδασα με...
Collapse
X
-
Σήμερα ξαναγράφτηκα στο Forum του Cosmopolitan.gr
Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, ΕΠΟΣ.
Leave a comment:
-
They should be called Perverts Forums with this kind of perversion in their forums.Originally posted by Azrael View Post
Leave a comment:
-
Με το Tomb Raider Anniversary, έστω και για το λίγο που έπαιξα. Μου θύμισε τα παλιά...
Leave a comment:
-
lol
θα πρεπε να αλλαξουν το μηνυμα
"Ξερουμε οτι υπαρχουν απειροι καλυτεροι browsers εκει εξω αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση να θελετε τον internet explorer για default browser?"
Leave a comment:
-
Με την ερώτηση που μου έκανε ο Internet Explorer αν θέλω να είναι ο default browser μου.
WAT?
Leave a comment:
-
Emo λέει ρε.Το είχα βρει κι εγώ σε διάφορα καταστήματα.Μέχρι και στις προσφορές του Γερμανού για 2 ευρώ.
Leave a comment:
-
.. και αυτοι οταν το καταλαβαν βαλαν το αυτοκολλητακι σε στρατηγικο σημειο.
Χμμ τι να λεει εκει; Memo; Nemo; Remo; Χμμμμ. The plot thickens, κατσε να το παρω να δω τι λεει επιτελους.
Leave a comment:
-
Βαριόμουν να ψάχνω πιο σχετικό θέμα οπότε...
Το πέτυχα στο Public στο πασαλιμάνι

Δωρεάν demo διάρκειας 5' για 10€. BARGAIN!
Καλή φάση, πάω να πουλήσω και το δικό μου
Leave a comment:
-
Εχμ, ναι...Ασκώντας τις τρομερές admin powers μου διέγραψα την αγγελία, από τη στιγμή που βρέθηκε το αντικείμενο (έστω κι από άλλο site) και ο ίδιος ο Κωστίκας ζήτησε να κλειδωθεί / διαγραφεί. Ζητώ συγγνώμη που χάλασα το post σου Σομάρι.
Εγω "διασκέδασα" προσπαθώντας να απεγκαταστήσω κάτι βλαμμένες toolbars από το browser και να αντιμετωπίσω κάτι ιούς στο Messenger, ¨οπου παρεπιπτόντως η νέα έκδοση του 2011 δεν υποστηρίζεται από τα XP με SP3. Αθάνατε Βαβουτσικάριε, τα PC σου προσφέρουν συγκινήσεις ακόμα και όταν δεν παίζεις...
Leave a comment:
-
...με το ποστ του Κωστίκα που... "μας ρίχνει χυλόπιτα"
Leave a comment:
Leave a comment: