Announcement

Collapse
No announcement yet.

Θεωρίες Συνομωσίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Χαχαχα

Έχεις δίκιο Imrahil. Φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά περί Κρήτης

Δε ξέρω εάν είναι αστείο, πάντως δεν ήταν πολύ έξυπνο.

Eπίσης, νομίζω ότι το παραπάνω βίντεο έχει μία δόση υπερβολής. Εννοείται οι εταιρείες κάνουν διάφορα τρικς αλλά αυτό για να το παρατηρήσεις και να επηρεάσει ...θέλει φοβερή συγκέντρωση στο διαφημιστικό

Κι εννοείται τα περί ανεξαρτητοποίησης δεν αντιπροσωπεύουν όλο το νησί. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Αυτές οι αντιλήψεις έχουν δημιουργηθεί περισσότερο ανάμεσα σε αγρίκους που δε γνωρίζουν καν την ιστορία του τόπου μας.

Εφόσον κατέβει κανείς σας στο νησί και δει κάποιο όχημα να κυκλοφορεί με τη σημαία της Κρητικής δημοκρατίας, μη σας φανεί περίεργο...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μπορει να ναι κατι σαν inside joke, επειδη ειναι διαφημιση χιουμοριστικου χαρακτηρα, ισως δηλαδη θελουν να κοροιδεψουν αυτους που ονειρευονται ανεξαρτησιες και αλλα τετοια.

Να πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω για ανεξαρτητοποιηση της Κρητης, τι να πω αμα το θελουν οι ιδιοι με γεια τους. Ειμαι υπερ της ανεξαρτησιας καθε οντοτητας που θελει να ναι ανεξαρτητη.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Εντάξει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα έχει διαλυθεί αν συνεχίσουν τα πράγματα έτσι, δεν είναι μόνο η Κρήτη, αυτή που είναι σίγουρα δωσμένη είναι η Θράκη έχει και αυτή δική της σημαία, μετά έχουμε γκρίζο Αιγαιο και ανεξάρτητη Κρήτη, απο την άλλη οι Αλβανοί θελουν και μεγάλη Αλβανία ως τη Πρέβεζα νομίζω, κάτι θα πάρουν και αυτοί...

Γενικά η Ελλάδα ξεπουλήθηκε και έτσι διαλύετε και καλα να πάθει βέβαια, εφόσον ο λαός χωρίστικε σε αριστερούς προδότες, και δεξιούς ψευτοπατριώτες προδότες, και όλοι ζούν με γνώμονα το συμφέρον ας λουστούν και τις συνέπειες, κάποτε με ενδιέφερε το μέλλον αυτής της χώρας τωρα δε δίνω δεκάρα γιατι έχουμε ότι μας αξίζει...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Περνούσα από ένα βενζινάδικο στο δρόμο για Τοπόλια και την είχα δει τη σημαία να ανεμίζει περήφανα, αλλά διακριτικά, στην άκρη του. Δε μου φαίνεται πως είναι 'αρκετοί' πάντως, είναι μερικοί, στη δυτική Κρήτη κατα βάση, αλλά αυτοί περισσότερο θέλουν να ανεξαρτητοποιήσουν τα Χανιά από το Ηράκλειο(κόμπλεξ αλέρτ) και την αυτόνομη Κρήτη τη βλέπουν σαν ενδιάμεσο βήμα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    είναι ύποπτο πάντως.

η θεωρία για την ανεξάρτητη Κρήτη έχει ακουστεί πολλάκις και μάλιστα έχει αρκετούς οπαδούς στο νησί...

Leave a comment:

• sain't
    replied
    η μουσική στο video είναι τρομακτική!

θα ήταν καλή φάση να ήταν ανεξάρτητο κράτος η Κρήτη. Η Ιταλία έχει το San Marino που είναι tax free και πολύ φτηνό, θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο

Leave a comment:

• Scatman
    started a topic Θεωρίες Συνομωσίας

Θεωρίες Συνομωσίας

Γενικά μου αρέσουν τέτοιου είδους θέματα, κάνω την αρχή εδώ κι ελπίζω να συνεχίσετε κι εσείς.

Παρακαλώ μη το ξεφτιλίσουμε.

ENTIT :

επειδή ο κόσμος είναι λίγο περίεργος ....γενικά... το ότι ποστάρω τέτοια υλικό, δε σημαίνει ότι τα συμμερίζομαι/πιστεύω κι όλας.
Working...
X