Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παντόφλα: Χειμώνας edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

/end thread.

Comment

ναι ρε φίλε, αυτά είναι. Έχω να φορεσω τόσο τρυφερές παντόφλες πολλά χρόνια τώρα. Βγάζω σπυράκια ήδη απ'τη ζήλεια/

titus win (+ Anachronox ~πρέπει να βγήκε την ίδια περίοδο με ένα ακόμη cult hit, το Nox)
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Originally posted by Xeno View Post
          /end thread.
          .-

Comment

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται ρε Τίτε

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Τις έχω πολλά χρόνια αυτές τις παντόφλες κι έχουν διαλυθεί.Έχω και πιο καινούριες αλλά for cultίλας sake έβαλα αυτές.Είχα σκοπό να βάλω μόνο τον ένα τίτλο,αλλά μετά από κουβέντα με Evans σκέφτηκα why not.

Carpe diem

Comment

Γιατί έχεις 2 Demon's Souls;
                Του Burai οι παντόφλες δεν καταλαβαίνω τι είναι. Ιπποποταμάκια;
                Εγώ δεν είχα ποτέ παντόφλες με ζώα... Μόνο αυτά που τις φοράνε.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Θα ψήφιζα γορίλες αλλα οκ ούτε εγώ είμαι σίγουρος
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Γορίλες από πού κι ως πού; Δε μοιάζουν καθόλου με γορίλες με τέτοιο μακρουλό κεφάλι.

Εντιτ: Γράψε λάθος, τώρα την είδα τη χαίτη...
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

OK burai is t3h winner . Altair respect για το DS, πάρε PS3 τώρα και λιώσε (ή κάτσε να σε λιώσει πιο σωστά).

Comment

XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA!!!!!

Έτσι, έτσι, ο σωστός gamer φαίνεται από τον εξοπλισμό του, και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ΚΥΡΙΩΣ οι παντόφλες γιατί παρέχουν άνεση και κατάλληλη θερμοκρασία σώματος! Βέβαια είναι οριακό, οι πάνθηρές μου έχουν μουστάκια αλλά οι γορίλες του Μπουράι είναι αλλοίθωροι. Θα κέρδιζες περισσότερους πόντους αν έβαζες κάποιο Donkey Kong.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά είπα να βάλω τον πρώτο Mario τίτλο που βρήκα και καλά Mario VS Donkey Kong

Κοιτα οι πάνθηρες σου πραγματικά μου θύμισαν το concept από Brutal Legend ή το εξώφυλλο των Ostrogoth από το Feelings of Fury, οπότε respect!

Comment

Win! DK country επρεπε να βαλεις
                            Α κ τι το κανεις το Mario RPG; Έχεις Αμερικάνικο SNES ή υπάρχει adaptoras;
                            ty

EDIT: Sealed είναι ρε; Α καλά :O

Comment

Working...
                            X