Ρε ποια μάνα του, εμένα η γιαγιά μου φοράει κροκς, ούτε καν η μάνα μου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παντόφλα: Χειμώνας edition
Collapse
X
-
Ουτε καν οι γιαγιαδες τα φορανε αυτα
Oh Evans i'm so sorry...Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Egw th trela mou piga thessaloniki to savatokyriako (dystyxws misi mera mono gia th synaulia. de prolavaina na vrethw me kanenan) kai ksexasa tis pantofles se spiti enos filou mou FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU
de paleuetai xwris pantoflaGround_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Originally posted by Azrael View PostEgw th trela mou piga thessaloniki to savatokyriako (dystyxws misi mera mono gia th synaulia. de prolavaina na vrethw me kanenan) kai ksexasa tis pantofles se spiti enos filou mou FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU
de paleuetai xwris pantofla
Προχτές την Δευτέρα, εγώ ο κάφρος πήγα να ανέβω για προπόνηση με τις παντόφλες μου, αλλά μετά από λίγο τις θυμήθηκα και ανέβηκα να τις αλλάξω με τα παπούτσια μου! Πραγματικά Kendo-μαστούρωσα !sigpic
Comment
-
egw omws de kanw proponisi perpataw spiti mou.
kai epeidi exw na katharisw xronia mou mpainoun agkathia kai kokkala sta podia.
esy sth proponisi eisai liges wres, egw spiti perissoteres.Ground_Zero:
Comment
-
Originally posted by Azrael View Postegw omws de kanw proponisi perpataw spiti mou.
kai epeidi exw na katharisw xronia mou mpainoun agkathia kai kokkala sta podia.
esy sth proponisi eisai liges wres, egw spiti perissoteres.
Και στην προπόνηση μου μπαίνουν βρωμιές από τα παπούτσια άλλων αθλητών και σε κάποια φάση μου ξεφλουδίζεται η αριστερή μου πατούσα, κοινώς επειδή γλιστράω όπως πρέπει, λόγω ταχύτητας και ευκινησίας. Οι μισοί αθλητές αυτό παθαίνουμε...sigpic
Comment
-
pws mpainoun vrwmies apo papoutsia allwn athlitwn afou oloi ksypolitareia eiste..
kati mas kryveisGround_Zero:
Comment
-
Originally posted by Azrael View Postpws mpainoun vrwmies apo papoutsia allwn athlitwn afou oloi ksypolitareia eiste..
kati mas kryveis
Όταν αθληθείς πουθενά ξυπολητός, θα με θυμηθείς...
Originally posted by Xeno View PostΑπο ποτε το time bending εντασσεται στα πλαισια του kendo;sigpic
Comment
-
kai poios sou eipe esena pws den exw athlithei ksypolitos ?????????
sto xwrio otan paizame MPALA me ta portokalia kai kaname podarakia nomizeis foragame papoutsia ??????????
h otan paizame mpasket foragame tpt nomizeis?? kai otan lew tpt ennow tpt. Oxi mono papoutsia, oute rouxa oute KAN eswrouxa.
exeis paiksei gymnos mpasket me th malaperda na paei san ekremmes pera dwthe? me tpt de mporeis na stoxeuseis, san na paizeis fps se Wii peripou. Paikse prwta kai meta pes mou.Ground_Zero:
Comment
-
Originally posted by Azrael View Post
exeis paiksei gymnos mpasket me th malaperda na paei san ekremmes pera dwthe? me tpt de mporeis na stoxeuseis, san na paizeis fps se Wii peripou. Paikse prwta kai meta pes mou.
Ρε γμτ έχω πολλά quotes στην υπογραφή μου,αλλά θα μπει και αυτό που θα πάει.
Έλιωσα λέμε.Carpe diem
Comment
Comment