Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I took a crap on a drunked Mexican because I smoked crack.
Οκ είναι κάπως πιο φυσιολογικό από τα δικά σας.Εγώ τουλάχιστον έχω δικαιολογία,ενώ και ο Μεξικάνος ήταν μεθυσμένος οπότε δεν έφερε αντίρρηση.It could happen.
Α στο 8ball;Νομίζω εκεί γίνονται και συναυλίες κάποιες φορές.Μικρές μπάντες συνήθως.
Nαι παρασκευή 9-12:30 ήταν τα ημισκούμπρια εκεί αλλά εγώ επειδή δεν ήθελα να δώσω 12 ευρώ για αυτούς πήγα κατα τις 12 και κάτι και μπήκα με το κανονικό των 5 ευρώ, εντούτοις πρόλαβα 3-4 τραγούδια, ήταν και ο paixtis.
Eγώ το σάββατο πρωί έπεσα σε λεσβίες gothic γκόμενες. Έριξα δύο τρεις ματιές σε μια γκοθού και έρχεται η άλλη και μου λέει "σε παρακαλώ μη βλέπεις τη φίλη μου".
Azrael αν δουλεύεις σε μαγαζί θα πρέπει να τα συνηθίσεις κάπως αυτά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά αν δουλεύεις νύχτα θα δεις ακόμα πιο περίεργα και αλλόκοτα πράγματα, οπότε υπομονή σκέψη και προσήλωση.
kala emena mou les, ton kathe vlaka synantas asta.
TheCursed prin laliseis teleiws, entaksei sth pragmatikotita den einai toso tromero me ton tropo kai th plaka pou ginetai. otan to vlepeis grammeno nai fainetai theokoulo.
Επιτέλους εξηγήθηκε το μοναδικό ταλέντο του, είναι κληρονομικό χάρισμα.
Azrael αν δουλεύεις σε μαγαζί θα πρέπει να τα συνηθίσεις κάπως αυτά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ειδικά αν δουλεύεις νύχτα θα δεις ακόμα πιο περίεργα και αλλόκοτα πράγματα, οπότε υπομονή σκέψη και προσήλωση.
Ena prwi itan i mana mou(pou kserei pws mou th peftei autos) ekei kai tis leei : ''Wraia matia exete" (re pou na mi swseis olous sto mati mas evales, get a hobby)
kai to TROLL h mana mou leei: ''nai kai ta paidia mou exoun!!"
Leave a comment: